Novinky na trhu: gin, zmrzlinový kornout, sladká tyčinka nebo hamburgerová brioška

S novinkami ze světa ginu se nám roztrhl pytel! Tentokrát je ale doplňují další zajímavé výrobky, které byste určitě měli vyzkoušet. Jako třeba nový zmrzlinový kornout, během léta ideální. Nebo třeba sladká tyčinka jako stvořená na výlety. A na závěr tu máme hamburgerovou briošku, která se vám bude hodit během letních grilovaček. Tak jdeme na to!

Nový gin Citadelle Rouge

Ponořte se do světa, kde se pojí láska k řemeslu se 100% přírodními botanicals, které z francouzské značky Citadelle dělají skutečného průkopníka na poli řemeslných ginů. Vychutnejte si novinku – gin Citadelle Rouge, který vyvažuje sladké a trpké tóny červeného ovoce, jež budou dráždit vaše chuťové pohárky. Zažijte pravou esenci přirozené chuti s Citadelle Rouge a dopřejte si jen to nejlepší, co svět ginů nabízí.

Novinka značky Citadelle odkazuje k francouzské lihovarnické tradici a inspiruje se dlouhou historií destilace sezonního ovoce. V Citadelle Rouge se mísí 19 klasických botanicals, ke kterým se přidává navíc čerstvé, 100% přírodní červené ovoce – brusinky, maliny, ostružiny, černý rybíz a rebarbora. Přináší intenzivní explozi lahodně kyselých plodů podtrženou pikantním rebarborovým nádechem. Citadelle Rouge není sladký, růžový ani nijak umělý. Proces infuze a destilace extrahuje aroma ovoce a proměňuje je v čistý, průzračný destilát, a proto je jeho barva čirá.

Novinku Citadelle ROUGE zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 680 korun.

Jahoda a mango v kornoutu od Mrože

Kdo by neznal klasického českého Mrože s jahodovou příchutí? Co ale možná ještě nevíte je to, že Mrož letos svou rodinu rozšířil a přišel na trh s novinkou, kterou je zmrzlina Kornout jahoda a mango! Tato osvěžující pochoutka v sobě spojuje exotickou chuť manga a sladkost jahod. Jedná se tak o dokonalý mix ovocných chutí, který je zabalen do křupavého černého kornoutu, což dodává dezertu zcela novou dimenzi.

Mrož se pyšní svou kvalitou a používáním čerstvých, přírodních a tuzemských surovin bez jakýchkoliv umělých přísad. Kornout jahoda a mango je ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat něco nového a neobvyklého, přitom ale stále dbají na tradiční značku. Dopřejte si toto exotické duo a užijte si chuťovou explozi plnou sladkého osvěžení. K dostání v supermarketech za cenu 29,90 korun.

Chia Shake Slimbar vanilka a kokos

Dopřejte svým chuťovým buňkám slast v podobě sladké tyčinky Chia Shake Slimbar s příchutí vanilky a kokosu, která nadchne už při prvním soustu. Oslní intenzivní příchutí vanilky a kokosu i obsahem pravé mléčné čokolády a kakaa nebo křupavých proteinových kuliček, a přitom splní nároky na zdravé mlsání vhodné i při dietách a hlídání štíhlé linie. Chia Shake Slimbar je i přes vyladěnou chuť a složení nízkokalorická a dietní a představuje zdravé mlsání v pravém slova smyslu.

Založena je na MCT kokosovém oleji, je bez přidaného cukru, tedy slazená jen stévií. Chuť na sladké a pocit hladu navíc zažene díky vysokému podílu vlákniny a bílkovin. Požitek při její konzumaci ještě umocní křupavé proteinové kuličky, které jsou prospěšné nejen pro zdraví a linii, ale samotnou konzumaci promění ve slast. Ideální je jako zdravá a vydatná svačinka na výlety a cestování i hektické dny, kdy jsme v pohybu a nemáme čas na kvalitní stravu nebo její přípravu. K dostání za 39 korun.

Hamburgerová brioška z Hradecké pekárny

Ať už jste příznivci slaného, nebo sladkého pečiva, u Hradecké pekárny si přijdete na své. Rodinná pekárna dbající na tradiční výrobní postupy používá jen ty nejkvalitnější suroviny z tuzemských zdrojů. Jednou z letošních novinek je nadýchaná brioška vyrobená z prvotřídních ingrediencí, která nadchne svou dlouhotrvající vláčností. Pokud hledáte ideálního parťáka pro šťavnaté domácí burgery, právě jste ho našli! Vsaďte na kvalitu a užijte si letošní léto ve společnosti toho nejlepšího z Hradecké pekárny. Hamburgerová brioška je k dostání v prodejnách Lidl od 22,90 korun. Najdete ji u baleného pečiva.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty