Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Klára Michalová

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Dokonalý houskový knedlík podle Lokálu – vyzkoušejte podrobný postup krok za krokem

Houskový knedlík podle Lokálu

Houskový knedlík podle Lokálu Zdroj: archiv Ambiente

  • Zavřít
Houskový knedlík podle Lokálu

Houskový knedlík podle Lokálu Zdroj: archiv Ambiente

Na přípravu mistrovského houskového knedlíku stačí minimum ingrediencí, ale potřebujete spoustu umu, abyste dosáhli perfektního výsledku. Nechte se inspirovat prověřeným postupem, který používají v restauracích Lokál.

Seznam.cz banner

Čím kratší seznam ingrediencí, tím zapeklitější bývá cesta k perfektnímu výsledku! Tohle nepsané pravidlo se vztahuje i na houskový knedlík, který platí za synonymum řemeslnosti v české kuchyni. „V receptu nenajdete víc než hrubou mouku, čerstvé droždí, mléko, vejce, sůl a housku, ale o to víc je třeba zaměřit se na postup a vlastnosti jednotlivých surovin. Nejdřív musíte pochopit, co se děje v těstě a v hrnci,“ tvrdí šéfkuchař Bufetu Petr Benda, který má za sebou vydatnou knedlíkovou praxi v Lokálech. Na čem záleží ve hře o kynutý knedlík?

1. Jako první se do mísy nasype sůl, která nesmí přijít do kontaktu s droždím. Zpomalila by se tím aktivita kvasinek, a tudíž i kynutí. Většina kuchařů solí těsto (a vodu na vaření) od oka, důležité je však myslet při tom na výsledné jídlo – knedlík zastává roli přílohy k omáčce, která nese hlavní chuť, a proto by neměl být příliš slaný.

2. Houskový knedlík si žádá hrubě mletou mouku, ta totiž zajistí dokonale kynuté a nadýchané těsto. Oproti tomu z hladké mouky by vznikla tuhá šiška. V kuchyni se řeší také skladování – správné vykynutí podpoří mouka o pokojové teplotě! Praxí se naučíte, že pomleté obilí vysychá přes léto rychleji, a tak se někdy do receptu musí přidat víc tekutiny než v zimě.

3. Za nakynutí houskového knedlíku zodpovídá i mléko – nemělo by být studené ani vřelé! V Lokálech se zahřívá na 40 až 50 °C, aby zůstalo dostatečně teplé i poté, co se ochladí v míse s moukou, a posílilo tak účinnost droždí. Kuchaři radí přilít všechno mléko najednou – zadělané těsto se už ředí poměrně obtížně.

Vyzkoušejte také výborné bramborové knedlíky z Lokálu podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

4. Nakrájená houska se přimíchává až na samý závěr, a to do hladkého těsta, které se nelepí na stěny mísy. Pečivo musí být proschlé a tvrdé – čerstvá měkká houska by se při hnětení rozmáčela a nedala by knedlíku žádanou texturu. Právě kvůli té se kostičky zapracovávají svižně a jemně, jinak by se rozdrtily na strouhanku a nesplnily svou misi. Odhadnout se musí také množství housky – pojímá do sebe vlhkost a má tendenci vysušovat těsto.

Tip navíc: Místo housky lze použít i starší rohlík, toustový chleba nebo loupák. Rozhodující je propečená kůrka, ta totiž zařídí pěknou mozaiku. V Čestru nahradili žemli brioškou, kterou předem rozkrájejí a mírně opečou na másle.

5. Knedlík potřebuje svůj čas! Těsto se musí důkladně vymíchat a prohníst, aby se zbavilo vzduchových bublin a nepraskalo během tepelné úpravy. Ve spoustě receptů kyne knedlík nadvakrát, kuchaři z Lokálů ovšem důvěřují trojímu kynutí. Nejprve těsto vyběhne v hnětací míse – za 20 až 30 minut na teplejším místě (na přípravně bývá okolo 40 °C) se stihne zvětšit o dvě třetiny.

Poznámka: Velké teplo neprospívá kynutí stejně jako chlad!

Naběhnuté těsto se rozváží na bochánky, vytvaruje se a kyne podruhé – 15 minut odpočívá na pracovní desce (pozor, nesmí být chladná!). Předtím se ale knedlíky musí utáhnout. Tato technika připomíná vyvalování těsta na pizzu – překládání zbaví těsto přebytečného vzduchu a nastartuje práci lepku. Bochánky však už dostanou předběžný tvar knedlíku, jinak by těsto při třetím kynutí spadlo.

Ze zkušenosti: Várka těsta se rozděluje na klasické šišky anebo na kusové porce – například v Kuchyni dostanete na talíř jeden stogramový knedlík.

Kynoucí knedlíky není nutné podsypávat moukou. Lepším pomocníkem bývá dlouhý pružný nůž, kterým se vykynutá šiška odřízne od pracovní plochy. U závěrečného tvarování knedlíků by se kvůli mouce navíc mohl vytvořit záhyb a následně i prasklina.

Po celou dobu kynutí zakrývejte knedlíky utěrkou! Ta do sebe natahuje vlhkost z těsta a dovede zabránit tomu, aby válečky oschly a popraskaly při vaření.

6. Poslední fáze kynutí vyžaduje citlivý přístup! Knedlíky se opatrně rozválí do šišek, položí na bok a nechají se přibližně 10 minut dojít, aniž by se jich kuchaři zbytečně dotýkali. Jakmile se povrch kyprého těsta naruší, knedlíky se zdrcnou.

View this post on Instagram

A post shared by Restaurace Lokál (@lokalcz)

7. Ve vodě, nebo v páře? Výběr je na vás. V Lokálech se knedlíky ohleduplně rovnají do vroucí osolené vody tak, aby do sebe nevrážely a nezměnily tvar. Pozor – voda by neměla přestat vřít! Po osmi minutách se knedlíky otočí o 180 stupňů, povaří se dalších osm minut a je hotovo.

Mýtus! U přípravy houskového knedlíku zapomeňte na větu „až vyplavou na hladinu“. Kynuté těsto je stále plné vzduchu a ten ho vynese nahoru hned poté, co knedlík zapluje do bublající vody. Raději si nastavte minutku!

8. Pára musí ven! Houskový knedlík se okamžitě po uvaření propichuje vidličkou, ideálně ve chvíli, kdy ještě leží na podběráku. Vysvětlení? Neodpařená voda by způsobila sražení těsta.

9. Závěr patří máslu! Horké knedlíky se potírají máslem – nebo také sádlem. Zvláční je a obohatí o chuť a vůni tuku.

Vyberte si z velké sbírky receptů na přílohové knedlíky

Vyberte si z velké sbírky receptů na přílohové knedlíky

Recept na houskové knedlíky z Lokálů

(8 až 10 porcí)

Připravte si:

  • 8 g soli
  • 1 kg hrubé mouky
  • 20 g čerstvého droždí
  • 1 vejce
  • 500 ml mléka cca
  • 4 housky, nakrájené na kostičky

Postup přípravy

  1. Do mísy vsypte sůl a mouku, nadrobte droždí a rozklepněte vejce.
  2. Přilejte ohřáté mléko a 4–5 minut míchejte (v robotu), až vznikne hladké těsto.
  3. Poté zlehka vmíchejte kostičky housky.
  4. Nechte 20 až 30 minut kynout na teplém místě. Těsto zvětší objem zhruba o dvě třetiny.
  5. Přeneste těsto na vál a rozdělte na tři nebo čtyři díly. Každý několikrát přeložte a vyválejte do podlouhlého tvaru. Nechte 15 minut odpočívat.
  6. Z nakynutého těsta vytvarujte šišky a počkejte 10 minut, než dokynou.
  7. Knedlíky vložte do vroucí osolené vody. Po 8 minutách je otočte a vařte ještě 8 minut.
  8. Uvařené knedlíky ihned propíchněte vidličkou a potřete máslem.

Co se zbylým knedlíkem?

Vychladnuté houskové knedlíky zabalené do potravinové fólie vydrží v lednici až tři dny, zbylé plátky se však dají zamrazit nebo pokrájet do různých receptů. Všední knedlíky s vajíčkem povýší osmažená Pražská šunka, uzené škvarky nebo vypražené kousky larda, kapka kmínového oleje i holandská omáčka. Na talíři je posypte ochucenou strouhankou, bylinkovou solí nebo kimchi, které se usuší a rozmixuje na prach. Kolečka můžete zapéct na způsob gratinu a upravit jako smaženku, ale také obalit v mouce a vejci s parmazánem, osmažit ve stylu italské piccaty a podávat třeba se zelím nebo s crème fraîche.

Jednoduché houskové knedlíky vařené v pytlíku
Recepty

Jednoduché houskové knedlíky vařené v pytlíku

30

Špetka historie

Nejstarší zmínky o knedlících najdete v literatuře ze 7. století – kdysi dávno se jedly jako smažené kuličky, později se pekly a plnily jako buchty nebo se také válely ze směsi masa, ryb či luštěnin. Teprve v 17. století přibyla do receptů bílá hladká mouka, tehdy exkluzivní surovina. Oblibu knedlíků, jaké známe dnes, rozšířila především Magdalena Dobromila Rettigová. Mimochodem vepřo knedlo zelo proslulo až v druhé polovině 19. století, a to díky pražským restauracím.

Zdroj: Jídlo a radost

Klára Michalová

Autor článku

Klára Michalová

Všechny články autora

šéfredaktorka FTV Prima , Prima FRESH

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky mouka těsto knedlík česká kuchyně Lokál

Návrhy pro vás

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí Maso

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru Polévky

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru


Přečtěte si také

Recepty
Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Maso
Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Recepty
Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Maso
Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Novinky
Novinky na trhu: bylinkový olej, osvěžení, dětské svačinky i nevšední čokoláda

Novinky na trhu: bylinkový olej, osvěžení, dětské svačinky i nevšední čokoláda

Sladké
Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč Těstoviny

Zapečené těstoviny s ricottou, lilkem a cuketou – letní recept na těstovinový koláč

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha Recepty

Čokoládové suflé podle Zdeňka Pohlreicha

Maso
Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd Recepty

Zapečené rizoto s cuketou, paprikou a mletým vepřovým masem – snadný a voňavý oběd

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia Maso

Vietnamské národní jídlo Thịt rang cháy cạnh neboli karamelizovaný bůček podle Kevina z restaurace Sia

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli Recepty

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku Zelenina

Lečo s masovými kuličkami a olivami – letní zelenina v novém kabátku

Recepty
Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem Nápoje

Ostružinové mojito – kubánská klasika s letním ovocným twistem

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cold brew coffee: letní závislost, která vás osvěží i okouzlí dokonalou chutí

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Stracciatella alla romana – italská polévka s trhaným vajíčkem ve vývaru

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod Polévky

Kuřecí polévka s citronem a kuskusem – vydatný pokrm, který hravě nahradí hlavní chod

Mavromatika  – řecká fazolová polévka s tymiánem Recepty

Mavromatika – řecká fazolová polévka s tymiánem

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí Předkrmy a chuťovky

Ztracená vejce s lilkovou pastou a sušenými rajčaty – dokonalá kombinace středomořských chutí

Recepty
Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Křupavé batátové chipsy – originální chuťovka oživí večírkovou tabuli

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou Recepty

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva Recepty

Chässchnitte – švýcarský sýrový toust, který zažene hlad raz dva

Sladké
Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Domácí piškotový dort s krémem a ovocem – moučník, který vás vrátí do dětství

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami Sladké

Sangría dortík – originální prosecco želé s nektarinkami a malinami

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink Sladké

Mojito Pavlova s kiwi a limetovým krémem – lehká jako baletní sukýnka, svěží jako oblíbený letní drink

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí! Saláty

Letní salát s ostružinami a smaženým kozím sýrem – čerstvý, křupavý a plný kontrastních chutí!

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik Recepty

Salátové wrapy s bulgurem a tuňákem – jednoduchá chuťovka na letní oslavu i piknik

Recepty
Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře Ryby a mořské plody

Risotto Nero Frutti di Mare podle Marina Ristorante – efektní italská klasika s chutí moře

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto Maso

Pečená kuřecí stehna s citronem podávaná s rýží a olivami – křehké maso, které chutná jako léto

prima-cnn-news

ON-LINE: Čím dál horší. To jsem nezažil, říká expert k brífinku Trumpa a Zelenského Vražda na Kolínsku. Muž měl zastlat oběť do postele, podezřelý pak boural s ukradeným autem Klaus: Program Motoristů? Nad řadou věcí jsem vrtěl hlavou. Napsal bych ho podstatně jinak

prima-zeny

Zrádci a věrní se představují. Daniela Brzobohatá nasazuje poker face: Jsem hráčka Češi neumějí jíst příborem. Pohlreichovi ale při stolování vadí jiný zlozvyk. Elektronika Tam, kde není friťák, se prostě nevaří. Šéf Pohlreich opět zasahuje a hrdinně ochutnává

prima-zoom

Objev nového druhu hominida v Etiopii Video zachytilo obří strašilku dlouhou jako předloktí. Snadno si ji spletete s klackem Video zachytilo plameny šlehající z motoru Boeingu, cestující se loučili se životem

prima-fresh

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Krůtí kuličky v omáčce z pečených paprik podávané s bulgurem – šťavnatý oběd plný barev a chutí

prima-cool

Frodo a Gandalf v příštím Pánovi prstenů Martyho frky: Tátu málem vyhodili z práce, směje se kontroverzní Řezník F1 filmový hit s Bradem Pittem bude už brzy ke zhlédnutí online

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Kvůli mojí tvorbě musel táta na kobereček, říká Řezník a představuje Martyho frky Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Ewa Farna žije v luxusní vile za Prahou. Manžel zdědil dům na Novém Světě Pěstujte ředkvičky i v létě! Když teď zasejete, za měsíc můžete sklízet! Prima hobby pořady startují podzimní sezónu už 31. srpna

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.