Aleš Výmola by nikdy nevypil mléko

Aleš a mixér - Prostřeno! S30 (1)

Aleš vystudoval UTB Zlín – grafický design a animovaná tvorba. Dále pokračoval na Vyšší odborné škole obalové techniky a grafického designu ve Štětí.

Je freelancer – věnuje se videoprodukci krátkých videí, motion grafice a animovaným filmům. Je rozvedený a má tři děti (Ema 13 let, Vincent 9 let, Líza 7 let). Děti má u sebe na střídačku skoro polovinu měsíce. Stará se o ně sám a bydlí sám. Má novou přítelkyni, která ho přihlásila do Prostřeno!.

Čtěte také: Premiérové díly Prostřeno! už od 26. srpna. Pražáci se poperou s přípravou pesta

Pokud by vyhrál, tak by dovybavil dětem pokojíček a koupil by jim matrace, psací stůl a židle. Další peníze by použil na nákup hrnců a talířů, protože většinu věcí má z druhé ruky z různých výprodejů a od bývalé partnerky. Během zábavy se bude zpívat a menu sestavil z jídel, která mu chutnají.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Hraje v kapele – zajímá ho hudba a zpěv. Baví ho vaření, zahrádka, grafity, turistika a běh.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je 100% slovácký. Je upřímný, srdečný, citlivý a vnímavý. Miluje humor, nadsázku a nekorektnost.

Proč se přihlásil: Do pořadu ho přihlásila jeho přítelkyně, Aleš to bere jako výzvu a příležitost zároveň.

Co od soutěže očekává: Nemá žádná očekávání.

Co by udělal s výhrou: Pokud by vyhrál, tak by dovybavil dětem pokojíček a koupil by jim matrace, psací stůl a židle. Další peníze by použil na nákup hrnců a talířů.

Vztah k vaření: Vaří celý život – vedla ho k tomu jeho maminka, která byla kuchařka. Vaření pro něj vždy byla meditace a tvorba zároveň. Miluje spokojené strávníky.

Zajímavá historka z vaření: Jednou scedil vývar do dřezu jako vodu při vaření špaget.

Co nejraději vaří: Rád vaří jednoduchá a rychlá jídla, středomořskou kuchyni, vegetariánská jídla, italskou kuchyni, vývary, guláše a králíka.

Co jí: Má rád ryby, zeleninu; vepřové, hovězí a kuřecí maso jí příležitostně nebo na návštěvě.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí pečivo – jen výjimečně, pokud není nic jiného. Mléčné výrobky, prefabrikáty, rychlá jídla z plastu a uzeniny jí minimálně. Má intoleranci na laktózu. Nikdy by nevypil mléko.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi jeho oblíbená jídla patří domácí rajčatová omáčka a špagety, ratatouille a králík po středomořsku.

Alergie: Má alergii na průmyslové kvasnice – kupované pečivo z mražených polotovarů.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu nic nevadí nebo si na nic nevzpomíná.

Motto: V životě se řídí mottem: „Tady a teď.“

Sledujte Prostřeno! každý všední den od 17:55 na Primě. Uteklo vám něco? Na prima+ najdete odvysílané epizody a už v pondělí všech pět z celého týdne.

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty