Prostřeno: Plněný pstruh s hříbky

Líbačky jako o závod

Moje hodnocení
40x

Hezky - česky dokonale vystihuje tento klasický chutný recept plný báječných českých surovin.

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Na másle opečte nakrájené hříbky, klínky cibule, česnek, kostičky gazdovské slaniny, dochuťte libečkem, osolte a okmínujte.
  2. Alobal potřete máslem, rozložte plátky uzené slaniny a ně položte pstruha, kterého naplňte směsí.
  3. Pstruha slaninou obalte, polijte bílým vínem a alobal zatáhněte. Pečte v troubě na 170C asi 12 minut.
  4. Upečeného pstruha dejte i s alobalem na talíř, roztrhněte a podávejte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty