Prostřeno: Plněný pstruh s hříbky
Hezky - česky dokonale vystihuje tento klasický chutný recept plný báječných českých surovin.
Postup přípravy
- Na másle opečte nakrájené hříbky, klínky cibule, česnek, kostičky gazdovské slaniny, dochuťte libečkem, osolte a okmínujte.
- Alobal potřete máslem, rozložte plátky uzené slaniny a ně položte pstruha, kterého naplňte směsí.
- Pstruha slaninou obalte, polijte bílým vínem a alobal zatáhněte. Pečte v troubě na 170C asi 12 minut.
- Upečeného pstruha dejte i s alobalem na talíř, roztrhněte a podávejte.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící