Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Na nákupech
Na nákupech

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kikkoman - tradiční japonská přírodně fermentovaná omáčka

Kikkoman - tradiční japonská omáčka

Kikkoman - tradiční japonská omáčka

  • Zavřít
Kikkoman - tradiční japonská omáčka

Kikkoman - tradiční japonská omáčka

Sójová omáčka Kikkoman se vyrábí již po staletí podle tradičního japonského receptu a to procesem výhradně přírodní fermentace pouze ze čtyř přírodních surovin, kterými jsou sójové boby, pšenice, voda a sůl.

Seznam.cz banner

Díky několikaměsíčnímu procesu jemné fermentace získává sójová omáčka Kikkoman svou tmavou červenohnědou barvu, průsvitnost, bohatou jemnou chuť a kořeněnou vůni. V průběhu výrobního procesu přírodní fermentací se do omáčky nikdy nepřidávají žádná aditiva, barviva, aromata ani konzervanty. Výsledkem je vždy lahodná chuť.

Sójová omáčka Kikkoman je vynikající univerzální stolní ochucovadlo, vhodná je k vaření a přípravě pokrmů a je také skvělou alternativou soli. Zvýrazňuje chuť potravin, aniž by přehlušovala jejich původní chuť.

Stojí za to vpustit do vaší kuchyně celou řadu vynikajících výrobků značky Kikkoman:

Kikkoman sójová omáčka

Lze ji použít k přípravě omáček, dipů a dressingů, na deglazování, jako marinádu nebo stolní dochucovadlo. Optimalizuje chuť masa, drůbeže, ryb a zeleniny a lze ji použít je vynikající pro použití v asijské kuchyni i jiné druhy pokrmů mezinárodní kuchyni. Sójová omáčka Kikkoman dokonale doplňuje chuť mnoha evropských jídel. A co více, pokud použijete sójovou omáčku místo soli k vaření a jako dochucovadlo, můžete snížit obsah soli v mnoha různých druzích jídel až o polovinu ‒ aniž by to negativně ovlivnilo jejich chuť.

Kikkoman sójová omáčka se sníženým obsahem soli

Fanoušci sójové omáčky, kteří mají dietu se sníženým obsahem soli, ocení v řadě značky Kikkoman přírodně fermentovanou sójovou omáčku s obsahem soli nižším o 43 %. Stejně jako přírodně fermentovanou sójovou omáčku ji lze použít k dochucení a zjemnění všech druhů potravin. Ať připravujete maso, rybu, zeleninu nebo salát, předkrm, hlavní chod nebo dezert, italskou, asijskou nebo britskou kuchyni ‒ sójová omáčka se sníženým obsahem soli má stejně jedinečné dochucovací kvality jako klasická přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman. Vyrábí se vysoce kvalitním procesem přírodní fermentace a zvýrazňuje chuť připravovaného jídla, aniž by překrývala přirozenou chuť jednotlivých ingrediencí.

Kikkoman sójová omáčka sladká

Přírodně fermentovaná sladká sójová omáčka Kikkoman nahradí špetku cukru v pikantních jídlech a je vynikajícím dochucovadlem pro exotické potraviny. Kromě základních ingrediencí, kterými jsou sójové boby, pšenice, sůl a voda, obsahuje také cukr a destilovaný vinný ocet. Stejně jako přírodně fermentovaná sójová omáčka neobsahuje ani sladká varianta žádná umělá barviva, konzervanty nebo látky zvýrazňující chuť. Sladkou sójovou omáčku Kikkoman si zamilují všichni, kdo dávají přednost omáčce jemnější chuti. Cukr dodá smaženým potravinám a zelenině lákavou křupavou kůrku.

Ochucovadla na bázi sójové omáčky:

Kikkoman Teriyaki marináda a omáčka

Dalšími japonskými specialitami značky Kikkoman jsou aromatické ochucovací omáčky vyrobené na bázi tradiční japonské sójové omáčky Kikkoman. Teriyaki marináda je ideální k přípravě potravin určených k restování nebo grilování, k úpravě ve woku a ke smažení. Skvělá je na marinování ryb, masa, drůbeže a zeleniny. Stejně jako všechny výrobky řady Kikkoman jde o přirozeně fermentované ochucovadlo, bez umělých barviv, aromat a konzervantů.

Kikkoman Wok omáčka

Pro restování je omáčka Kikkoman Wok vynikající dochucovací omáčkou, která dodá zvláštní úhel chuti různým jídlům připravovaným na pánvi wok nebo smaženýmsmažením na běžné pánvi. Má o něco jemnější chuť než jiné omáčky a dobře se hodí k zelenině nebo rybám. Ideální použití je přidání omáčky krátce před dohotovením pokrmu. Základem i této omáčky je přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman a stejně jako všechny výrobky značky Kikkoman neobsahuje žádná barviva ani látky zvýrazňující chuť.

Kikkoman Sushi & Sashimi omáčka

Řada omáček Kikkoman obsahuje také speciální sójovou omáčku na sushi a sashimi – tradiční japonské speciality oblíbené i v Evropě. Jejím základem je také přírodně fermentovaná sójová omáčka Kikkoman, Sushi & Sashimi omáčka je však o něco sladší a jemnější, takže je ideálním ochucovadlem nebo dipem nejen pro sushi, ale také pro sashimi – japonskou specialitu ze syrové ryby, která se na rozdíl od sushi připravuje bez rýže.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo zelenina maso sůl omáčka pokrm suši ingredience sójová omáčka Kikkoman sójová omáčka ochucovadlo

Návrhy pro vás

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí


Přečtěte si také

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Salát s gratinovanými hruškami s gorgonzolou a pistáciemi, variace sýrů

Prostřeno: Salát s gratinovanými hruškami s gorgonzolou a pistáciemi, variace sýrů

Prostřeno!
Prostřeno: Květákový krém se slaninou, rukolou a volským okem

Prostřeno: Květákový krém se slaninou, rukolou a volským okem

Prostřeno!
Prostřeno: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a masové kuličky na červeném víně

Prostřeno: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a masové kuličky na červeném víně

Prostřeno!
Prostřeno: Dort s malinami a lesním ovocem

Prostřeno: Dort s malinami a lesním ovocem

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Soutěžící
Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Přelomový moment: Ukrajinci zaútočili raketami z USA na cíle v Rusku. Hrozí odveta Orešnikem? Houby v českých lesích stále rostou. Podívejte se, kam se vyplatí vyrazit s košíkem Prezident nespěchá. Od Babiše chce seznam ministrů, řešení střetu zájmů a týden času

prima-zeny

Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře Marcell stále důvěřuje Mie. Věrní jsou po odchodu MJ zoufalí. Nevědí, kdo jsou zrádci Novopečený tatínek Ondřej Rychlý se učí uznávat chyby. Z natáčení ve vězení měl depresi

prima-zoom

Největší požár v Praze zaměstnal 1000 hasičů Hitlerův trumf selhal. Spojenci pokročilou technologii zastavili chirurgickým bombardováním Fotka roku? Dokonalý snímek parašutisty před žhavým povrchem Slunce se plánoval dlouhé týdny

prima-fresh

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

prima-cool

VIDEO: První trailer Odvážné Vaiany Tom Cruise si konečně převzal Oscara. Podívejte se na jeho dojemnou děkovnou řeč První fotky z nejočekávanější filmové fantasy. Adaptace herního fenoménu vypadá nádherně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní kalendář potěší každého. 10 DIY nápadů pro děti i dospělé Vánoce podle zvěrokruhu: Shodnete se doma na vánočních dekoracích? Vyrobte si adventní věnec včas. Advent letos začíná už 30. listopadu!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.