Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vyznáte se v sýrech? Máme pro vás slovníček sýrů

Slovníček sýrů

Slovníček sýrů Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít
Slovníček sýrů

Slovníček sýrů Zdroj: Thinkstock

Nabídka sýrů v obchodech je opravdu široká a někdy bývá problém vybrat ten správný. Ve specializovaných obchodech, které nabízejí pouze sýry, vám školený personál poradí, ale co když nakupujete v supermarketu? Pak se vyplatí mít alespoň základní přehled, který vám pomůže při rozhodování.

Seznam.cz banner

Například podle tvrdosti se sýry dělí na čerstvé, měkké, plísňové, polotvrdé, tvrdé a tavené.

Podle způsobu srážení mléčných bílkovin můžete vybírat ze sýrů tvarohových, sířených (sladkých – přírodních) a tavených.

Nebo se můžete zaměřit na obsah tuku v sušině. V takovém případě můžete mít sýr vysokotučný, smetanový, plnotučný, tučný, třičtvrtětučný, polotučný nebo nízkotučný. Ale jaký typ sýra k jaké příležitosti zvolit?

Brie: Tento sýr vyniká velmi měkkou krémovou konzistencí a jemnou chutí. Zraje 4–10 týdnů. Brie oceníte jako součást sýrového talíře, k bílému pečivu, do salátů i v teplé kuchyni. Oblíbený je v kombinaci s vínem – vyzkoušejte francouzské Beaujolais nebo suché Rulandské modré.

Brynza: Měkký, míšený a solený sýr, vyráběný z ovčího mléka. Pochází z karpatských zemí – Slovenska, Polska, Rumunska a Ukrajiny. Určitě vám zachutná brynza zapečená se zakysanou smetanou a slaninou jako náplň pečených raných brambor.

Camembert: Měkký sýr krémovité konzistence pocházející ze stejnojmenné vesnice v Normandii patří mezi nejoblíbenější sýry vůbec. Jeho doba zrání je minimálně 3 týdny.

Tip: Camembert Président si nejlépe vychutnáte jako součást sýrového talíře, k bílému pečivu či do salátů. Hodí se k němu lehké, svěží červené víno, k vyzrálému pak calvados nebo cidre.

Gouda: Vyznavači jemné chuti si zajisté pochutnají na goudě, kravském sýru s lehkým oříškovým nádechem. Goudu s pečivem skvěle doplníte například rajčetem nebo červenou paprikou.

Čedar: Jeden z nejrozšířenějších sýrů na světě si vás získá jemnou nasládlou chutí, která se s dobou zrání stává výraznější a ostřejší. Je skvělý na zapékání anebo jen tak na sýrové prkénko.

Comté: Francouzský sýr z oblasti pohoří Jury. Jeho doba zrání je 3–6 měsíců, někdy však i přes 2 roky. Vyznačuje se nenapodobitelnou jemnou chutí. Comté se báječně hodí na přípravu nejrůznějších receptů (spolu s červeným ovocem, hruškami, v salátu nebo jako předkrm) a tvoří také základní ingredienci slavného fondue po způsobu Comté, což je krémová směs comté, suchého bílého vína z Jury a pálenky z višní.

Cottage: Tvarohový sýr s nasládlou chutí. Dá se konzumovat samotný, na sladko s ovocem, na slano s pepřem nebo jako příloha v salátech.

Eidam: Polotučný sýr pocházející z nizozemského města Edam. Je jemné, nepříliš slané chuti a polotuhé konzistence. Doba zrání eidamu se pohybuje od čtyř týdnů až po deset měsíců.

Ementál: Tvrdý sýr s oky, který zraje několik měsíců až let. Má jemnou, lehce nasládlou chuť a vůni po oříšcích. K jeho výrobě se používá střed sýrového bochníku. Tam najdeme ty nejjemnější kousky s nejvýraznější ovocnou chutí. Ementál můžete nabídnout jednak samotný, nebo v kombinaci s pečivem a vínem typu Jura či Savoie.

Gorgonzola: Bílý sýr s modrou plísní, výraznou chutí a jedinečnou vůní. Vyrábí se z plnotučného kravského mléka a obsahuje vysoké množství ušlechtilých bílkovin. Díky jeho výrazné typické chuti a vůni je nezaměnitelný s jinými sýry tohoto typu. Je vhodný při přípravě salátů i do omáček a výborně se hodí ke sladkým červeným vínům.

Jadel: Český pařený ovčí nebo kravský sýr. Aby neztratil svou chuť a nevyschl, ukládá se ve slaném nálevu. Použití v kuchyni se odvíjí od ochucení a konzistence sýra. Čerstvé, přírodní pařené sýry lze použít do salátů, na zapékání a na studené mísy. Uzené a kořeněné varianty si nejvíce vychutnáte jen tak samotné s pečivem.

Kozí sýry s bílou plísní na povrchu: Tento sýr je opravdovým gurmánským zážitkem pro malé i velké. Skvěle chutná jako součást sýrového talíře, v kombinaci s ostřejší rukolou a sladkými brusinkami, ale i samotný.

Kozí sýr čerstvý: Lahodný čerstvý sýr, který je vyráběn z čerstvého kozího mléka. Je lehce stravitelný a osvěží nejen zeleninové saláty, ale skvěle doplní také slané koláče nebo pizzu.

Maasdammer: Tento výrazný tvrdý sýr ocení především milovníci ostřejších chutí. Sýr se vyznačuje ovocným nádechem a děravou texturou. Skvěle se k němu hodí např. hroznové víno nebo jablko. Sladší ovoce pikantnost sýra totiž příjemně vyrovná.

Mozzarella: Mozzarella patří v kategorii čerstvých sýrů v Itálii mezi naprostou špičku. Kromě své čerstvosti, svěžesti a jemnosti se vyznačuje svou bohatou mléčnou chutí. Na výrobu jednoho klasického bochánku Mozzarelly Galbani je použit téměř jeden litr mléka. Svou čerstvost si zachovává díky krátkému procesu výroby. Hodí se do teplé i studené kuchyně. Můžete ji kombinovat s chuťově výraznějšími surovinami, jako je prosciutto, čerstvá zelenina a bylinky, nebo ji využít pro přípravu teplých těstovinových pokrmů a slaných koláčů.

Niva: Kravský sýr s modrou plísní uvnitř. Konzistencí se jedná o poloměkký sýr, který je napodobeninou francouzského ovčího sýra Roquefort.

Parmazán: Italský sýr, který se vyrábí z částečně odtučněného kravského mléka. Jedná se o velice tvrdý sýr výrazné chuti. Zraje 2–3 roky a používá se k přípravě typických italských pokrmů.

Raclette: Švýcarský sýr z kravského mléka, který je typický jemnou ořechovou chutí. Řadí se do skupiny polotvrdých sýrů a používá se k přípravě tradičního pokrmu z rozpuštěného sýra – Raclette.

Roquefort: Vyrábí se z nepasterovaného ovčího mléka. Výrazný bílý ušlechtilý sýr je protkán modrozelenými žilkami, má hladkou a kompaktní strukturu, ale zároveň se rozplývá na jazyku. Mléčné aroma Roquefortu evokuje chuť ořechů, rozinek a je výrazné. Využívá se jako dezertní sýr nebo k přípravě salátů, zálivek atd.

JAK SÝRY SKLADOVAT

Nejlepším způsobem, jak skladovat plísňové sýry, je sýr zabalit do potravinové fólie a uložit do lednice. Do fólie vytvořte několik otvorů, sýr tak bude dýchat a nebude ztrácet na vlhkosti. „Plísňové sýry typu camembert se nejlépe uchovávají ve své dřevěné krabičce. Pro co nejdelší možné uchování sýra camembert jej můžete zmrazit; jen mírně narušíte jeho původní konzistenci a vydrží vám tak co nejdéle“, doporučuje Xavier Thuret, odborník na sýrovou kulturu ze společnosti Président.

„Sýry typu brie doporučuji uskladnit ve vodotěsné plastové nádobě, která v sobě po uložení v lednici vytvoří dostatečnou vlhkost, díky které se zachová čerstvost sýra. Tvrdé sýry (ementál, gouda, čedar, maasdamer) zabalte a utěsněte do potravinářské fólie, čímž se zabrání styku se vzduchem v ledničce,“ dodává Xavier Thuret.

(klam)

Sdílejte článek
Štítky ovoce salát sýr mléko pečivo Roquefort kravské mléko camembert tvrdý sýr Comté

Návrhy pro vás

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku Ryby a mořské plody

Kapr v kukuřično-bylinkové strouhance s bramborovým salátem – svěží sváteční klasika v moderním kabátku


Přečtěte si také

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Novinky
Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Novinky
Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Vánoce ve světě: Na Islandu dává 13 Santů sladkosti do bot. Japonci mají k večeři fast food

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Sladké
Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu Sladké

Kokosové suky – dvoubarevné nepečené pokušení s vůní vanilky a rumu

Maso
Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům Maso

Vinná klobása s hrachovou kaší se zeleným hráškem – klasika, která patří k Vánocům

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka Maso

Pečené kuře s dýňovou nádivkou a bramborami – nevšední sváteční pečínka

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Dva Češi zemřeli u Kilimandžára. Na Štědrý den s nimi havaroval vrtulník Konec hotovosti u zdravotních pojišťoven. Pokladny se ruší, jak můžete nově platit? Mrazivá předpověď pro svátky: Teploty v Česku padnou hluboko pod nulu, kdy bude nejchladněji?

prima-zeny

Baby boom celebrit v roce 2025: Které hvězdy se staly rodiči? Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni Josef Maršálek popsal, jak stráví Štědrý den. Dárky si u nich doma už dávno nedávají

prima-zoom

Nejstarší kouzelnický trik Zdrogovaný vrah dostal 50 let vězení, v Česku to nemá obdoby. Kónya detailně popsal, jak zabil svého otce Město pohlcené džunglí mělo 900 000 obyvatel. Jeho skutečný rozsah odhalil až laser

prima-fresh

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Káva s vůní perníku: moderní zimní rituál inspirovaný sladkou tradicí z Česka Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

prima-cool

4 nejlepší nové hry na vánoční volno 5 nejočekávanějších her roku 2026: Co dělá společnost Wolverineovi a GTA 6? Další únik traileru Spider-Mana 4

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Na Boží hod vánoční nestelte a nevěšte prádlo! Jinak může přijít neštěstí Vánoční návštěvy: Jak být skvělým hostem i hostitelem? Proč se líbat pod jmelím? Vánoční legendy o lásce a štěstí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.