Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hruškové carpaccio

2 porce
do 10 minut
Hruškové carpaccio
Hruškové carpaccio Autor: Výpečky.com
Nasládlá chuť hrušky se krásně doplňuje s ořechy a sýrem parmezánového typu. Souhru chutí završí balzamikový krém s příchutí fíků... Ideální jako nevšední snídaně nebo slavnostní předkrm.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nejprve si na suché pánvi opražte pekanové ořechy, dostanou tak lepší oříškovou chuť.
  2. Na prkýnku nakrájejte hrušky na velmi tenké plátky. Opatrně je rozložte na široký talíř a ihned hrušky pokapejte citronovou šťávou.
  3. Pak si škrabkou nakrájejte sýr na tenké plátky - hoblinky, které navršte na pocitronované hrušky. Poté posypte rukolou a  opraženými ořechy.
  4. Nakonec hruškové carpaccio pokapejte olejem a balzamikovým krémem Kalamáta Papadimitriou s příchutí fíků.
Reklama

 

Hruškové carpaccio  Foto: Výpečky.com

Hruškové carpaccio , Foto: Výpečky.com

Milujeme Výpečky!

Výpečky.comVýpečky.com je blog o jídle, vaření, kulinárních výletech a dobrodružstvích. Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace.

Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, ale všechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a vývařoven. Vydejte se na výpravu od haute cuisine až po výpečky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama