Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Kapr – zde najdete recepty z 13. dílu

Hrdina kuchyně: Kapr

Hrdina kuchyně: Kapr Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Kapr

Hrdina kuchyně: Kapr Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

Kapr je ryba, jejíž chov má v Čechách skutečně tradici. Vždyť jihočeské rybníky vznikaly právě proto, aby se v nich chovali právě kapři. Možností, jak tuto rybu připravit je spoustu, i když u nás stále vede kapr smažený, neotřesitelná klasika štědrovečerní hostiny…

Seznam.cz banner

Smažený kapr není nijak starý recept, nejspíš se u nás začal dělat až za Františka Josefa I., když se stal populárním smažený řízek, ale opravdu ve velkém se začalo smažit v trojobalu až po druhé světové válce. Dřív se kapr hlavně vařil, třeba jako kapr namodro. Nebo se dělal se sladkou perníkovou omáčkou.

Všechny epizody kulinárního pořadu Hrdina kuchyně najdete na tomto odkazu:

Vyzkoušejte zajímavé recepty z kapra, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Polévka z kapra s krutony

Vánoční polévka z kapra s mlíčím, jikrami a kořenovou zeleninou je opravdu česká specialita, na kterou můžeme být právem hrdí. Také si každý rok u štědrovečerní tabule říkáte, proč si ji neuvařit i jindy během roku? Zkuste tuto verzi bez vnitřností, je stejně báječná!

5 – 6 PORCÍ / PŘÍPRAVA: NAD 2 HODINY

Na vývar:

• 1 kg kapra (odřezky, hlavy bez žaber a očí, kosti)

• 1 větší cibule

• 1 větší mrkev

• 1 petržel

• ½ malého celeru

• 3 stroužky česneku

• 1 malá bulva fenyklu

• sůl a celý pepř

• 3 lžíce másla

1. Kořenovou zeleninu a fenykl nakrájejte a orestujte do růžova na másle. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek a chvíli pokračujte v restování. Přidejte kousky ryb a vše zamíchejte. Přilijte asi 3 litry vody a trochu osolte. Můžete přidat i pár kuliček pepře.

2. Přiveďte vodu k varu, poté ihned teplotu snižte a přilijte ještě 500 ml vody. Táhněte vývar bez bublání zhruba dvě hodiny a poté přeceďte. Maso otrhejte a uschovejte na polévku. Vývar mírným varem nechte redukovat na polovinu.

Na polévku:

• asi 1,5 l rybího vývaru

• 1 velká mrkev

• 1 malá petržel

• 1/5 celeru

• 1 cibule

• 1 stroužek česneku

• sůl a bílý pepř

• maso z kapřích hlav a odřezků (z vývaru)

• 5 lžic másla

• 6 plátků toustového chleba

• 2 lžíce hladké pšeničné celozrnné mouky

• 1 snítka listové petržele

• kousek kapřího filetu na dokončení

Ve vyšším hrnci rozehřejte 3 lžíce másla, přidejte oloupanou nastrouhanou mrkev, celer a petržel. Restujte, dokud se nezačne zbarvovat dorůžova. Poté přidejte najemno nakrájenou cibuli a česnek. Pokračujte ještě chvíli. Přidejte mouku a krátce orestujte. Přilijte zchladlý vývar. Rozmíchejte jíšku, přiveďte k varu. Pak teplotu snižte a nechte polévku probublávat minimálně 45 minut, poté dochuťte solí a pepřem. Když se bude polévka vařit, připravte krutony. Z chleba okrájejte kůry a na zbylém másle na pánvi opečte kostičky. Nakonec do polévky, nebo rovnou do talíře, přidejte uvařené kapří maso, klidně i uvařené vnitřnosti, a zalijte polévkou. Podávejte s nakrájenou petrželkou a houstičkou. Do polévky taky můžete před servírováním přidat na másle opečené kousky kapra ochucené solí, pepřem a citronem.

PRIMA TIP: Pokud budete mít mlíčí a jikry, uvařte je zvlášť v osolené vodě. Do vývaru z kapra nikdy nedávejte oči a žábry, mohl by zhořknout.

Křupavé kapří hranolky se dvěma dipy

Většina z nás si kapra dává pouze jeden den v roce. Ale když někde narazíme na dokřupava usmažené kapří hranolky, málokdo téhle jihočeské lahůdce odolá. Je totiž neodolatelná :)

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na kapra:

• 800 g kapřího filetu (bez kostí)

• 6 lžic hladké mouky

• 1 lžíce sladké mleté papriky

• 1 lžička bílého mletého pepře

• asi 1 litr rostlinného oleje na smažení

• sůl

V hlubokém hrnci rozpalte litr oleje, měl by mít zhruba 190 °C a dosahovat do výšky asi 6 cm, je třeba, aby byly kousky kapra při smažení zcela ponořené. Můžete použít také fritézu. Na filetech ponechte kůži a pokrájejte je na proužky asi 2 cm široké. Hladkou mouku smíchejte s paprikou, pepřem a asi lžičkou soli. Nakrájenou rybu pak ve směsi obalte a přebytečnou mouku oklepejte. Obalené ryby postupně smažte v rozpáleném oleji, bude to trvat asi 2 minuty, záleží na velikosti kousků kapra. Pokud používáte na smažení hrnec, smažte ryby radši po menších dávkách. Usmažené kousky ryb odkládejte na ubrousek, aby se zbavily přebytečného tuku, a co nejdříve podávejte. Ideální přílohou je domácí tatarka, smetanový dip a pečivo. Harnolky nezapomeňte osolit, můžete je také pokapat citronovou šťávou.

Na tatarku:

• 1 nasekaná šalotka

• 4 až 5 plných lžic domácí majonézy

• 1 lžíce worcesteru

• 1 lžíce nasekaných kaparů

• 1 lžíce bílého vinného octa

• 1 lžička dijonské hořčice

• 2 lžíce nasekané listové petržele

• sůl a bílý pepř

Všechny ingredience na tatarku dejte do misky a smíchejte. Nezapomeňte tatarku chvíli nechat odležet v lednici.

Na smetanový dip:

• 300 g zakysané smetany (30 %)

• 1 citron

• velká snítka kopru

• cukr

• sůl

Kopr nasekejte najemno, promíchejte se zakysanou smetanou. Vše dochuťte solí, trochou citronové šťávy a kůry, a špetkou cukru.

Grilované kapří podkovy s lehkým bramborovým salátem

Velmi odlehčená verze naší vánoční klasiky. Bramborový salát bez majonézy a grilovaný kapr místo smaženého! Tohle jídlo si dopřávejte klidně celoročně – pochutnáte si.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na kapra:

• 1,5 kg kapřích podkov

• 3 - 4 stroužky česneku

• ½ citronu

• sůl, bílý pepř

• snítka citronového tymiánu (není nutné)

Stroužky česneku utřete nebo podrťte s trochou soli. Podkovy osolte, opepřete, potřete česnekem, mírně zakápněte citronovou šťávou, přidejte snítku tymiánu a nechte minimálně 2 hodiny, klidně přes noc, marinovat. Pánev nebo gril rozehřejte zhruba na 200 °C a kapra grilujte z obou stran. Během 10 minut by měl být hotový.

Na bramborový salát:

• 750 g malých salátových brambor

• 1 lžička dijonské hořčice

• asi 3 lžíce citronové šťávy

• 1 - 2 lžičky medu

• 2 - 3 jarní cibulky

• 1 lžíce kaparů

• 80 g sušených rajčat v oleji

• 1 hrst listové petržele

• 4 - 5 lžic slunečnicového oleje

• sůl a čerstvě namletý černý pepř

Brambory uvařte, oloupejte a nakrájejte na plátky nebo menší kostky, malé brambory stačí přepůlit. Z oleje, citronové šťávy, medu a dijonské hořčice umíchejte dresink. Brambory dresinkem polijte, přidejte nasekanou cibulku, kapary, rajčata, sůl a pepř, nakrájenou listovou petržel a zamíchejte.

Kapříci z tvarohového těsta

Není kapr jako kapr! Tyhle rozkošné kapříky z tvarohového těsta si s chutí dá i ten, který jinak ryby moc nemusí. Skvělá chuťovka na večírek nebo variace na slané „cukroví“?

ASI 50 KS / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

• 250 g hladké mouky

• 250 g másla

• 250 g měkkého tvarohu

• špetka soli

• vejce na potření

• strouhaný parmazán na posypání

Z másla, mouky, tvarohu a špetky soli vypracujte hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte v lednici hodinu odpočinout. Pracovní plochu poprašte moukou a z těsta vyválejte plát silný asi 3 mm. Troubu předehřejte na 190 °C. Formičkou vykrájejte kapříky, podeberte je nožem a přeneste na plech vyložený pečicím papírem. Potřete je rozšlehaným vejcem a posypte nastrouhaným parmazánem. Pečte je dorůžova, trvá to asi 15 minut.

Připravila: Klára Michalová, foto: Darina Křivánková

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek Hrdina kuchyně kapr sůl mouka polévka recept vývar máslo pepř těsto kapr Marie Doležalová rybí polévka Martin Škoda kapří hranolky recepty z kapra

Návrhy pro vás

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Maso

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu Recepty

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem Těstoviny

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší


Přečtěte si také

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Recepty
Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Uschovat léto do sklenice a nechat přírodu pracovat – fermentace podle šéfkuchaře Davida Rejhona

Sladké
Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Sladké
Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem Sladké

Broskvový dort Florida – lehký ovocný moučník inspirovaný slunným americkým státem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami Maso

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Maso
Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře Těstoviny

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Maso
Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Kupka: Blackout? Stát nemůže být nekonečnou pojišťovnou. Babišovy dezinformace jsme vyvrátili Boxer Fajk jde do vězení za rvačku, průběh ukazují exkluzivní záběry. Jen jsme se bránili, říká Hrozba ruského terorismu v Česku? Nikdo nebyl zatčen, odmítá spekulace vojenské zpravodajství

prima-zeny

Módní alarm z další párty ve Varech: Verešová v jednodušším stylu, Langmannová v pánském Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry Nejluxusnější party ve Varech si nenechali ujít Jágr, Bartošková i vrcholní politici

prima-zoom

Proč jsou muži vyšší než ženy? S Hitlerovou poslední záchranou měly létat i děti. Laciná stíhačka se chlubila vystřelovacím sedadlem Ulovený žralok vyzvracel uříznutou ruku. Ihned začalo napínavé vyšetřování vraždy

prima-fresh

Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli Smažené červené papriky plněné feta sýrem – snadný předkrm pro letní piknik i oslavu Poklady belgické kuchyně: Cukrový koláč aneb Tarte au sucre

prima-cool

VIDEO: Trailer nové Rudé Sonji Duna 3: Začalo se natáčet, režisér sdílel první fotku z placu Bude z nového Supermana hit? Američané film chválí, byly upraveny finanční odhady

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

František Ringo Čech žije ve finském srubu. Byl mezi prvními, kdo si takové bydlení pořídil Knotová zálivka zajistí pokojovkám dostatek vody i během vaší dovolené Středomořský styl: Zařiďte si domov jako na dovolené u moře

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.