Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Česnek – zde najdete recepty z 10. dílu

Hrdina kuchyně: Česnek

Hrdina kuchyně: Česnek Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Česnek

Hrdina kuchyně: Česnek Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

Česká a moravská kuchyně by bez česneku byla poloviční. Je tolik jídel, které by bez pár stroužků úplně ztratily charakter :) Pokud to máte rádi pěkně řízné, určitě se poohlédněte po tom našem jedinečném paličáku. A pak se pusťte do vaření podle nových receptů z česnekové epizody Hrdina kuchyně.

Seznam.cz banner

Není to tak dlouho, tak pár let, co jsme díky masivní informační kampani začali rozlišovat mezi česnekem českým a tím importovaným, nejčastěji z Číny. Ten český je větší, má nesrovnatelně intenzivnější chut’ a je dražší. To byl také klíčový důvod, proč onehdy prohrál bitvu o český trh s čínským kolegou. Dneska už je situace naštěstí jiná. O český česnek je zájem.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s česnekem, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Hovězí steak s dipem z pečeného česneku

Dobrý steak z kvalitního masa je lahůdka sama o sobě – stačí mu jen jemné dochucení a lehká příloha. Orestovaná zelenina a skvělý dip z pečeného česneku mu budou důstojnými parťáky.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na česnekový dip:

• 200 g zakysané smetany

• 100 g plnotučného tvarohu

• 1 palice česneku

• sůl a pepř

• snítka pažitky

Z palice česneku odřízněte vršek, aby se obnažily všechny stroužky. Česnek mírně osolte, opepřete a zakápněte olejem. Palici zabalte do alobalu a pečte při 180 °C asi 40 minut, ke konci ještě můžete česnek dopéct pod grilem. Asi 4 až 5 stroužků upečeného česneku rozmačkejte a v misce promíchejte se zakysanou smetanou, tvarohem a nasekanou pažitkou. Dip podle potřeby dochuťte pepřem a špetkou soli.

Na steak:

• 5 vyzrálých hovězích rib eye steaků po 300 g

• sůl a čerstvě mletý černý pepř

• 1 lžička cukru

• 100 g másla

• 2–3 lžíce rostlinného oleje

• kousek špeku na potření grilu

Minimálně hodinu před grilováním vyndejte maso z lednice, nedostane pak takový teplotní šok na grilu a bude chutnat tak, jak má. Gril by měl být vyhřátý asi na 250 °C. Rošt očistěte kartáčem a potřete kouskem špeku, snáze se obtiskne mřížka do masa. Steak z obou stran mírně osolte, opepřete a posypte cukrem, ten na povrchu hezky zkaramelizuje a zakulatí chuť. Poté steaky potřete olejem a dejte na rozpálený rošt. Grilujte podle potřeby asi 3 až 4 minuty z každé strany pro střední propečení. Poté steaky dejte na teplý talíř, položte na ně plátek másla a zakryjte je alobalem, ať nevychladnou. Když steaky necháte pár minut odpočinout, nepřijdete při krájení o skvělou šťávu.

Na zeleninu:

• 2 hrsti zelených fazolek

• 200 g cherry rajčat

• 2 menší červené cibule

• kousek chilli

• 3 stroužky česneku

• 2 až 3 lžíce oleje

• 1 uvařená kukuřice

Fazolky krátce zblanšírujte. V pánvi začněte restovat cibuli, jakmile mírně chytne barvu, přidejte plátky česneku a chilli, poté fazolky a nakrájenou kukuřici. Promíchejte, přidejte rajčata a podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem

Česnečka je považována za dokonalý lék na nachlazení, ale i kocovinu. Španělská verze je stejně řízná a díky chorizu a mleté paprice i krásně barevná a voňavá.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na polévku:

• 100 g choriza

• 100 g sušené šunky (jamon serrano)

• 200 g bílého chleba

• 1 cibule

• 10 stroužků česneku

• 1–2 lžíce sladké mleté papriky

• sušené chilli (podle chuti)

• 1,5 l drůbežího nebo hovězího vývaru

• 1 snítka listové petrželky

• 2–3 lžíce olivového oleje

• pečivo k podávání

Chorizo, šunku i chleba nakrájejte na kostičky. V hrnci rozehřejte olej a přidejte chorizo a smažte jej, dokud se nezačne mírně zbarvovat, přidejte jemně nasekanou cibulku a počkejte, až zesklovatí, poté přihoďte šunku, plátky česneku, kostičky chleba a vše ještě chvíli smažte. Přisypte mletou papriku a případně taky chilli, krátce prohřejte a přilijte vývar, polévku asi 20 minut povařte. Dochuťte solí a pepřem a listovou petrželkou.

Na vejce:

• 5 vajec

• 1 lžíce octa

• 2 l vody

• 1 lžička soli

Vařič nastavte na střední teplotu a postavte na něj větší hrnec nebo hlubší pánev s osolenou vodou a octem. Poté rozklepněte každé vejce zvlášť do malé misky nebo hrnečku. Jakmile ode dna hrnce půjdou bublinky (voda nesmí prudce vřít, jen trochu probublávat), tak do ní pomalu vlijte vejce z misek a vařte je 2–3 minuty. Poté vejce vyndejte z vody děrovanou naběračkou a nechte okapat.

Do každého talíře dejte ztracené vejce, přilijte polévku, přisypte trochu petrželky a polévku podávejte s bagetou.

Foccacia s opečeným česnekem

Italská chlebová placka z kynutého těsta je skvělou přílohou ke grilovaným masům, ale hodí se i jako výborný podklad k různým pomazánkám a dipům. A vlastně chutná báječně i sama o sobě! Zvlášť když ji dochutíte výraznými ingrediencemi, jako je restovaný česnek, rajčata, olivy nebo bylinky.

2 PLACKY / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY + KYNUTÍ

Na česnek:

• 8 stroužků česneku

• 200 ml rostlinného oleje na smažení

Oloupané stroužky česneku osmažte při střední teplotě v oleji, aby chytly zlatavou barvu. Dávejte ale pozor, ať se nezbarví příliš do hněda, pak by byly hořké. Stroužky osušte na papírové utěrce a nasekejte.

Na chleba:

• 500 g hladké mouky (nejlépe typ „00“)

• 7 g sušeného droždí

• 400 ml vlažné vody

• 2 lžíce extra panenského olivového oleje

• sůl a čerstvě mletý pepř

• 1 velká snítka rozmarýnu

• 1 hrst cherry rajčat

Droždí a trochu soli smíchejte s vlažnou vodou, dokud se úplně nerozpustí. Poté jej vlijte do misky a po částech přisypávejte mouku. Přisypte vždy jen trochu a pořádně směs promíchejte, takto opakujte, dokud nevmícháte všechnu mouku – těsto by mělo být krásně spojené. Přidejte také nasekaný česnek. Vypracované a elastické těsto dejte vykynout na teplé místo, až minimálně zdvojnásobí svůj objem. Pak jej přendejte na pomoučený vál, prohněťte a postupně vyválejte placky. Ty položte na pečicí papír. Rozehřejte troubu na maximum. Těsto posypte solí a pokapejte olejem. Když budete chtít, přidejte i jiné přísady, v našem případě třeba snítky rozmarýnu a cherry rajčata. Poté vše prsty pěkně zamačkejte do těsta, tak vám proniknou chutě i dovnitř. Nechte těsto ještě jednou zdojnásobit objem. Až bude těsto připravené, vložte ho do trouby vyhřáté na 220 °C a pečte asi 15 minut, dokud nebude hezky zbarvené. Pak jej vyndejte a pokapejte ještě trochou oleje.

Česnekové máslo s bylinkami a olivami

Ochucené máslo je skvělé jen tak na topinky, ale hodí se i na steak nebo na brambory. Ze zeleniny vařené na páře vytvoří neodolatelnou lahůdku. Plátky másla můžete nastrkat před pečením pod kůži kuřete. A pokud připravíte větší množství, lze ho jednoduše uchovat v mrazáku.

PŘÍPRAVA: DO 10 MINUT

• 250 g změklého másla

• 2 stroužky česneku

• 1 hrst černých oliv bez pecky

• kůra z 1 citronu

• šťáva z ½ půlky citronu

• nasekaná pažitka

• nasekaná petrželka

• lístky tymiánu

• sůl

Olivy a bylinky nasekejte, česnek utřete, nastrouhejte kůru z citronu. Vše důkladně promíchejte se změklým máslem. Přidejte citronovou šťávu, dochuťte solí a znovu promíchejte. Vytvarujte a nechte ztuhnout v lednici.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek Hrdina kuchyně maso sůl rajče polévka recept chléb steak máslo těsto česnek Marie Doležalová Martin Škoda česnekové recepty recepty s česnekem

Návrhy pro vás

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Těstoviny

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři


Přečtěte si také

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno!
Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Těstoviny
Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Soutěžící
Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Sledujte předvolební speciál 360°: Je Green Deal cestou k prosperitě, nebo záhubou průmyslu? Srbsko ve víru protestů: „Zrádce“ Djoković utíká s rodinou ze země, prezident děkuje Rusům Okamura: ANO nechce, aby lidi rozhodovali sami. Maláčová schvalovala zvěrstva EU

prima-zeny

Petra Švancaru si diváci zamilovali. V seriálu ho čeká nová životní etapa Jednou si lehnu a už nevstanu, říká Sedláčková, čím ji inspirovala Jiřina Bohdalová Rty jako spacák? Jakub Prachař rozesmál publikum historkami o Janu Maléřovi

prima-zoom

Z čeho je Pumpkin Spice Latte? Víc než 1000 vraků lodí v poušti? Odhalte záhadu smrtícího Pobřeží koster Největší savec, který kdy chodil po Zemi, byl velký jako šest slonů. Podívejte se, jak vypadal

prima-fresh

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

prima-cool

O čem bude Ledové království 3? První fotky z nejočekávanější hororové komedie roku. Jacka Blacka čeká zábavný teror v džungli Kdo si zahraje Kratose v seriálu God of War? Mezi 10 kandidáty jsou i Superman a Aquaman

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Kde našel Robert Redford svůj vysněný domov? Herec si zamiloval Utah Kočky se naučily mňoukat tak, aby to připomínalo dětský pláč Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.