Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Česnek – zde najdete recepty z 10. dílu

Hrdina kuchyně: Česnek

Hrdina kuchyně: Česnek Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Česnek

Hrdina kuchyně: Česnek Zdroj: FTV Prima / Hrdina kuchyně

Česká a moravská kuchyně by bez česneku byla poloviční. Je tolik jídel, které by bez pár stroužků úplně ztratily charakter :) Pokud to máte rádi pěkně řízné, určitě se poohlédněte po tom našem jedinečném paličáku. A pak se pusťte do vaření podle nových receptů z česnekové epizody Hrdina kuchyně.

Seznam.cz banner

Není to tak dlouho, tak pár let, co jsme díky masivní informační kampani začali rozlišovat mezi česnekem českým a tím importovaným, nejčastěji z Číny. Ten český je větší, má nesrovnatelně intenzivnější chut’ a je dražší. To byl také klíčový důvod, proč onehdy prohrál bitvu o český trh s čínským kolegou. Dneska už je situace naštěstí jiná. O český česnek je zájem.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s česnekem, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Hovězí steak s dipem z pečeného česneku

Dobrý steak z kvalitního masa je lahůdka sama o sobě – stačí mu jen jemné dochucení a lehká příloha. Orestovaná zelenina a skvělý dip z pečeného česneku mu budou důstojnými parťáky.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na česnekový dip:

• 200 g zakysané smetany

• 100 g plnotučného tvarohu

• 1 palice česneku

• sůl a pepř

• snítka pažitky

Z palice česneku odřízněte vršek, aby se obnažily všechny stroužky. Česnek mírně osolte, opepřete a zakápněte olejem. Palici zabalte do alobalu a pečte při 180 °C asi 40 minut, ke konci ještě můžete česnek dopéct pod grilem. Asi 4 až 5 stroužků upečeného česneku rozmačkejte a v misce promíchejte se zakysanou smetanou, tvarohem a nasekanou pažitkou. Dip podle potřeby dochuťte pepřem a špetkou soli.

Na steak:

• 5 vyzrálých hovězích rib eye steaků po 300 g

• sůl a čerstvě mletý černý pepř

• 1 lžička cukru

• 100 g másla

• 2–3 lžíce rostlinného oleje

• kousek špeku na potření grilu

Minimálně hodinu před grilováním vyndejte maso z lednice, nedostane pak takový teplotní šok na grilu a bude chutnat tak, jak má. Gril by měl být vyhřátý asi na 250 °C. Rošt očistěte kartáčem a potřete kouskem špeku, snáze se obtiskne mřížka do masa. Steak z obou stran mírně osolte, opepřete a posypte cukrem, ten na povrchu hezky zkaramelizuje a zakulatí chuť. Poté steaky potřete olejem a dejte na rozpálený rošt. Grilujte podle potřeby asi 3 až 4 minuty z každé strany pro střední propečení. Poté steaky dejte na teplý talíř, položte na ně plátek másla a zakryjte je alobalem, ať nevychladnou. Když steaky necháte pár minut odpočinout, nepřijdete při krájení o skvělou šťávu.

Na zeleninu:

• 2 hrsti zelených fazolek

• 200 g cherry rajčat

• 2 menší červené cibule

• kousek chilli

• 3 stroužky česneku

• 2 až 3 lžíce oleje

• 1 uvařená kukuřice

Fazolky krátce zblanšírujte. V pánvi začněte restovat cibuli, jakmile mírně chytne barvu, přidejte plátky česneku a chilli, poté fazolky a nakrájenou kukuřici. Promíchejte, přidejte rajčata a podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem

Česnečka je považována za dokonalý lék na nachlazení, ale i kocovinu. Španělská verze je stejně řízná a díky chorizu a mleté paprice i krásně barevná a voňavá.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na polévku:

• 100 g choriza

• 100 g sušené šunky (jamon serrano)

• 200 g bílého chleba

• 1 cibule

• 10 stroužků česneku

• 1–2 lžíce sladké mleté papriky

• sušené chilli (podle chuti)

• 1,5 l drůbežího nebo hovězího vývaru

• 1 snítka listové petrželky

• 2–3 lžíce olivového oleje

• pečivo k podávání

Chorizo, šunku i chleba nakrájejte na kostičky. V hrnci rozehřejte olej a přidejte chorizo a smažte jej, dokud se nezačne mírně zbarvovat, přidejte jemně nasekanou cibulku a počkejte, až zesklovatí, poté přihoďte šunku, plátky česneku, kostičky chleba a vše ještě chvíli smažte. Přisypte mletou papriku a případně taky chilli, krátce prohřejte a přilijte vývar, polévku asi 20 minut povařte. Dochuťte solí a pepřem a listovou petrželkou.

Na vejce:

• 5 vajec

• 1 lžíce octa

• 2 l vody

• 1 lžička soli

Vařič nastavte na střední teplotu a postavte na něj větší hrnec nebo hlubší pánev s osolenou vodou a octem. Poté rozklepněte každé vejce zvlášť do malé misky nebo hrnečku. Jakmile ode dna hrnce půjdou bublinky (voda nesmí prudce vřít, jen trochu probublávat), tak do ní pomalu vlijte vejce z misek a vařte je 2–3 minuty. Poté vejce vyndejte z vody děrovanou naběračkou a nechte okapat.

Do každého talíře dejte ztracené vejce, přilijte polévku, přisypte trochu petrželky a polévku podávejte s bagetou.

Foccacia s opečeným česnekem

Italská chlebová placka z kynutého těsta je skvělou přílohou ke grilovaným masům, ale hodí se i jako výborný podklad k různým pomazánkám a dipům. A vlastně chutná báječně i sama o sobě! Zvlášť když ji dochutíte výraznými ingrediencemi, jako je restovaný česnek, rajčata, olivy nebo bylinky.

2 PLACKY / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY + KYNUTÍ

Na česnek:

• 8 stroužků česneku

• 200 ml rostlinného oleje na smažení

Oloupané stroužky česneku osmažte při střední teplotě v oleji, aby chytly zlatavou barvu. Dávejte ale pozor, ať se nezbarví příliš do hněda, pak by byly hořké. Stroužky osušte na papírové utěrce a nasekejte.

Na chleba:

• 500 g hladké mouky (nejlépe typ „00“)

• 7 g sušeného droždí

• 400 ml vlažné vody

• 2 lžíce extra panenského olivového oleje

• sůl a čerstvě mletý pepř

• 1 velká snítka rozmarýnu

• 1 hrst cherry rajčat

Droždí a trochu soli smíchejte s vlažnou vodou, dokud se úplně nerozpustí. Poté jej vlijte do misky a po částech přisypávejte mouku. Přisypte vždy jen trochu a pořádně směs promíchejte, takto opakujte, dokud nevmícháte všechnu mouku – těsto by mělo být krásně spojené. Přidejte také nasekaný česnek. Vypracované a elastické těsto dejte vykynout na teplé místo, až minimálně zdvojnásobí svůj objem. Pak jej přendejte na pomoučený vál, prohněťte a postupně vyválejte placky. Ty položte na pečicí papír. Rozehřejte troubu na maximum. Těsto posypte solí a pokapejte olejem. Když budete chtít, přidejte i jiné přísady, v našem případě třeba snítky rozmarýnu a cherry rajčata. Poté vše prsty pěkně zamačkejte do těsta, tak vám proniknou chutě i dovnitř. Nechte těsto ještě jednou zdojnásobit objem. Až bude těsto připravené, vložte ho do trouby vyhřáté na 220 °C a pečte asi 15 minut, dokud nebude hezky zbarvené. Pak jej vyndejte a pokapejte ještě trochou oleje.

Česnekové máslo s bylinkami a olivami

Ochucené máslo je skvělé jen tak na topinky, ale hodí se i na steak nebo na brambory. Ze zeleniny vařené na páře vytvoří neodolatelnou lahůdku. Plátky másla můžete nastrkat před pečením pod kůži kuřete. A pokud připravíte větší množství, lze ho jednoduše uchovat v mrazáku.

PŘÍPRAVA: DO 10 MINUT

• 250 g změklého másla

• 2 stroužky česneku

• 1 hrst černých oliv bez pecky

• kůra z 1 citronu

• šťáva z ½ půlky citronu

• nasekaná pažitka

• nasekaná petrželka

• lístky tymiánu

• sůl

Olivy a bylinky nasekejte, česnek utřete, nastrouhejte kůru z citronu. Vše důkladně promíchejte se změklým máslem. Přidejte citronovou šťávu, dochuťte solí a znovu promíchejte. Vytvarujte a nechte ztuhnout v lednici.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek Hrdina kuchyně maso sůl rajče polévka recept chléb steak máslo těsto česnek Marie Doležalová Martin Škoda česnekové recepty recepty s česnekem

Návrhy pro vás

Dvoubarevné vanilkové hůlky ze špaldové mouky – efektní cukroví ozdobí sváteční tabuli Sladké

Dvoubarevné vanilkové hůlky ze špaldové mouky – efektní cukroví ozdobí sváteční tabuli

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera Sladké

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví Sladké

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby


Přečtěte si také

Sladké
Dvoubarevné vanilkové hůlky ze špaldové mouky – efektní cukroví ozdobí sváteční tabuli

Dvoubarevné vanilkové hůlky ze špaldové mouky – efektní cukroví ozdobí sváteční tabuli

Sladké
Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Prostřeno!
Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno!
Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno!
Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno!
Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Dvoubarevné vanilkové hůlky ze špaldové mouky – efektní cukroví ozdobí sváteční tabuli

Dvoubarevné vanilkové hůlky ze špaldové mouky – efektní cukroví ozdobí sváteční tabuli

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera Sladké

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví Sladké

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Kdo povede slepý fond s Agrofertem? Experti popsali otazníky kolem Babišova řešení střetu zájmů Paťáčku, děkujeme. Před sídlem Evropy 2 v Praze vzniklo pietní místo k uctění Hezuckého památky Rajchl je opět šéfem PRO. Delegáti ho zvolili jednomyslně, strana se má stát vůdčí silou Česka

prima-zeny

Poslední fotka Hezuckého na veřejnosti: Pohublý, na vozíčku, přesto bavil ostatní Zákeřná nemoc udeřila rychle. Smrt přišla za necelé dva měsíce, říká přítel Hezuckého Zemřel moderátor Patrik Hezucký. Bojoval s vážnou nemocí

prima-zoom

Vzácná chobotnice váží jako dospělý člověk První zločin ve vesmíru má překvapivé rozuzlení. Zhrzená exmanželka se přiznala ke lži Jak velké horko člověk vydrží? Kromě údaje z teploměru rozhoduje ještě jedna veličina

prima-fresh

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

prima-cool

Netflix získal Pottera nebo Pána prstenů DiCaprio konečně potvrdil roli v pokračování kultovní krimi pecky Bez lítosti se vrací: přináší osm drsných výpovědí českých vrahů, ze kterých mrazí

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jedovaté vánoční květiny: Pozor na brambořík, vánoční hvězdu, čemeřici i hvězdník S vánoční výzdobou neotálejte. Stromeček si ozdobte klidně už na Mikuláše Adventní věnec může zapálit celý byt. Jak zabránit požáru od svíčky?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.