Postup přípravy
Půl až tři čtvrtě hodiny před přípravou vyndáme svíčkovou z mrazáku a nakrájíme ji na tenké plátky. Vezmeme dvě potravinářské fólie a maso vložíme mezi ně. Vše uválíme na tenounké plátky, které poté naservírujeme na talíř. Zakápneme olivovým olejem, šťávou z citrusů, opepříme, osolíme, pokapeme balsamicem, přidáme šupinky parmazánu a lístky rukoly. Parmská šunka se žlutým melounem
Ingredience: parmská šunkažlutý melounolivový olejparmazánpepř
postup:
Meloun rozkrájíme na tenké měsíčky, které zbavíme slupky. Jednotlivé kusy obalíme parmskou šunkou, spojíme párátkem a na talíři přelijeme olivovým olejem. Opepříme a na závěr posypeme hoblinkami parmazánu.
Předkrm
Domácí carpaccio
Ingredience:
- namrazená hovězí svíčková
- olivový olej
- rukola
- parmazán
- čerstvě drcený pepř
- sůl
- šťáva z citronu a limetky
- balsamico