Osvěžující pitný režim s limitovanou edicí Prima FRESH

Nechte se okouzlit krásně zabaleným setem s designovou lahví a 6 různými příchutěmi mikrodrinků Waterdrop pro ochucení vody.

Set obsahuje láhev z borosilikátového skla ozdobenou překrásnými ilustracemi od Marushy Belle. Dokonale těsnící bambusové víčko nepustí ven ani kapku z vašeho oblíbeného nápoje. Součástí je i termoobal ve stejném designu, který nápoj udrží chladný nebo teplý po delší dobu. Zpříjemněte si každý den výběrem mikrodrinku podle toho, co vás zrovna čeká. Relaxace na józe, náročný den v práci nebo povzbuzení po ránu.

Díky kapslím Waterdrop připravíte zdravý nápoj, který můžete mít s sebou kdekoliv a kdykoliv. Kapsle pro ochucení vody jsou tak malé, že se můžou stát součástí každé dámské kabelky. Speciální limitovaná edice Prima Fresh bude k dostání na e-shopu www.waterdrop.cz nebo v pop-up store v nákupním centru Westfiled Chodov v Praze.

Proč vyzkoušet Waterdrop?

Ušetříte spoustu kalorií

Pokud pravidelně konzumujete slazené nápoje, dostanete do sebe tisíce zbytečných kalorií. Nové studie ukazují, že jedním z nejúčinnějších kroků ke snížení váhy je omezení slazených nápojů. Jeden litr běžně prodejných syceným limonád může obsahovat až 27 kostek cukru! Pití čisté vody namísto slazených nápojů znamená výrazné snížení kalorického příjmu. Zhruba o tolik kalorií, kolik byste spálili denním během 8 kilometrů. Mikrodrink Waterdrop je zcela bez cukru a představuje ideální řešení pro ty, kterým neochucená voda nechutná. Získáte zdravý nápoj s vitamíny a minerály.

Snížíte množství plastového odpadu

V základním balení kapslí Waterdropu je daleko méně plastového odpadu než u rozpustných vitamínových tablet z lékárny. V porovnání s plastovými láhvemi je v balení 12 kapslí Waterdrop množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové láhve. Všechny, kterým není lhostejný původ surovin, potěší, že rostliny obsažené v kapslích se pěstují v režimu udržitelného hospodářství v rodinné firmě v Německu, nikoli na plantáži. Pro snížení ekologických dopadů se při rozvozu k zákazníkům využívají služby dopravce, který dbá na životní prostředí, a za najeté kilometry a vyprodukované CO2 vysazuje nové stromy. Kompletaci papírových obalů zajišťují zaměstnanci v chráněné dílně v Brně.

Vyberete si chuť podle nálady

Řada CLEAN obsahuje niacin, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, vitamín E pak k ochraně buněk před oxidativním stresem. V sychravém počasí sáhněte po kapslích BOOST s brazilskou vitamínovou bombou açaí a lahodnou chutí černého rybízu a bezu. Potřebnou obranyschopnost organismu posílí DEFENCE s neobyčejnou symfonií tónů moringy, šípku a lahodnou chutí brusinky. V okamžicích, kdy se potřebujete soustředit, vyzkoušejte FOCUS s chutí baobabu a aceroly, povzbuzený svěžestí limety. Pro chvíle relaxace jsou tu kapsle RELAX s rafinovanou kombinací arónie a ibišku, kterou doplňuje třešeň acerola. Vzpomínku na léto vám přinese rozpuštění kapslí YOUTH, kde najdete tóny pampelišky a ženšenu, zalité jemnou chutí broskve s nádechem zázvoru.

Představuje ideální dárek pro všechny věkové kategorie

Právě jste našli tip na dárek pro všechny věkové kategorie, i pro každou příležitost. Ocení ho ženy, kterým není lhostejná ekologie, i ženy hlídající si přísun cukru. Sada je skvělý dárek k výročí, narozeninám nebo jako vánoční dárek. Protože kapsle neobsahují cukr, jsou vhodné také pro diabetiky. Díky absenci konzervačních látek si je mohou vychutnat také těhotné ženy nebo děti. Sadou s originální lahví potěšíte maminku, přítelkyni, partnera nebo manžela a nabídnete jim zdravý pitný režim.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty