Suroviny
- piškotové těsto (bezlepková směs) 250 g
 - máslo 125 g
 - vejce 3 ks
 - med 6 lžic
 - sůl
 - jedlá soda 1 lžička
 - máslo (na vymazání formy)
 - bezlepková mouka (na vysypání)
 
Krém
- řecký jogurt (nebo polotučný tvaroh) 1 kg
 - med 3 lžíce
 - lesní plody (a květy fialky na ozdobu)
 
Postup přípravy
- Korpus: Všechny ingredience dejte do mísy od robota. Použijte nástavec typu metla a nechte těsto na střední stupeň zpracovat dohladka.
 - Formu vymažte máslem, vysypte moukou a nalijte do ní těsto.
 - Troubu předehřejte na 180 °C a pečte 25 minut. Poté korpus nechte vychladnout.
 - Krém: Jogurt nechte přes noc nebo alespoň 2 hodiny odkapat – na větší mísu dejte cedník, do něj vložte utěrku a do utěrky přendejte jogurt.
 - Okapaný jogurt pak důkladně smíchejte s medem.
 - Na ozdobu: Vychladlý korpus hojně pomažte jogurtovým krémem a ozdobte jej ovocem a fialkami.