Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Kapr – zde najdete recepty z 13. dílu

Hrdina kuchyně: Kapr

Hrdina kuchyně: Kapr Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Kapr

Hrdina kuchyně: Kapr Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

Kapr je ryba, jejíž chov má v Čechách skutečně tradici. Vždyť jihočeské rybníky vznikaly právě proto, aby se v nich chovali právě kapři. Možností, jak tuto rybu připravit je spoustu, i když u nás stále vede kapr smažený, neotřesitelná klasika štědrovečerní hostiny…

Seznam.cz banner

Smažený kapr není nijak starý recept, nejspíš se u nás začal dělat až za Františka Josefa I., když se stal populárním smažený řízek, ale opravdu ve velkém se začalo smažit v trojobalu až po druhé světové válce. Dřív se kapr hlavně vařil, třeba jako kapr namodro. Nebo se dělal se sladkou perníkovou omáčkou.

Všechny epizody kulinárního pořadu Hrdina kuchyně najdete na tomto odkazu:

Vyzkoušejte zajímavé recepty z kapra, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Polévka z kapra s krutony

Vánoční polévka z kapra s mlíčím, jikrami a kořenovou zeleninou je opravdu česká specialita, na kterou můžeme být právem hrdí. Také si každý rok u štědrovečerní tabule říkáte, proč si ji neuvařit i jindy během roku? Zkuste tuto verzi bez vnitřností, je stejně báječná!

5 – 6 PORCÍ / PŘÍPRAVA: NAD 2 HODINY

Na vývar:

• 1 kg kapra (odřezky, hlavy bez žaber a očí, kosti)

• 1 větší cibule

• 1 větší mrkev

• 1 petržel

• ½ malého celeru

• 3 stroužky česneku

• 1 malá bulva fenyklu

• sůl a celý pepř

• 3 lžíce másla

1. Kořenovou zeleninu a fenykl nakrájejte a orestujte do růžova na másle. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek a chvíli pokračujte v restování. Přidejte kousky ryb a vše zamíchejte. Přilijte asi 3 litry vody a trochu osolte. Můžete přidat i pár kuliček pepře.

2. Přiveďte vodu k varu, poté ihned teplotu snižte a přilijte ještě 500 ml vody. Táhněte vývar bez bublání zhruba dvě hodiny a poté přeceďte. Maso otrhejte a uschovejte na polévku. Vývar mírným varem nechte redukovat na polovinu.

Na polévku:

• asi 1,5 l rybího vývaru

• 1 velká mrkev

• 1 malá petržel

• 1/5 celeru

• 1 cibule

• 1 stroužek česneku

• sůl a bílý pepř

• maso z kapřích hlav a odřezků (z vývaru)

• 5 lžic másla

• 6 plátků toustového chleba

• 2 lžíce hladké pšeničné celozrnné mouky

• 1 snítka listové petržele

• kousek kapřího filetu na dokončení

Ve vyšším hrnci rozehřejte 3 lžíce másla, přidejte oloupanou nastrouhanou mrkev, celer a petržel. Restujte, dokud se nezačne zbarvovat dorůžova. Poté přidejte najemno nakrájenou cibuli a česnek. Pokračujte ještě chvíli. Přidejte mouku a krátce orestujte. Přilijte zchladlý vývar. Rozmíchejte jíšku, přiveďte k varu. Pak teplotu snižte a nechte polévku probublávat minimálně 45 minut, poté dochuťte solí a pepřem. Když se bude polévka vařit, připravte krutony. Z chleba okrájejte kůry a na zbylém másle na pánvi opečte kostičky. Nakonec do polévky, nebo rovnou do talíře, přidejte uvařené kapří maso, klidně i uvařené vnitřnosti, a zalijte polévkou. Podávejte s nakrájenou petrželkou a houstičkou. Do polévky taky můžete před servírováním přidat na másle opečené kousky kapra ochucené solí, pepřem a citronem.

PRIMA TIP: Pokud budete mít mlíčí a jikry, uvařte je zvlášť v osolené vodě. Do vývaru z kapra nikdy nedávejte oči a žábry, mohl by zhořknout.

Křupavé kapří hranolky se dvěma dipy

Většina z nás si kapra dává pouze jeden den v roce. Ale když někde narazíme na dokřupava usmažené kapří hranolky, málokdo téhle jihočeské lahůdce odolá. Je totiž neodolatelná :)

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1 HODINY

Na kapra:

• 800 g kapřího filetu (bez kostí)

• 6 lžic hladké mouky

• 1 lžíce sladké mleté papriky

• 1 lžička bílého mletého pepře

• asi 1 litr rostlinného oleje na smažení

• sůl

V hlubokém hrnci rozpalte litr oleje, měl by mít zhruba 190 °C a dosahovat do výšky asi 6 cm, je třeba, aby byly kousky kapra při smažení zcela ponořené. Můžete použít také fritézu. Na filetech ponechte kůži a pokrájejte je na proužky asi 2 cm široké. Hladkou mouku smíchejte s paprikou, pepřem a asi lžičkou soli. Nakrájenou rybu pak ve směsi obalte a přebytečnou mouku oklepejte. Obalené ryby postupně smažte v rozpáleném oleji, bude to trvat asi 2 minuty, záleží na velikosti kousků kapra. Pokud používáte na smažení hrnec, smažte ryby radši po menších dávkách. Usmažené kousky ryb odkládejte na ubrousek, aby se zbavily přebytečného tuku, a co nejdříve podávejte. Ideální přílohou je domácí tatarka, smetanový dip a pečivo. Harnolky nezapomeňte osolit, můžete je také pokapat citronovou šťávou.

Na tatarku:

• 1 nasekaná šalotka

• 4 až 5 plných lžic domácí majonézy

• 1 lžíce worcesteru

• 1 lžíce nasekaných kaparů

• 1 lžíce bílého vinného octa

• 1 lžička dijonské hořčice

• 2 lžíce nasekané listové petržele

• sůl a bílý pepř

Všechny ingredience na tatarku dejte do misky a smíchejte. Nezapomeňte tatarku chvíli nechat odležet v lednici.

Na smetanový dip:

• 300 g zakysané smetany (30 %)

• 1 citron

• velká snítka kopru

• cukr

• sůl

Kopr nasekejte najemno, promíchejte se zakysanou smetanou. Vše dochuťte solí, trochou citronové šťávy a kůry, a špetkou cukru.

Grilované kapří podkovy s lehkým bramborovým salátem

Velmi odlehčená verze naší vánoční klasiky. Bramborový salát bez majonézy a grilovaný kapr místo smaženého! Tohle jídlo si dopřávejte klidně celoročně – pochutnáte si.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na kapra:

• 1,5 kg kapřích podkov

• 3 - 4 stroužky česneku

• ½ citronu

• sůl, bílý pepř

• snítka citronového tymiánu (není nutné)

Stroužky česneku utřete nebo podrťte s trochou soli. Podkovy osolte, opepřete, potřete česnekem, mírně zakápněte citronovou šťávou, přidejte snítku tymiánu a nechte minimálně 2 hodiny, klidně přes noc, marinovat. Pánev nebo gril rozehřejte zhruba na 200 °C a kapra grilujte z obou stran. Během 10 minut by měl být hotový.

Na bramborový salát:

• 750 g malých salátových brambor

• 1 lžička dijonské hořčice

• asi 3 lžíce citronové šťávy

• 1 - 2 lžičky medu

• 2 - 3 jarní cibulky

• 1 lžíce kaparů

• 80 g sušených rajčat v oleji

• 1 hrst listové petržele

• 4 - 5 lžic slunečnicového oleje

• sůl a čerstvě namletý černý pepř

Brambory uvařte, oloupejte a nakrájejte na plátky nebo menší kostky, malé brambory stačí přepůlit. Z oleje, citronové šťávy, medu a dijonské hořčice umíchejte dresink. Brambory dresinkem polijte, přidejte nasekanou cibulku, kapary, rajčata, sůl a pepř, nakrájenou listovou petržel a zamíchejte.

Kapříci z tvarohového těsta

Není kapr jako kapr! Tyhle rozkošné kapříky z tvarohového těsta si s chutí dá i ten, který jinak ryby moc nemusí. Skvělá chuťovka na večírek nebo variace na slané „cukroví“?

ASI 50 KS / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

• 250 g hladké mouky

• 250 g másla

• 250 g měkkého tvarohu

• špetka soli

• vejce na potření

• strouhaný parmazán na posypání

Z másla, mouky, tvarohu a špetky soli vypracujte hladké těsto. Zabalte ho do potravinářské fólie a nechte v lednici hodinu odpočinout. Pracovní plochu poprašte moukou a z těsta vyválejte plát silný asi 3 mm. Troubu předehřejte na 190 °C. Formičkou vykrájejte kapříky, podeberte je nožem a přeneste na plech vyložený pečicím papírem. Potřete je rozšlehaným vejcem a posypte nastrouhaným parmazánem. Pečte je dorůžova, trvá to asi 15 minut.

Připravila: Klára Michalová, foto: Darina Křivánková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky česnek Hrdina kuchyně kapr sůl mouka polévka recept vývar máslo pepř těsto kapr Marie Doležalová rybí polévka Martin Škoda kapří hranolky recepty z kapra

Návrhy pro vás

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku Maso

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku Vegetariánské

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem


Přečtěte si také

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Prostřeno!
Prostřeno: Sladká čoko tečka Jirky Basty

Prostřeno: Sladká čoko tečka Jirky Basty

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečená krkovička s cibulí a speciální marinádou, rýže, kimchi

Prostřeno: Zapečená krkovička s cibulí a speciální marinádou, rýže, kimchi

Prostřeno!
Prostřeno: Uzená česnečka s vejcem a sýrem podle Jiřího Basty

Prostřeno: Uzená česnečka s vejcem a sýrem podle Jiřího Basty

Prostřeno!
Prostřeno: Kokotštejnský létající talíř

Prostřeno: Kokotštejnský létající talíř

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Maso
Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku Sladké

Zapečená rýže nasladko s ovocem – jednoduchá varianta rýžového nákypu z jednoho pekáčku

Maso
Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi Recepty

Pho Bo – vietnamská polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

Předkrmy a chuťovky
Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova Recepty

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Vegetariánské
Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc Omáčky

Vejce natvrdo v hořčično-koprové omáčce s pečenými bramborami – báječný bezmasý oběd, který má šmrnc

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Ovoce
Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky Sladké

Pan bolo – karibská verze naší oblíbené žemlovky s rozinkami a jablky

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Recepty
Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina Přílohy

Drcené okurky s chilli zálivkou – svěží salát ke grilovanému masu i jako lehká svačina

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

PŘEHLEDNĚ: Kolik zaplatí česká domácnost za emisní povolenky? Ekonomové straší, míní expert Řehka: Rusové jsou k smíchu, nejsou velcí stratégové. Můžeme použít cílené údery, potopit loď Na Česko se ženou od hranic bouřky. Podívejte se, kde hrozí přívalové deště, vítr a kroupy

prima-zeny

Syn Miroslava Etzlera nastupuje do první třídy a už má dvě holky. Hercem být nechce Peter Pecha jako český Kevin Costner. V Kamarádech se objevuje jako tajemný bodyguard Táňa Bystroňová odhalila trik na fotbalisty. Petr Švancara by se nechal chytit

prima-zoom

VIDEO: Finální test nejvyššího mostu světa Pes zavřený v autě je vždy v ohrožení života. Odbornice popsala, jak poznáte blížící se konec Proč havarovala supermoderní F-35? Detaily pádu odhalují, jak se s poruchou bojovalo dlouhých 50 minut

prima-fresh

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

prima-cool

VIDEO: Trailer herního Jamese Bonda Extrémní hororová divočina. Pokračování 28 let poté má první trailer, ve filmu bude i Cillian Murphy Nejvíc vzrušující trailer roku: Margot Robbie a hezoun z Euforie vás nažhaví v nové verzi romantické klasiky

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Královský život za dostupnou cenu: Skotský hrad je na prodej za 750 tisíc liber 9 nečekaných způsobů, jak využít okurku v domácnosti Kdoule: Jak pěstovat kdouloň a ovoce zpracovat na lahodný kdoulový sýr

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.