Prostřeno! Prostřeno: Grilovaný vepřový tomahawk sous-vide s omáčkou chimichurri, smetanovými bramborami grenaille se slaninou a šalotkou, zdobený česnekovými a hráškovými výhonky
Těstoviny Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smažené hřiby v trojobalu s bramborovým salátem a restovaným kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory
Maso Kuřecí kousky pečené na bílém víně, česneku a bylinkách – delikátní souhra chutí z jednoho pekáče
Polévky Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl
Polévky Ořechová polévka s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou – originální chuťová kombinace na sváteční stůl
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat