Maso Sváteční vinná klobása se zeleninou a zámecké brambory s bylinkami – delikátní klasika podávaná s noblesou
Přílohy Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel
Maso Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína