Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Maso Šťavnaté kuřecí čtvrtky na šalotkách v povidlové omáčce – typické české chutě v hodně netradičním receptu
Prostřeno! Prostřeno: Vepřová panenka v bylinkové krustě s bylinkovou omáčkou a pečenými bramborami na rozmarýnu a tymiánu
Maso Kuřecí kousky pečené na bílém víně, česneku a bylinkách – delikátní souhra chutí z jednoho pekáče
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy
Sladké Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy