reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Zapečené nachos s černými fazolemi a cukrovou kukuřicí
Autor: Zeleninové zázraky z jednoho plechu Zapečené nachos s černými fazolemi a cukrovou kukuřicí

Zapečené nachos s černými fazolemi a cukrovou kukuřicí

Hodnoceno: 4x
Horké křupavé nachos, hřejivé fazole a sladká kukuřice se vynoří z rozpečeného sýra, aby je zchladila kysaná smetana. Co víc si přát než vychlazený gin tonik?
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Troubu předehřejte na 190 °C. Rajčátka nakrájejte nahrubo. Kukuřici a fazole slijte, podle chuti propláchněte vodou. Chilli papričku a jarní cibulky nakrájejte na plátky. Čedar nastrouhejte. 
  2. Do hlubokého plechu střídavě vrstvěte chipsy, rajčátka, kukuřici, fazole, chilli papričku, jarní cibulku a sýr a opakujte, dokud vše nezpracujete. Pečte v předehřáté troubě 4–5 minut, aby se sýr roztavil. Podávejte se zakysanou smetanou. 
Zapečené nachos s černými fazolemi a cukrovou kukuřicí
Autor: Zeleninové zázraky z jednoho plechu Zapečené nachos s černými fazolemi a cukrovou kukuřicí

Zeleninové zázraky z jednoho plechu
Liz Franklinová

Jedna trouba, jeden plech a tolik možností! Liz Franklinová vám ve své knize ukáže 101 jednoduchých způsobů, jak připravit výživné a lahodné vegetariánské či veganské jídlo a udělat z vaření teplých večeří zábavu. Nechybí ani pár ovocných sladkostí, placičky, ranní ovesná kaše nebo skvělé polévky. Inspiraci autorka sbírala po celém světě, a tak pokrmy překvapují kombinacemi surovin, koření, bylinek a hrají všemi barvami, chutěmi a vůněmi. Jednoddušší už to být snad ani nemůže. 
Vydalo nakladatelství Slovart

reklama

Související témata: nachos , chipsy , kukuřice , fazole , Malá jídla , Mexická kuchyně

reklama