návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Vaječná frittata s ovocem

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 1 hodiny
Vaječná frittata s ovocem
Autor: Vaříme trochu jinak Vaječná frittata s ovocem
Skvělý způsob, jak si dopřát sladkou snídani, ovoce plné vitaminů a zároveň velkou porci bílkovin v podobě vajec. A nechybějí ani zdravé tuky, které dodá avokádo.

Postup

  1. Formu vyložte pečicím papírem a pokapte olejem. Na dno misky položte nakrájené avokádo a rovnoměrně po celé ploše ho posypte borůvkami. V misce vyšlehejte vejce, přidejte skořici a znovu zamíchejte.
  2. Vejce nalijte opatrně do misky na avokádo a borůvky tak, aby avokádo zůstalo na dně misky. Nakrájené jahody pokládejte na vejce, až pokryjete celou plochu.
  3. Dejte do trouby a pečte na 170 stupňů 25–30 minut.
  4. Než budete krájet, nechte trochu vychladnout. Servírujte s jogurtem nebo kefírem.

Vaječná frittata s ovocem Foto: Vaječná frittata s ovocem; foto: Vaříme trochu jinak

 

Vaříme trochu jinak Foto:

VAŘÍME TROCHU JINAK

Žaneta Kremsa, Jana Dell Plotnárková

Přes sto báječných receptů, bezlepkových, bez cukru a splňujících současný trend paleo stravování najdete v této původní české kuchařce.

Knížka Vaříme trochu jinak je ideální pomůckou pro lidi, kteří hledají zdravý životní styl, jednoduchost a kvalitu. A v podání autorek také radost a originalitu.

Vydalo nakladatelství Esence.