Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pečená hlíva s květákovou kaší

do 1,5 hodiny
Pečená hlíva s květákovou kaší
Pečená hlíva s květákovou kaší
Pro labužníky tady máme recept na trochu jiný způsob úpravy hlívy. Ta je nejen nabitá užitečnými látkami, minerály, které organismus potřebuje pro své zdraví a silnou imunitu, ale má i antioxidační učinky, které zpomalují proces stárnutí.
Reklama

Článek

Špagety s hlívou a mozzarellou Foto:

Zařaďte do svého jídelníčku zdravou hlívu ústřičnou!

Hlívu ústřičnou můžete zkombinovat s masem, rybou, ale samozřejmě je skvělou ingrediencí do houbových salátů – s hříbky či houbou šitake funguje famózně.
Reklama

Postup

  1. Hlívu očistěte a naporcujte na větší kousky.
  2. Nakrájejte na kolečka cibuli, oloupejte a nasekejte česnek, některý nechte i ve slupce, jen ho rozpulte. Do pekáčku vložte hlívu, česnek, cibuli, sůl, kmín a bylinky.
  3. Polijte přepuštěným máslem, kterým opravdu nešetřete. Dejte péc, skoro na hodinu, občas promíchejte. Květák uvařte v osolené vodě, poté vodu slijte a přidejte máslo a nastrouhaný parmazán. Vše rozmixujte. Podle chuti opepřete.
Reklama

Pečená hlíva s květákovou kaší 2 Foto: Pečená hlíva s květákovou kaší; foto: Hodně domácí

Hodně domácí blog

Hodně domácí - portrét Foto:

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama