Najděte si recept
Na co máte chuť?

Pečená hlíva s květákovou kaší
Článek
Zařaďte do svého jídelníčku zdravou hlívu ústřičnou!
Suroviny
Postup
- Hlívu očistěte a naporcujte na větší kousky.
- Nakrájejte na kolečka cibuli, oloupejte a nasekejte česnek, některý nechte i ve slupce, jen ho rozpulte. Do pekáčku vložte hlívu, česnek, cibuli, sůl, kmín a bylinky.
- Polijte přepuštěným máslem, kterým opravdu nešetřete. Dejte péc, skoro na hodinu, občas promíchejte. Květák uvařte v osolené vodě, poté vodu slijte a přidejte máslo a nastrouhaný parmazán. Vše rozmixujte. Podle chuti opepřete.
Pečená hlíva s květákovou kaší; foto: Hodně domácí
Hodně domácí blog
Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.
Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."
Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.
Užijte si jich, stejně tak jako života!