Suroviny
- mleté hovězí maso (mletý hovězí burger, nejlépe z hovězího krku) 4x 150 g
- bulka (burgerová bulka) 4 ks
- čedar 4 plátky
- slanina 4 plátky
- listový salát
- rajčata
- paprička jalapeňo (sterilované )
- tomatová omáčka ( nebo jiná vhodná omáčka)
Postup přípravy
- Z mletého hovězího masa vytvarujte 150g burgery, které poté grilujte zhruba 2 minuty z každé strany. Těsně před koncem dejte na každý burger plátek sýra čedar a plátek opečené slaniny.
- Spodní půlku bulky potřete rajčatovou nebo jinou vhodnou umáčkou, přidejte listy salátu, plátky rajčat a krájené papričky jalapeños. Nakonec navrch položte ogrilované maso s čedarem a slaninou, a přiklopte druhou půlkou bulky.
- Podávejte s domácími hranolkami.
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka 2 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka 2 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka 3 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka 3 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka 4 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Jak to bylo, šéfe? Jalapeño burger s čedarem podle Jáchyma Paveleka 4 Zdroj: FTV Prima / Hermina Press
Všechny recepty z pořadu Jak to bylo, šéfe? nejdete v této kolekci: