Feta s restovanými fíky, tymiánem a medem
Zdroj: Středomořská kuchařka
Feta s restovanými fíky, tymiánem a medem
Zdroj:
Středomořská kuchařka
Sladké, voňavé fíky se nádherně snoubí s naloženou fetou, aromatickým tymiánem a lahodným medem. Med v této kombinaci hraje jednu z hlavních rolí, vybírejte proto voňavý luční, akátový, řecký či italský.
2 porce
10 minut
středomořská
Postup přípravy
-
Olej rozehřejte v pánvičce. Fíky natrhejte na kousky, opékejte je 3 minuty v rozehřátém oleji, přidejte lístky tymiánu a med a smažte ještě 1 minutu. Dochuťte pepřem.
-
Fetu rozlomte na 2–4 kousky, rozdělte na talíře a přidejte ochucené fíky. Nechte pět minut stát a podávejte teplé.
Feta s restovanými fíky, tymiánem a medem 2
Zdroj: Středomořská kuchařka
Feta s restovanými fíky, tymiánem a medem 2
Zdroj:
Středomořská kuchařka