Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Přinášíme vám únorové novinky z gastronomie

Únorové novinky na gastro trhu

Únorové novinky na gastro trhu Zdroj: TZ

  • Zavřít
Únorové novinky na gastro trhu

Únorové novinky na gastro trhu Zdroj: TZ

Přinášíme vám únorové novinky z gastronomie

Seznam.cz banner

Nové zimní menu Bageterie Boulevard

Nyní můžete ochutnat zcela nové zimní CHEF MENU, jehož přípravy se tentokrát zhostil šéfkuchař školy vaření Laboratorio Martin Kortus. Nová nabídka je inspirována alpskou kuchyní z oblasti italského Trentina a Martin Kortus v ní propojil moderní gastronomii s tradičními chutěmi této horské oblasti. Hlad zaženete jak vydatnými bagetami z CHEF MENU s pečeným vepřovým bokem nebo s kachními prsy, tak dietnější alternativou, řadou FIT CALORIES, která poprvé představí i ořechový chleba z vlastní pekárny.

O alpské kuchyni se říká, že je hutná a výživná, aby zasytila horaly. Totéž platí i pro nové CHEF MENU, které vám v zimním období dodá sílu a díky své chuťové výjimečnosti zaručeně zlepší náladu. Polévka je grunt a nejinak je tomu i v případě zimní polévky od Bageterie Boulevard. Krém Verdura, zeleninový krém z pečené kořenové zeleniny s tymiánem zjemněný smetanou a podávaný s kousky kaštanů a křupavou cibulkou, zahřeje i zasytí každou promrzlou „duši“. Duch alpské kuchyně se nezapře ani u nových baget CHEF MENU. Pork Belly s vepřovým bokem pomalu pečeným ve sladkoslané krustě se sýrem čedar a majonézou s konfitovaným česnekem uspokojí i nejnáročnější strávníky. To lze říci i o druhé bagetě Kachní prsa D´Arancia, která nabízí pečená kachní prsa s dijonskou majonézou, rukolou a dresinkem z kandované pomerančové kůry.

Zimní CHEF MENU je v nabídce Bageterie Boulevard od 5. 1. do 21. 3. 2017.

Darujte lahev METAXA Honey Shot se společnou fotkou

Originální dárek pro svou drahou polovičku můžete nyní sami vytvořit díky Metaxe. Darujte její sladkou variantu se společnou fotkou a věnováním a překvapte tak jedinečným a osobním dárkem.

Slavíte se svou láskou svátek zamilovaných a chtěli byste připravit nezapomenutelný dárek, který bude darovaný od srdce a který si budete moci vychutnat při společně strávených chvílích? Právě pro vás je určena Metaxa Honey Shot s vlastnoručně vyrobenou etiketou a romantickým vzkazem. Stačí jít na stránku Bottles and Stories, zakoupit lahev Metaxa Honey Shot, nahrát vaši společnou fotku a zdarma vytvořit vlastní etiketu s věnováním. Do pěti dnů vám bude originální valentýnský dárek doručen až domů!

Řekni to srdcem…

Svátek svatého Valentýna patří k nejzamilovanějším dnům v roce. Důkazy lásky mohou mít mnoho podob. Přichystejte své milované polovičce dvě sladká překvapení v jednom. Kupte si speciální valentýnskou edici srdíčkových pralinek Milka a na obal napište svůj zamilovaný vzkaz.

K pralinkám navíc dostanete i dárek ve tvaru srdce s krystaly Swarovski. Zvolit si můžete písmenko dle vašeho výběru. Řekni to srdcem a vyznej lásku tím nejosobnějším způsobem – ručně napsaným vzkazem a 24 malými čokoládovými srdíčky. Tipy na to, jak napsat milostný dopis najdeš na Řekni to Milkou.

Domácí polévky na zahřátí - rychle a chutně

V zimním období plném chřipek a nachlazení není nic jednoduššího než se zahřát pořádnou vydatnou polévkou. Zasytí vás, prohřeje organismus a celkově prospěje vašemu zdraví. Nejlepší jsou samozřejmě polévky uvařené z čerstvých surovin v teple domova. Pokud máte rádi domácí přípravu, ale nemáte čas polévku sami připravit, je tu pro vás perfektní pomocník – TEFAL Easy Soup. Jde o jedinečný přístroj, který vám během několika málo minut sám rozmixuje i uvaří požadované ingredience a vytvoří tak skvělý pokrm pro celou rodinu.

Ovládání TEFAL Easy Soup je velmi jednoduché. Přístroj má nastaveny 4 automatické vařící programy (krémová polévka, polévka s kousky, přesnídávky a pyré, mixování směsí), které stačí pouze potvrdit a za pár minut je jídlo hotové. Velkou výhodou je tepelně izolovaný povrch nádoby, díky kterému při manipulaci s ní nehrozí popálení. Součástí je také ergonomické držadlo, se kterým není problém přenášení ani nalévání. Mezi další užitečné vlastnosti patří funkce udržování teploty, která zajistí stálou teplotu po dobu nejméně 40 minut od ukončení vaření. A v neposlední řadě i program Easy Cleaning pro snadné čištění, kdy stačí nalít vodu, stisknout tlačítko a nádoba se sama dokonale propláchne.

Běžná maloobchodní cena je 2 999 korun.

100% šťávy Relax lisované za studena

Vyzkoušejte novinku v chladících regálech! Relax přichází s nabídkou 100% šťáv z ovoce a zeleniny lisovaných za studena. Vybrat si můžete ze 4 lahodných variant: pomerančové, jablkové, mrkvové nebo unikátní kombinace jablek a černého rybízu. Vychutnejte si chuť čerstvého ovoce a zeleniny v praktické čtvrtlitrové lahvičce na cestách i v kanceláři.

Šťáva lisovaná za studena – šetrné zpracování

Ať už si ovoce či zeleninu vychutnáme v jejich syrové podobě nebo ve formě šťávy, jejich přínos našemu zdraví je neoddiskutovatelný. Při lisování za studena se na odšťavnění používá hydraulický lis, díky kterému se z ovoce a zeleniny získá maximální množství šťávy. Ta se během procesu lisování nepřehřívá, pouze se následně šetrně pasteruje, a tak si zachová přírodní chuť a barvu.

Aby si zachovaly šťávy své jedinečné vlastnosti, jsou již od výroby uloženy do aseptického obalu a uchovávány v chladu. Jsou samozřejmě bez konzervačních látek, bez přidaného cukru, bez přidané vody a bez umělých barviv. Najdete je v obchodě v části chlazeného ovoce a zeleniny. Více informací a zajímavostí naleznete na stránce Relax.

Citrusy aneb nastartujte své tělo na jaro s vitaminy a minerály z přírodních zdrojů

Češi spotřebují v průměru až 12 kilogramů citrusových plodů na osobu ročně. Nejoblíbenější jsou pomeranče, mandarinky a citrony. Protože většinu plodu tvoří voda, přispívají také k dostatečné hydrataci organismu. Našemu tělu pomáhají v boji proti bakteriím a virům, snižují krevní tlak i hladinu cholesterolu a celkově pročišťují organizmus. Pokud se rozhodnete dostat z citrusů co nejvíce blahodárné šťávy, určitě se budou hodit pomocníci v podobě šikovných kuchyňských spotřebičů. Většina z nich si totiž poslední kapky šťávy pečlivě střeží a získat je není tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo.

Zbavte plody šťávy komfortně a navíc získejte další suroviny s lisem na ovoce a zeleninu Concept LO7065 HOME MADE JUICE. Jeho hlavní předností je využití moderního dvoufázového procesu odšťavňování – v první fázi jsou suroviny rozdrceny a ve druhé lisovány. Výsledkem tohoto procesu je maximální množství šťávy plné vitaminů a minerálů a minimální množství téměř suchého odpadu, který můžete dále zpracovat například na placičky či zeleninové karbanátky. Jde vlastně o přístroj 3 v 1, protože součástí příslušenství je i sítko na smoothie a sítko na studené dezerty. Lehkou ranní snídani nebo zdravou zmrzlinu tak vykouzlíte jedna dvě. S jeho pomocí dokonce připravíte i domácí burákové máslo nebo mandlové mléko. A hodit se bude i v letní sezóně – s rychlostí blesku si totiž poradí s rybízem i bezinkami. Údržba lisu je velmi snadná. Cena 6 999 korun.

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky novinky kuchyně ovoce láska gastronomie zelenina ňadra polévka tipy organismus bageta relax astronomie na trhu nové produkty

Návrhy pro vás

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku Sladké

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku Maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Šťavnatý burger s trhaným hovězím masem – hit každé domácí grilovačky krok za krokem Hlavní jídla
6

Šťavnatý burger s trhaným hovězím masem – hit každé domácí grilovačky krok za krokem

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky Sladké

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Hlavní jídla

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty Maso

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Prostřeno!
Prostřeno: Rukolový salát s opečeným toustem

Prostřeno: Rukolový salát s opečeným toustem

Prostřeno!
Prostřeno: Pečená kýta se zeleninou a bramborem podle Lucie

Prostřeno: Pečená kýta se zeleninou a bramborem podle Lucie

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar s noky podle Lucie Sabelové

Prostřeno: Hovězí vývar s noky podle Lucie Sabelové

Prostřeno!
Prostřeno: Osvědčené palačinky se zmrzlinou a ovocem

Prostřeno: Osvědčené palačinky se zmrzlinou a ovocem

Sladké
Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Maso
Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Soutěžící
Lucie Sabelová chce slyšet názor na své vaření

Lucie Sabelová chce slyšet názor na své vaření

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky Sladké

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maso
Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty Maso

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty

Zelenina
Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nigerijské Efo riro – barevná směs z pánve s pečeným masem, špenátem a houbami Zelenina

Nigerijské Efo riro – barevná směs z pánve s pečeným masem, špenátem a houbami

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Předkrmy a chuťovky
Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut Recepty

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut

Valašská pomazánka s kysaným zelím a slaninou – tradiční chuť Valašska pro každou příležitost Předkrmy a chuťovky

Valašská pomazánka s kysaným zelím a slaninou – tradiční chuť Valašska pro každou příležitost

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Norská šťavnatá buchta s jablky a mandlemi – skvělá jako snídaně, ale i jako sváteční moučník Sladké

Norská šťavnatá buchta s jablky a mandlemi – skvělá jako snídaně, ale i jako sváteční moučník

Saláty
Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci Saláty

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci

Ďábelský vajíčkový salát s těstovinami – skvělá chuťovka na velikonoční tabuli Saláty

Ďábelský vajíčkový salát s těstovinami – skvělá chuťovka na velikonoční tabuli

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Pět procent HDP na obranu? Členové NATO musí přidat, míní USA. Česko souhlasí Papežovo jméno Lev nese speciální poselství, popsali experti. Prahu měl na seznamu návštěv V Čeladné se zřejmě propadl strop hotelu, na místě byli zranění. Byla slyšet rána

prima-zeny

Když se nemoci nevěnujete, urazí se, věřil Jiří Bartoška. Na zlou rakovinu šel i s humorem Starostlivá máma Eva Perkausová řeší potravinové alergie synů. Manžel musí jíst mdlá jídla Ve věku 78 let zemřel herec a prezident KVIFF Jiří Bartoška

prima-zoom

Svět má nového papeže Zemřel Jiří Bartoška, bylo mu 78 let. Charismatický herec zářil v Andělovi páně či Teorii tygra Velitele Pražského povstání i Němců čekal po válce stejný osud, ve věznici vynášeli fekálie

prima-fresh

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

prima-cool

GTA VI: spousta nových fotek a zajímavostí Ve věku 78 let zemřel Jiří Bartoška. Herec nesmí snít, říkával o své profesi Šéf Marvelu přiznal, jak vnímá filmy a seriály svého studia z posledních let

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Spodní prádlo a jeho tajemství: Doktor odhalil, proč ho celý život oblékáte špatně, a tím riskujete Manželské pravidlo, které zachránilo Iron Mana: Jak si Robert Downey Jr. udržel lásku i životní směr

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Drahá vejce vyvolala zájem o chov slepic: Můžete je mít i v paneláku! Známe pravidla Kočičí horoskop: Znamení zvěrokruhu odhalí povahu vaší kočky Chřest, lidově špargl, podporuje hubnutí i dobrou náladu. Teď je jeho sezona

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.