Zbytky chřestu pokrájíme a v osolené vodě asi deset minut povaříme v kuřecím vývaru a mléku. Kořeníme bílým pepřem a muškátovým květem nebo oříškem.
Pár hlaviček si necháme na ozdobu. Polévku rozmixujeme, ozdobíme pokrájenými vršky chřestu, které mohou být klidně i syrové, dochutíme a pokapeme pro chuť a na ozdobu tmavým dýňovým olejíčkem.
Zbytky chřestu pokrájíme a v osolené vodě asi deset minut povaříme v kuřecím vývaru a mléku. Kořeníme bílým pepřem a muškátovým květem nebo oříškem. Pár hlaviček si necháme na ozdobu.
Polévku rozmixujeme, ozdobíme pokrájenými vršky chřestu, které mohou být klidně i syrové, dochutíme a pokapeme pro chuť a na ozdobu tmavým dýňovým olejíčkem.