zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Polévka ribollita
Spouštím video za 5s.

Polévka ribollita

Hodnoceno: 2x
Polévka ribollita je slavná toskánská pochoutka z chleba, fazolí a zeleniny. Vyzkoušejte recept podle šéfa, máme pro vás i video!
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Postup

  1. Zeleninový vývar přiveďte k varu a přidejte mrkev, petržel a bramboru nakrájenou na kostičky. Osolte a opepřete a nechte povařit. Po chvíli postupně přisypte vařené bílé fazole, část rajčat zbavených slupky, řapíkatý celer a cibuli nakrájenou najemno.
  2. Na závěr vložte černou kapustu a nechte změknout.
  3. Na dno talíře rozlámejte chleba, pokapejte olejem, přidejte zbytek krájených rajčat, zalijte uvařenou polévkou a posypte nastrouhaným parmazánem. Potom ještě zakápněte olivovým olejem a podávejte.

Polévka ribollita Foto:

Polévka ribollita Foto: Polévka ribollita, foto: Vlado Kníž

 

reklama

Sledujte celou epizodu

Související témata: Polévky , Italská kuchyně