návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Mixér: nová menu v restauracích

Mixér: nová menu v restauracích
Autor: TZ Mixér: nová menu v restauracích
Přemýšlíte, kam si zajít na oběd nebo nějakou menší dobrotu? Máme pro vás tři tipy na nová menu, která vás budou bavit! Obzvlášť ty z vás, kterým i v zimních měsících nedělá problém porce zmrzliny. :)
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Cílová destinace – Babiččina zahrada

Restaurace Babiččina zahrada přichází s novým menu, které bude platné až do konce března. Opět je menu rozděleno na tradiční a menu z cest. V tomto období je Babiččina zahrada oblíbená jako cestovatelská destinace. V lednu sněhem zahalená zahrada, která láká k procházce a koulovačce. V únoru na romantické mini pobyty pro zamilované. A v březnu se začíná probouzet zahrádka po zimním spánku. Executive chef Radek David společně se šéfkuchařem Michalem Šorfem uvedl nové menu, které bude platné až do konce března. Oblíbené stálice zůstaly, ale nově si můžete pochutnat třeba na pokrmech jako smažený candát v ořechové strouhance, dýňové rizoto nebo ananasové carpaccio s limetkovým sirupem.

Řepové menu.
Autor: TZ Řepové menu.

Řepové menu na Moravě

Executive chef Petr Svoreň přichází s novým řepovým menu, které bude v nabídce od ledna do března roku 2019 ve všech restauracích Hotelů Akademie na Moravě. Nový gastronomický směr – lokální moravská hotelová gastronomie, stále více láká místní i celorepublikovou klientelu. Nové menu vytvořil executive chef Petr Svoreň a všemi pokrmy se prolíná červená řepa. Proč? Jelikož je tu surovina, která má pro tělo opravdu blahodárné účinky. Kornatění tepen a špatná funkce žaludku jsou díky červené řepě zažehnány. Podporuje růst buněk a vyvolává optimističtější náladu. To vše zvládne tato zdravá potravina, která se na Moravě pěstuje v hojné míře.

Čokoládová zmrzlina.
Autor: TZ Čokoládová zmrzlina.

Crème de la Crème láká na speciální čokoládové týdny

Crème de la Crème je pověstná svojí řemeslnou zmrzlinou. Kromě až čtyřicítky druhů ze stálé nabídky je možné si často pochutnat na sezonních či speciálních zmrzlinách. Stejně tomu bude i letos v lednu, kdy Honza Hochsteiger připravuje čokoládový a následně v únoru i kávový týden. Tyto dvě suroviny se těší velké oblibě u většiny lidí, a to nejen díky jejich jedinečné chuti, ale zároveň i povzbuzujícím účinkům. Zatoužíte-li tak v pochmurných zimních dnech po sladkém potěšení, vyrazte do Crème de la Crème za bohatým výběrem čokoládových či kávových zmrzlin.

Nová místa k návštěvě: pivovar, kavárna a zase kavárna

Nová místa k návštěvě: pivovar, kavárna a zase kavárna

V týdnu od 28. ledna do 3. února na všechny zákazníky čeká čokoládový týden. Kromě tradiční čokoládové zmrzliny, která patří celoročně k nejprodávanějším druhům, si můžete vychutnat další populární variace s karamelem a solí či chilli. Připraveny budou také novinky, a to čokoláda ve spojení s nugátem, kokosem nebo pomerančem. Dalšími čokoládovými specialitami budou zmrzliny mon cherry, čokokáva, čokostraciatella a čokobanán. Chybět nebude ani pro Crème de la Crème typická veganská variace a také čokoládová zmrzlina bez cukru.  Po celý týden tak můžete vyzkoušet celkem 12 druhů čokoládového potěšení.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama