Suroviny
Postup přípravy
Rybu vykostíme a odstraníme kůži. Maso natrháme a přidáme dvě malé lžičky chilli oleje. Opepříme a osolíme. Rozmělněnou tresku zamícháme s majonézou a smetanovým krémovým sýrem. Nakrájíme koriandr a přidáme trochu třtinového cukru. Celou směs zamícháme a necháme 20 minut odležet.Teplota: 0 °CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 4Obtížnost: pro začátečníkyNárodní kuchyně: mezinárodníDoba přípravy: 1–30 minutRecipe category: bez vaření/ chlazení/ předkrm/ rybyPředkrm:Něco pro teplé medvědice
postup:Rybu vykostíme a odstraníme kůži. Maso natrháme a přidáme dvě malé lžičky chilli oleje. Opepříme a osolíme. Rozmělněnou tresku zamícháme s majonézou a smetanovým krémovým sýrem. Nakrájíme koriandr a přidáme trochu třtinového cukru. Celou směs zamícháme a necháme 20 minut odležet.
Předkrm:
Něco pro teplé medvědice
Pomazánka z uzené tresky na toustu je aromatická a zachutná milovníkům ryb a pikantních pokrmů
Ingredience:
uzená treska
chilli olej
sýr Philadelphia (nebo pomazánkové máslo, kvalitní smetanové žervé)
majonéza
koriandr
citrón
třtinový cukr, sůl, pepř
olivový olej
bageta