Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kde ochutnáte tu nejlepší zmrzlinu v Čechách? Přece u nejlepšího zmrzlináře!

Nejlepší český zmrzlinář

Nejlepší český zmrzlinář Zdroj: Crème de la Crème

  • Zavřít
Nejlepší český zmrzlinář

Nejlepší český zmrzlinář Zdroj: Crème de la Crème

Bez přehánění, Honza Hochsteiger - majitel zmrzlinárny Crème de la Crème, je nejlepší zmrzlinář u nás. Má to i černé na bílem. Jeho famózní a neotřelé zmrzliny totiž opět vybojovaly na Prague Ice Cream Festivalu zlato!

Seznam.cz banner

Honzo, gratulujeme k vítězství na Prague Ice Cream Festivalu 2017! Jakou zmrzlinu jsi tam představil a která nejvíc zabodovala?

Nejvíc zabodovala naše čokoládová s karamelem a mořskou solí, protože jsme s ní vyhráli soutěž poroty o nejlepší čokoládovou zmrzlinu festivalu.

Zároveň se nám podařilo obhájit titul "zlatý zmrzlinář festivalu" dle hodnocení návštěvníků, z čehož máme obrovskou radost, protože je to pro nás všechny z Crème de la Crème ta nejlepší odměna za naší práci. Jinak zejména červený sicilský pomeranč s Proseccem a veganské neovocné a zdravé zmrzliny, které nikdo jiný nemá, byly bestsellery.

Kam se ubírají zmrzlinové trendy letošního léta?

Trendem poslední doby a to nejenom letní jsou zmrzliny veganské, zdravé poctivé a kvalitní. Lidé obecně v poslední době víc přemýšlí o tom co jí a rádi zaplatí za dobré jídlo, kávu a taky zmrzlinu. To umožňuje dobrým zmrzlinářům pracovat s prvotřídními surovinami a vytvářet špičkové produkty. Já jsem pro letošní rok připravil také několik zajímavých novinek - představil jsem piniový oříšek s jalovcem nebo třeba mandlovou zmrzlinu s Amaretem.

Zvykají si lidé na neobvyklé kombinace nebo se raději vrací ke klasice svého dětství: čokoládová-vanilková-jahodová?

Vedle tradičně nejprodávanější čokoládové, pistáciové nebo jahodové lidé v poslední době rádi zkouší netradiční kombinace zmrzliny a alkoholu na způsob koktejlů, nebo bylinkové sorbety. Na jaře jsme měli třeba sorbet z lesních plodů s mladými kopřivovými výhonky a byl o něj veliký zájem. V létě budeme vyrábět třeba piňakoládu nebo zmrzlinu z Aperolu. Lidé jsou dnes mnohem odvážnější a nebojí se experimentovat.

Jak často jíš zmrzlinu, a která je tvoje nejoblíbenější?

Velmi často, zmrzlinu jím téměř denně a jinak by to ani nešlo. Ani vlastně nemohu říct, kterou příchuť mám nejraději, někdy i několikrát během jednoho dne se mi chutě mění. Mám rád zajímavé a netradiční kombinace, které dávají zmrzlinám úplně nový rozměr. Nedávno jsem měl například banánový sorbet s acai a úplně mě to nadchlo.

Jaké zmrzlinové trháky nabízíš ve své gelatterii Crème de la Crème?

Naše zaměření je velmi široké, vždyť některé zmrzliny (například pistáciovou, nebo slaný arašíd) vyrábíme i ve třech zcela odlišných variantách: jako klasické italské gelato, jak to má být, potom ve veganské verzi bez mléka, smetany a vajec a nakonec ve zdravé verzi bez přidaného cukru slazené pouze stévií. K tomu se stále přidávají nové a nové speciality, v létě hlavně svěží ovocné sorbety. Snažím se, aby naši zákazníci pokaždé ve zmrzlinovém pultu nalezli svou milovanou klasiku i zajímavou novinku, která je překvapí a osvěží.

Kde bereš stále novou inspiraci a zmrzlinové recepty?

Abych mohl naše zmrzliny stále vylepšovat a inovovat, musím hodně ochutnávat zmrzliny svých kolegů zmrzlinářů a to nejen u nás, ale hlavně v zahraničí. Například do Itálie jezdím několikrát do roka na pravidelné cesty za ochutnáváním nejlepších zmrzlin a během několika dnů vždy zvládneme s partnerkou sníst i deset kilo zmrzliny u desítek zmrzlinářů.

Jak v létě poznáme, že je zmrzlina poctivá a kvalitní?

Je několik jednoduchých rad, jak dobrou zmrzlinu poznat. Dobrou zmrzlinu mají zmrzlináři, kteří se na ni specializují, stánek u silnice nebo okénko u supermarketu většinou sleduje především zisk a ne už tak kvalitu vstupních surovin, ze kterých se zmrzlina vyrábí. Také velká fronta u zmrzlinářů může napovídat o tom, že tam je zmrzlina vyhlášená a lidem chutná. Pokud je sama zmrzlina příliš barevná, citrónová a banánová žlutá, pistáciová brčálově zelená, značí to používání chemických barev, šmoulová taky není přímo ze šmoulů :) Vysokánské kopce, pokud je do nich zmrzlina ve vaničkách navrstvena, zase napovídají o velkém množství emulgátorů, které zmrzlinu drží. Kvalitní zmrzlina bez chemie bude ve vaničkách ležet.

Co je nejdůležitější při domácí výrobě zmrzliny?

Základní a asi nejdůležitější ingrediencí ve zmrzlině je vzduch, který se do zmrzliny dostává při mražení ve zmrzlinovém stroji. Pokud jenom krém necháme zmrznout v mrazáku, je potom sice chutný, ale tvrdý jak beton - protože v něm není žádný vzduch. Proto je i pro domácí přípravu třeba aspoň nějaký zmrzlinový strojek, třeba jen starý na kliku, jenž pracuje na slaný led, který dokáže zmrzlinu docela rychle zmrazit.

Snadný sorbet podle Honzy zmrzlináře:

Na chutný jahodový sorbet s thajskou bazalkou potřebujete cca 170 g cukru, 20 g hroznového cukru, 400 g dobrých sladkých jahod, 10 g thajské bazalky a 400 g vody.

• Z cukrů a vody musíte nejdřív uvařit sirup, kam dejte povařit i bazalku. Jakmile se sirup začne vařit, tak ho odstavte a nechte vychladit.

• Do vychlazeného sirupu přidejte jahody a vše dobře rozmixujte. Pak dejte do strojku zmrazit.

• Pokud neseženete thajskou bazalku, nenahrazujte ji bazalkou italskou, ale raději mátou. Té je ale potřeba dát trochu méně, stačí 5 g na kilo.

Crème de la Crème, Husova 12, Praha 1, www.cremecreme.cz

Připravila Kamila Ulčová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky léto cukr zmrzlina Česko sirup jahoda sorbet karamel bazalka zmrzlina zmrzlinárny zmrzlinář Honza Hochsteiger kvalitní zmrzlina Prague Ice Cream Festival zmrzlinárna Crème de la Crème Crème de la Crème

Návrhy pro vás

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Sladké

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku Maso

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny Polévky

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína


Přečtěte si také

Sladké
Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Maso
Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
3 jednoduché způsoby, jak si domácí fast food vychutnat zdravěji a bez výčitek

3 jednoduché způsoby, jak si domácí fast food vychutnat zdravěji a bez výčitek

Polévky
Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Maso
Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Maso
Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu Maso

Zapečené vepřové přírodní řízky se sýrem – jednoduchá a šťavnatá lahůdka k obědu

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Jednání Babiše a Pavla o vládě: Řešit budou program, přijít může na Turka i obranu pro SPD Střelba na parkovišti v Orlové: Dva mrtví, útočník zřejmě spáchal sebevraždu Babišova pojistka? ANO si nechalo výbor, který hraje roli v jeho vydání ke kauze Čapí hnízdo

prima-zeny

Mia odstřelila Marka, jeho snaha otočit karty byla marná. Zrádkyně má věrné omotané Myslela jsem, že to bude horší, směje se Radana Kotková při otázce na Vojtovu farmu Farmář Kotek s rodinou nadchl první diváky: Skvělý projekt plný emocí a opravdovosti

prima-zoom

Která auta bohužel lákají ptáky? Rusko úspěšně otestovalo raketu na jaderný pohon. Podle Kremlu má mít neomezený dolet První popravená čarodějnice v Anglii zabíjela se Satanem a ke všemu se kupodivu přiznala

prima-fresh

Krvavé poháry s kaki a tvarohem – sladká odměna na Halloween Pomalu pečená krkovice se zelím a jablky – šťavnaté maso v podzimním kabátku 3 jednoduché způsoby, jak si domácí fast food vychutnat zdravěji a bez výčitek

prima-cool

Spider-Man 4 nebude v IMAXu Geniální lupič Thor vs. detektiv Hulk. Trailer nové akční krimi je plný hvězd od Marvelu Star Wars od Davida Finchera byly zaříznuty. Režisér Klubu rváčů neprotlačil svůj hlavní požadavek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Oslavte Dušičky jako v Mexiku. Den mrtvých na první pohled překvapí svým veselím Tipy, jak pěstovat exotický blahokeř neboli krvácející srdce Proč jsou chryzantémy symbolem Dušiček? Tipy, jak je pěstovat

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.