Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Kde ochutnáte tu nejlepší zmrzlinu v Čechách? Přece u nejlepšího zmrzlináře!

Nejlepší český zmrzlinář

Nejlepší český zmrzlinář Zdroj: archiv Crème de la Crème

  • Zavřít
Nejlepší český zmrzlinář

Nejlepší český zmrzlinář Zdroj: archiv Crème de la Crème

Bez přehánění, Honza Hochsteiger - majitel zmrzlinárny Crème de la Crème, je nejlepší zmrzlinář u nás. Má to i černé na bílem. Jeho famózní a neotřelé zmrzliny totiž opět vybojovaly na Prague Ice Cream Festivalu zlato!

Seznam.cz banner

Honzo, gratulujeme k vítězství na Prague Ice Cream Festivalu 2017! Jakou zmrzlinu jsi tam představil a která nejvíc zabodovala?

Nejvíc zabodovala naše čokoládová s karamelem a mořskou solí, protože jsme s ní vyhráli soutěž poroty o nejlepší čokoládovou zmrzlinu festivalu.

Zároveň se nám podařilo obhájit titul "zlatý zmrzlinář festivalu" dle hodnocení návštěvníků, z čehož máme obrovskou radost, protože je to pro nás všechny z Crème de la Crème ta nejlepší odměna za naší práci. Jinak zejména červený sicilský pomeranč s Proseccem a veganské neovocné a zdravé zmrzliny, které nikdo jiný nemá, byly bestsellery.

Kam se ubírají zmrzlinové trendy letošního léta?

Trendem poslední doby a to nejenom letní jsou zmrzliny veganské, zdravé poctivé a kvalitní. Lidé obecně v poslední době víc přemýšlí o tom co jí a rádi zaplatí za dobré jídlo, kávu a taky zmrzlinu. To umožňuje dobrým zmrzlinářům pracovat s prvotřídními surovinami a vytvářet špičkové produkty. Já jsem pro letošní rok připravil také několik zajímavých novinek - představil jsem piniový oříšek s jalovcem nebo třeba mandlovou zmrzlinu s Amaretem.

Zvykají si lidé na neobvyklé kombinace nebo se raději vrací ke klasice svého dětství: čokoládová-vanilková-jahodová?

Vedle tradičně nejprodávanější čokoládové, pistáciové nebo jahodové lidé v poslední době rádi zkouší netradiční kombinace zmrzliny a alkoholu na způsob koktejlů, nebo bylinkové sorbety. Na jaře jsme měli třeba sorbet z lesních plodů s mladými kopřivovými výhonky a byl o něj veliký zájem. V létě budeme vyrábět třeba piňakoládu nebo zmrzlinu z Aperolu. Lidé jsou dnes mnohem odvážnější a nebojí se experimentovat.

Jak často jíš zmrzlinu, a která je tvoje nejoblíbenější?

Velmi často, zmrzlinu jím téměř denně a jinak by to ani nešlo. Ani vlastně nemohu říct, kterou příchuť mám nejraději, někdy i několikrát během jednoho dne se mi chutě mění. Mám rád zajímavé a netradiční kombinace, které dávají zmrzlinám úplně nový rozměr. Nedávno jsem měl například banánový sorbet s acai a úplně mě to nadchlo.

Jaké zmrzlinové trháky nabízíš ve své gelatterii Crème de la Crème?

Naše zaměření je velmi široké, vždyť některé zmrzliny (například pistáciovou, nebo slaný arašíd) vyrábíme i ve třech zcela odlišných variantách: jako klasické italské gelato, jak to má být, potom ve veganské verzi bez mléka, smetany a vajec a nakonec ve zdravé verzi bez přidaného cukru slazené pouze stévií. K tomu se stále přidávají nové a nové speciality, v létě hlavně svěží ovocné sorbety. Snažím se, aby naši zákazníci pokaždé ve zmrzlinovém pultu nalezli svou milovanou klasiku i zajímavou novinku, která je překvapí a osvěží.

Kde bereš stále novou inspiraci a zmrzlinové recepty?

Abych mohl naše zmrzliny stále vylepšovat a inovovat, musím hodně ochutnávat zmrzliny svých kolegů zmrzlinářů a to nejen u nás, ale hlavně v zahraničí. Například do Itálie jezdím několikrát do roka na pravidelné cesty za ochutnáváním nejlepších zmrzlin a během několika dnů vždy zvládneme s partnerkou sníst i deset kilo zmrzliny u desítek zmrzlinářů.

Jak v létě poznáme, že je zmrzlina poctivá a kvalitní?

Je několik jednoduchých rad, jak dobrou zmrzlinu poznat. Dobrou zmrzlinu mají zmrzlináři, kteří se na ni specializují, stánek u silnice nebo okénko u supermarketu většinou sleduje především zisk a ne už tak kvalitu vstupních surovin, ze kterých se zmrzlina vyrábí. Také velká fronta u zmrzlinářů může napovídat o tom, že tam je zmrzlina vyhlášená a lidem chutná. Pokud je sama zmrzlina příliš barevná, citrónová a banánová žlutá, pistáciová brčálově zelená, značí to používání chemických barev, šmoulová taky není přímo ze šmoulů :) Vysokánské kopce, pokud je do nich zmrzlina ve vaničkách navrstvena, zase napovídají o velkém množství emulgátorů, které zmrzlinu drží. Kvalitní zmrzlina bez chemie bude ve vaničkách ležet.

Co je nejdůležitější při domácí výrobě zmrzliny?

Základní a asi nejdůležitější ingrediencí ve zmrzlině je vzduch, který se do zmrzliny dostává při mražení ve zmrzlinovém stroji. Pokud jenom krém necháme zmrznout v mrazáku, je potom sice chutný, ale tvrdý jak beton - protože v něm není žádný vzduch. Proto je i pro domácí přípravu třeba aspoň nějaký zmrzlinový strojek, třeba jen starý na kliku, jenž pracuje na slaný led, který dokáže zmrzlinu docela rychle zmrazit.

Snadný sorbet podle Honzy zmrzlináře:

Na chutný jahodový sorbet s thajskou bazalkou potřebujete cca 170 g cukru, 20 g hroznového cukru, 400 g dobrých sladkých jahod, 10 g thajské bazalky a 400 g vody.

• Z cukrů a vody musíte nejdřív uvařit sirup, kam dejte povařit i bazalku. Jakmile se sirup začne vařit, tak ho odstavte a nechte vychladit.

• Do vychlazeného sirupu přidejte jahody a vše dobře rozmixujte. Pak dejte do strojku zmrazit.

• Pokud neseženete thajskou bazalku, nenahrazujte ji bazalkou italskou, ale raději mátou. Té je ale potřeba dát trochu méně, stačí 5 g na kilo.

Crème de la Crème, Husova 12, Praha 1, www.cremecreme.cz

Připravila Kamila Ulčová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky léto cukr zmrzlina Česko sirup jahoda sorbet karamel bazalka zmrzlina zmrzlinárny zmrzlinář Honza Hochsteiger kvalitní zmrzlina Prague Ice Cream Festival zmrzlinárna Crème de la Crème Crème de la Crème

Návrhy pro vás

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod Maso

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky Sladké

Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky

Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou Maso

Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou

Grilovaná marinovaná hlíva s krémem z čerstvého sýra podle olomoucké restaurace Long Story Short Vegetariánské

Grilovaná marinovaná hlíva s krémem z čerstvého sýra podle olomoucké restaurace Long Story Short

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin Saláty

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Smažená kuřecí játra s cibulovým dipem – tak trochu jiné řízečky Maso

Smažená kuřecí játra s cibulovým dipem – tak trochu jiné řízečky

Domácí rohlíky a housky podle pekařů z Ambiente, kteří prozradili všechny svoje triky Předkrmy a chuťovky

Domácí rohlíky a housky podle pekařů z Ambiente, kteří prozradili všechny svoje triky

Vaflové sendviče plněné šlehačkou a jahodami – sladké překvapení pro každou návštěvu Sladké

Vaflové sendviče plněné šlehačkou a jahodami – sladké překvapení pro každou návštěvu


Přečtěte si také

Maso
Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Prostřeno!
Prostřeno: Tomatová polévka z pečených rajčat

Prostřeno: Tomatová polévka z pečených rajčat

Prostřeno!
Prostřeno: Bruschetta komičky Veroniky

Prostřeno: Bruschetta komičky Veroniky

Prostřeno!
Prostřeno: Domácí pizza podle Veroniky Rezkové

Prostřeno: Domácí pizza podle Veroniky Rezkové

Prostřeno!
Prostřeno: Dezert po italsku ve skleničce

Prostřeno: Dezert po italsku ve skleničce

Sladké
Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky

Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky

Maso
Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou

Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou

Soutěžící
Veronika Rezková slíbila sestře procenta z případné výhry

Veronika Rezková slíbila sestře procenta z případné výhry

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Sladké
Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky

Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky

Vaflové sendviče plněné šlehačkou a jahodami – sladké překvapení pro každou návštěvu Sladké

Vaflové sendviče plněné šlehačkou a jahodami – sladké překvapení pro každou návštěvu

Jahodovo-bezinkové semifreddo – napůl zmražený dezert s omamnou vůní jara Sladké

Jahodovo-bezinkové semifreddo – napůl zmražený dezert s omamnou vůní jara

Maso
Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou Maso

Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou

Smažená kuřecí játra s cibulovým dipem – tak trochu jiné řízečky Maso

Smažená kuřecí játra s cibulovým dipem – tak trochu jiné řízečky

Maso
Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Grilovaná marinovaná hlíva s krémem z čerstvého sýra podle olomoucké restaurace Long Story Short Vegetariánské

Grilovaná marinovaná hlíva s krémem z čerstvého sýra podle olomoucké restaurace Long Story Short

Těhotnej kuchař: Vepřová plec v mrkvi – klasický český recept, který je stálicí rodinného repertoáru Maso

Těhotnej kuchař: Vepřová plec v mrkvi – klasický český recept, který je stálicí rodinného repertoáru

Nápoje
Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Recepty
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den Polévky

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Maso
Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod

Domácí rohlíky a housky podle pekařů z Ambiente, kteří prozradili všechny svoje triky Předkrmy a chuťovky

Domácí rohlíky a housky podle pekařů z Ambiente, kteří prozradili všechny svoje triky

Masová pomazánka s paprikou a kyselými okurkami – pikantní chuťovka na chleba Předkrmy a chuťovky

Masová pomazánka s paprikou a kyselými okurkami – pikantní chuťovka na chleba

Vegetariánské
Grilovaná marinovaná hlíva s krémem z čerstvého sýra podle olomoucké restaurace Long Story Short

Grilovaná marinovaná hlíva s krémem z čerstvého sýra podle olomoucké restaurace Long Story Short

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin Saláty

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Skromně a chutně: Cizrnový paprikáš – klasika v bezmasém provedení zasytí i potěší Vegetariánské

Skromně a chutně: Cizrnový paprikáš – klasika v bezmasém provedení zasytí i potěší

Sladké
Jahodovo-bezinkové semifreddo – napůl zmražený dezert s omamnou vůní jara

Jahodovo-bezinkové semifreddo – napůl zmražený dezert s omamnou vůní jara

Tvarohová panna cotta ve tvaru báboviček s jahodovým želé – efektní dezert ve zdravějším provedení Sladké

Tvarohová panna cotta ve tvaru báboviček s jahodovým želé – efektní dezert ve zdravějším provedení

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Saláty
Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Vegetariánské
Skromně a chutně: Cizrnový paprikáš – klasika v bezmasém provedení zasytí i potěší

Skromně a chutně: Cizrnový paprikáš – klasika v bezmasém provedení zasytí i potěší

Bramborové knedlíky plněné trhaným husím masem ze Zájezdního hostince U Jiskrů Maso

Bramborové knedlíky plněné trhaným husím masem ze Zájezdního hostince U Jiskrů

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

prima-cnn-news

Ministři si sami komplikují debatu o platech, připustil Stanjura. Řekl, do kdy se rozhodne Rusko navrhlo další přímá jednání s Ukrajinou, sdělilo termín i místo. Představí memorandum Dua Lipa zaskočila Ewu Farnou. V Praze ji přizvala na pódium, česky zazpívaly hit Na ostří nože

prima-zeny

Ester Ledecká popsala svou tajnou zbraň. Je to celé o čokoládě, říká sportovkyně Jak jsem vás uviděl, přestalo mě všechno svědit, balí svalovec neobratně blondýnku Kája se vrátila zpátky z Ameriky. Oliver má výčitky kvůli polibku s Lucií

prima-zoom

VIDEO: Jak pandy přistupují k páření? Elitní ruští vojáci uhořeli ve škole. Klíčový útok skončil v ohnivé pasti Byla objevena nová devátá planeta Sluneční soustavy? Její oběžná dráha je extrémní

prima-fresh

Pečené brambory plněné kuřecím masem a mangovým čatní – nevšední chuťovka i hlavní chod Čokoládové cupcaky s krémem z tvarohu a mascarpone s jahodovými motýlky podle Coolinářky Vepřová panenka s bílým chřestem a lahodnou holandskou omáčkou

prima-cool

Lechtivá parodie Kingdom Come Proč filmy od Marvelu začaly selhávat? Tvůrce nejlepších nových Star Wars odhalil jejich velkou chybu O kolik procent klesla sledovanost The Last of Us? Číslo je alarmující, kontext by vás ale měl uklidnit

playboy

Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Nejvěrnější fanynka Arsenalu? Arabella Mia oslavila výhru nahá v barvách týmu Ve dne anděl v plášti, v noci ďábel na podpatcích: Sestřička Hayli Hooper žije dvojí život

lajk

Charlotte Štiková se provokace nebojí. Na sociálních sítích dala na odiv své vnady Japonec si hraním her způsobil syndrom spadlé hlavy. Život mu zachránila operace Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo

prima-living

Půda není jen držák rostlin. Proč dát šanci přírodním hnojivům? Nejlepší český hokejista David Pastrňák bydlí jako sultán. Dal 75 milionů korun za byt v USA Eliška Balzerová bydlí s manželem, dětmi i vnoučaty pod jednou střechou

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.