Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření
Články ze světa vaření

Hit týdne

Další hity

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy

Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Bramborový salát
Bramborový salát
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Svatební dorty ve stylu jemných krajek i zlatého luxusu

Speciál Slavnostní dorty

Speciál Slavnostní dorty

  • Zavřít
Speciál Slavnostní dorty

Speciál Slavnostní dorty

Svatební dorty ve stylu jemných krajek i zlatého luxusu

Seznam.cz banner

Nevěsty milující romantický styl proto jistě zajásají nad sladkými krajkovými motivy, které jsou opět trendy. Na své si ale přijdou i ti toužící po barevnější svatbě ve stylu ombré nebo zlatých luxusních odstínů.

Krajka a volánky pro všechny romantičky

Motiv krajky se stal opět velice oblíbeným nejen u svatebních šatů, ale také u dortů. Na výběr je samozřejmě více možností provedení. Pokud se pár chce držet při zemi, je možné akcentovat jen některé detaily. Jestli však patříte mezi ty, co propadli kouzlu krajky, nebojte se pořádně „vyřádit“ a ozdobit každé patro dortu. S barvami se však doporučuje nakládat opatrně, protože nejvíce si tato dekorace rozumí s tlumenými tóny a pastelovými barvami. Z pohledu odborníků je pak možné krajku na dortu vytvořit různými technikami. „Krajku je možné vytvořit buď ze speciální jedlé hmoty na krajky, ale pokud máte trpělivost a netrváte na co nejjemnějších tvarech, tak i z marcipánu či fondánu. Jednoduše vám s tím pomohou buďto speciální strukturované válečky, vypichovačky či plastové šablonky. S nimi krajku nejprve vytvoříte a až pak jí samotný dort ozdobíte. Další možností jsou silikonové krajky, které lze přímo otisknout na předem fondánem potažený dort,“ vysvětluje Michal Kubíček, majitel cukrářského portálu Svět cukrářů. Samotnou krajku můžete doplnit ještě o volánky, které vypadají vzdušně a rozumí si také s květinovým zdobením. Volánky se dají vyrobit z různě barevného fondánu pomocí modelovací kostice, která je zakončena kuličkou.

Svatební dorty ve stylu jemných krajek, s volánky nebo v ombre stylu jsou letošní hit. Foto: 123rf.com

Připravit svatební dezert můžete i sami!

S cukrářskými pomocníky je možné zdobit nejen dorty, ale i menší dezerty jako třeba cupcaky. Pokud si tedy některé sladkosti chcete připravit svépomocí, ale i tak toužíte po tom, aby vše ladilo s hlavním dortem či posledními trendy, s těmi správnými vychytávkami to zvládnete bez problémů. Jednou takovou je i zmiňovaná jedlá krajka – hotová směs, díky které je jemná krajka vymodelovaná do několika minut. „Hmota se jednoduše vetře do šablony a po uschnutí se sloupne. Je tak ihned připravená k použití. Navíc již existují i takto předpřipravené směsi bez lepku a bez laktózy, takže ani trpící alergií nebo intolerancí nemusí mít obavy je použít,“ doplňuje Kubíček. Pokud se do tvoření chcete ještě více ponořit, můžete použít i gelové barvy či různé spreje. Dodáte tak dezertům ještě větší šmrnc a luxus.

Jedlá krajka je efektní a něžná a ke svatbě se skvěle hodí. Foto: archiv Svět cukrářů

Dorty pro milovníky barev a okázalosti

Pokud jste více extravagantní typ a chcete, aby od dortu nemohl nikdo odtrhnout oči stejně jako od vás, buďte nápadití a vnímejte dort jako malé umělecké dílo. Skvělý efekt dokáže vytvořit tzv. ombré zdobení, kde zvolené barvy krásně přecházejí jedna ve druhou. Zvolený odstín pak většinou odráží i ústřední barvu celé svatby. A jak na to? Pokud se do ombré chcete pustit sami, tvoření duhového zdobení usnadňují takzvané dvoukomorové cukrářské sáčky a špičky, kdy do každé z komor můžete dát současně jeden z barevných odstínů. Kromě ombré je in i zdobení ve stylu akvarelových barev či dorty, které jsou přímo malované a ilustrované pomocí gelových cukrářských barev. K nanášení se dá použít buď houbička nebo štěteček podle toho, jakého efektu chcete dosáhnout.

Jestliže toužíte být ještě více pompézní, správný hollywoodský look dodají každé recepci metalické odstíny, které nádherně odrážejí světlo a třpytí se. Metalické barvy jsou navíc poměrně univerzální, protože se dají kombinovat s různým provedením dortu – společně se vzorem krajky působí opulentně, zatímco ve spojení s jednoduchým geometrickým tvarem moderně a svěže. A pokud je na vás celozlaté provedení až příliš, metalické akcenty mohou zdobit jen části dortu nebo můžete použít jedlé třpytky, které jsou decentní variantou.

Nádherné cupcaky s jedlou krajkou zvládnete se správnými pomůckami připravit i sami doma. Foto: 123rf.com

Slavnostní cupcakes plněné slaným karamelem

• 250 g hladké mouky

• 100 g cukru

• 2 lžičky prášku do pečiva

• špetka soli

• vanilkový cukr

• 2 vejce

• 200 ml mléka

• 85 g másla (rozpuštěného a vychladlého)

Slaný karamel:

• 100 g cukr krupice

• 45 g másla

• 30 ml smetany ke šlehání 33%

• cca 1/4 lžičky mořské soli

Na potažení

• Potahovací hmota

• Směs na jedlou krajku + šablony na krajky

• Vykrajovátka na potahovací hmotu

POSTUP:

1. TĚSTO: Nejdříve smíchejte sypké ingredience a potom ty tekuté. Vytvořte hladkou směs, pokud je těsto moc řídké, přidejte ještě trochu mouky. Troubu předehřejte na 170 °C, formu na muffiny vyložte papírovými košíčky. Dejte péct do vyhřáté trouby asi na 15–18 minut, dokud nejsou upečené (ověřte špejlí). Nechte chvilku vychladnout ve formě, pak opatrně přendejte na chladicí mřížku.

2. KRÉM: Cukr dejte do menšího kastrolu a při nižší až střední teplotě nechte pomalu rozpustit, pravidelně míchejte, dokud cukr nezíská zlatavou barvu a nerozpustí se. Poté přidejte máslo rozkrájené na malé kousky a opatrně míchejte, dokud se směs krásně nespojí. Stáhněte kastrol z vařiče a vmíchejte sůl a vlijte smetanu. Vše metlou pořádně prošlehejte, poté vraťte zpět na vařič a chvilku ještě povařte, aby byl karamel krásně krémový. Za občasného míchaní pak nechte vychladnout. Množství soli je orientační, hodně záleží na chuťových buňkách každého z nás.

3. Připravenou karamelovou směsí naplňte dortíky, do kterých si udělejte malé otvory. Vhodný na to je i jednoduchý vykrajovač jaderníku. Krémem také potřete cupcaky nahoře, aby fondán/potahovací hmota dobře držela. Potahovací hmotu rozválejte na tenkou vrstvu a pomocí vykrajovátek vytvořte kruhy, srdíčka, kytičky (dle fantazie a chuti). Hmotu můžete také obarvit nebo rovnou barevnou zakoupit, opět dle požadavků. Vykrojené tvary poté dozdobte motivem krajky pomocí krajkových šablon a aplikujte na cupkcakes. Pro větší efekt luxusu můžete vykrojené tvary dobarvit perleťovou nebo efektní zlatou barvou ve spreji. Dezerty můžete ještě dozdobit malými kytičkami či perličkami.

Všechny pomůcky lze zakoupit na www.svetcukraru.cz

TZ, (klam)

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky luxus cukr styl dort svatba sůl krajka trend máslo karamel

Návrhy pro vás

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Linecké ořechové cukroví na plech – sladké vánoční řezy s vlašskými ořechy a polevou Sladké

Linecké ořechové cukroví na plech – sladké vánoční řezy s vlašskými ořechy a polevou

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Sladké
Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Novinky
Vánoční Mixér: novinky na menu i v gastru, zajímavé sváteční akce nebo další tipy na dárky

Vánoční Mixér: novinky na menu i v gastru, zajímavé sváteční akce nebo další tipy na dárky

Sladké
Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky Ryby a mořské plody

Menu z horkovzdušné fritézy: Křupavé kousky lososa s medovo-česnekovou omáčkou, brokolicí a cookies s čokoládovými kousky

Polévky
Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Chceš žít v Rusku? Podepiš kontrakt s armádou, nařizuje Putinův dekret. Migranty nutí do války V životě jsem ho neviděla. Matka uneseného chlapce odmítá, že by se s obviněným znala Turek zaslal na Hrad žádost o nový termín schůzky. Prezident má ale nabitý program

prima-zeny

Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška Ivan Trojan o sobě často pochybuje: Nemám sebedůvěru, přiznal Nic nejde lusknutím prstů. Vojta Kotek otočil život celé rodiny naruby a nelituje

prima-zoom

Poklad v hodnotě 350 miliard korun Masový vrah zabil v Sovětském svazu 113 dětí a mladých žen. Hororové činy bývalého policisty řešil tým 600 lidí Římští důstojníci milovali své makaky a honosně je pohřbívali. Bohužel je zároveň nevědomky zabíjeli

prima-fresh

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

prima-cool

První trailer nové sci-fi od Spielberga První trailer Spider-Mana 4 s Punisherem a Hulkem unikl na internet. Má ale příšernou kvalitu Dejte si pozor na falešný trailer Avengers 5. Stvořila ho umělá inteligence

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

I v zimě rostou! Nasbírejte si pomrazky, překvapivě dobré houby Staročeské Vánoce: Jak naši předkové slavili Štědrý den? Perníčky na poslední chvíli? Recept na hned měkké vánoční cukroví

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.