Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření
Články ze světa vaření

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Svatební dorty ve stylu jemných krajek i zlatého luxusu

Speciál Slavnostní dorty

Speciál Slavnostní dorty

  • Zavřít
Speciál Slavnostní dorty

Speciál Slavnostní dorty

Svatební dorty ve stylu jemných krajek i zlatého luxusu

Seznam.cz banner

Nevěsty milující romantický styl proto jistě zajásají nad sladkými krajkovými motivy, které jsou opět trendy. Na své si ale přijdou i ti toužící po barevnější svatbě ve stylu ombré nebo zlatých luxusních odstínů.

Krajka a volánky pro všechny romantičky

Motiv krajky se stal opět velice oblíbeným nejen u svatebních šatů, ale také u dortů. Na výběr je samozřejmě více možností provedení. Pokud se pár chce držet při zemi, je možné akcentovat jen některé detaily. Jestli však patříte mezi ty, co propadli kouzlu krajky, nebojte se pořádně „vyřádit“ a ozdobit každé patro dortu. S barvami se však doporučuje nakládat opatrně, protože nejvíce si tato dekorace rozumí s tlumenými tóny a pastelovými barvami. Z pohledu odborníků je pak možné krajku na dortu vytvořit různými technikami. „Krajku je možné vytvořit buď ze speciální jedlé hmoty na krajky, ale pokud máte trpělivost a netrváte na co nejjemnějších tvarech, tak i z marcipánu či fondánu. Jednoduše vám s tím pomohou buďto speciální strukturované válečky, vypichovačky či plastové šablonky. S nimi krajku nejprve vytvoříte a až pak jí samotný dort ozdobíte. Další možností jsou silikonové krajky, které lze přímo otisknout na předem fondánem potažený dort,“ vysvětluje Michal Kubíček, majitel cukrářského portálu Svět cukrářů. Samotnou krajku můžete doplnit ještě o volánky, které vypadají vzdušně a rozumí si také s květinovým zdobením. Volánky se dají vyrobit z různě barevného fondánu pomocí modelovací kostice, která je zakončena kuličkou.

Svatební dorty ve stylu jemných krajek, s volánky nebo v ombre stylu jsou letošní hit. Foto: 123rf.com

Připravit svatební dezert můžete i sami!

S cukrářskými pomocníky je možné zdobit nejen dorty, ale i menší dezerty jako třeba cupcaky. Pokud si tedy některé sladkosti chcete připravit svépomocí, ale i tak toužíte po tom, aby vše ladilo s hlavním dortem či posledními trendy, s těmi správnými vychytávkami to zvládnete bez problémů. Jednou takovou je i zmiňovaná jedlá krajka – hotová směs, díky které je jemná krajka vymodelovaná do několika minut. „Hmota se jednoduše vetře do šablony a po uschnutí se sloupne. Je tak ihned připravená k použití. Navíc již existují i takto předpřipravené směsi bez lepku a bez laktózy, takže ani trpící alergií nebo intolerancí nemusí mít obavy je použít,“ doplňuje Kubíček. Pokud se do tvoření chcete ještě více ponořit, můžete použít i gelové barvy či různé spreje. Dodáte tak dezertům ještě větší šmrnc a luxus.

Jedlá krajka je efektní a něžná a ke svatbě se skvěle hodí. Foto: archiv Svět cukrářů

Dorty pro milovníky barev a okázalosti

Pokud jste více extravagantní typ a chcete, aby od dortu nemohl nikdo odtrhnout oči stejně jako od vás, buďte nápadití a vnímejte dort jako malé umělecké dílo. Skvělý efekt dokáže vytvořit tzv. ombré zdobení, kde zvolené barvy krásně přecházejí jedna ve druhou. Zvolený odstín pak většinou odráží i ústřední barvu celé svatby. A jak na to? Pokud se do ombré chcete pustit sami, tvoření duhového zdobení usnadňují takzvané dvoukomorové cukrářské sáčky a špičky, kdy do každé z komor můžete dát současně jeden z barevných odstínů. Kromě ombré je in i zdobení ve stylu akvarelových barev či dorty, které jsou přímo malované a ilustrované pomocí gelových cukrářských barev. K nanášení se dá použít buď houbička nebo štěteček podle toho, jakého efektu chcete dosáhnout.

Jestliže toužíte být ještě více pompézní, správný hollywoodský look dodají každé recepci metalické odstíny, které nádherně odrážejí světlo a třpytí se. Metalické barvy jsou navíc poměrně univerzální, protože se dají kombinovat s různým provedením dortu – společně se vzorem krajky působí opulentně, zatímco ve spojení s jednoduchým geometrickým tvarem moderně a svěže. A pokud je na vás celozlaté provedení až příliš, metalické akcenty mohou zdobit jen části dortu nebo můžete použít jedlé třpytky, které jsou decentní variantou.

Nádherné cupcaky s jedlou krajkou zvládnete se správnými pomůckami připravit i sami doma. Foto: 123rf.com

Slavnostní cupcakes plněné slaným karamelem

• 250 g hladké mouky

• 100 g cukru

• 2 lžičky prášku do pečiva

• špetka soli

• vanilkový cukr

• 2 vejce

• 200 ml mléka

• 85 g másla (rozpuštěného a vychladlého)

Slaný karamel:

• 100 g cukr krupice

• 45 g másla

• 30 ml smetany ke šlehání 33%

• cca 1/4 lžičky mořské soli

Na potažení

• Potahovací hmota

• Směs na jedlou krajku + šablony na krajky

• Vykrajovátka na potahovací hmotu

POSTUP:

1. TĚSTO: Nejdříve smíchejte sypké ingredience a potom ty tekuté. Vytvořte hladkou směs, pokud je těsto moc řídké, přidejte ještě trochu mouky. Troubu předehřejte na 170 °C, formu na muffiny vyložte papírovými košíčky. Dejte péct do vyhřáté trouby asi na 15–18 minut, dokud nejsou upečené (ověřte špejlí). Nechte chvilku vychladnout ve formě, pak opatrně přendejte na chladicí mřížku.

2. KRÉM: Cukr dejte do menšího kastrolu a při nižší až střední teplotě nechte pomalu rozpustit, pravidelně míchejte, dokud cukr nezíská zlatavou barvu a nerozpustí se. Poté přidejte máslo rozkrájené na malé kousky a opatrně míchejte, dokud se směs krásně nespojí. Stáhněte kastrol z vařiče a vmíchejte sůl a vlijte smetanu. Vše metlou pořádně prošlehejte, poté vraťte zpět na vařič a chvilku ještě povařte, aby byl karamel krásně krémový. Za občasného míchaní pak nechte vychladnout. Množství soli je orientační, hodně záleží na chuťových buňkách každého z nás.

3. Připravenou karamelovou směsí naplňte dortíky, do kterých si udělejte malé otvory. Vhodný na to je i jednoduchý vykrajovač jaderníku. Krémem také potřete cupcaky nahoře, aby fondán/potahovací hmota dobře držela. Potahovací hmotu rozválejte na tenkou vrstvu a pomocí vykrajovátek vytvořte kruhy, srdíčka, kytičky (dle fantazie a chuti). Hmotu můžete také obarvit nebo rovnou barevnou zakoupit, opět dle požadavků. Vykrojené tvary poté dozdobte motivem krajky pomocí krajkových šablon a aplikujte na cupkcakes. Pro větší efekt luxusu můžete vykrojené tvary dobarvit perleťovou nebo efektní zlatou barvou ve spreji. Dezerty můžete ještě dozdobit malými kytičkami či perličkami.

Všechny pomůcky lze zakoupit na www.svetcukraru.cz

TZ, (klam)

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky luxus cukr styl dort svatba sůl krajka trend máslo karamel

Návrhy pro vás

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek Recepty

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem Sladké

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší Maso

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá Zelenina

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku Maso

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa

Novinky
Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas

Recepty
Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Novinky
Novinky na trhu: ochucený popcorn, zmrzliny, tyčinky nebo něco dobrého k pití

Novinky na trhu: ochucený popcorn, zmrzliny, tyčinky nebo něco dobrého k pití

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní Recepty

Gratinované cukety plněné tarhoňou a kozím sýrem – oběd plný letních chutí a vůní

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut Recepty

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Sladké
Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto Sladké

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Maso
Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Hovězí na kávě podle Huga Hromase – orientální guláš asi překvapí, ale určitě potěší

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu Maso

Sekané citronové kuře s kari majonézou a hranolky – nevšední recept od šéfkuchaře z Bruxxu

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku Maso

Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku s hedvábnou bramborovou kaší – oblíbená klasika v novém kabátku

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Nápoje
Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Domácí ledové chai latté – recept na populární kořeněný nápoj krok za krokem

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů Nápoje

Kouzlo léta ve skleničce: Připravte svatojánskou ořechovku jako za starých časů

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách Nápoje

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Těstoviny
Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Sépiové černé špagety s krevetami a cuketou – tradiční italský recept s chutí moře

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem Ryby a mořské plody

Losos s bramborovo-chřestovým pyré, dušeným špenátem a citrusovým máslem

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem Recepty

Sezamový losos se soba nudlemi – rychlá a zdravá večeře s asijským šmrncem

Polévky
Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři Polévky

Rajčatová polévka s bílými fazolemi a tymiánem – proměňte zásoby ze spíže v rychlou a sytou večeři

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát Polévky

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu Zelenina

Těhotnej kuchař: Nakládané beraní rohy – klasická chuťovka k masu

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče Předkrmy a chuťovky

Pečená vejce se šunkou, čedarem a hráškem podle Buchty v troubě – snídaně pro celou rodinu z jednoho pekáče

Zelenina
Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Smažené batátové placičky podle Šona – vietnamská alternativa bramboráku je prostě skvělá

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru Vegetariánské

Palak tofu – indická omáčka z kořeněného špenátu s tofu místo panýru

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek Vegetariánské

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Sladké
Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Angreštový krém do skleničky – lehký dezert jako stvořený pro léto

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník Sladké

Kakaová bublanina s meruňkami a tvarohem – nevšední twist na oblíbený český moučník

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům Ovoce

Rybízové želé s rozmarýnem – na tousty s máslem, ale i jako výtečná chuťovka k sýrům

Saláty
Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Letní salát s krůtím masem, slaninou, fazolkami a jablkem – vydatné jídlo pro všední den

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny Saláty

Francouzský salát Niçoise – ideální letní oběd osvěží, zasytí i dodá bílkoviny

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Vegetariánské
Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Risi e bisi: Tradiční italské rizoto s hráškem a šunkou pochází z Benátek

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce Saláty
4

Letní salát s pečenými rozbouchanými brambůrkami – ideální příloha ke grilovačce

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení Přílohy

Těhotnej kuchař: České rizoto z pečeného kuřete – oblíbená klasika v perfektním provedení

prima-cnn-news

Kdo z Čechů zvedne ruku proti von der Leyenové? Europarlament hlasuje o nedůvěře Komisi Nové armády pod velením Moskvy? Rusko tlačí na spojenecké státy, aby mu poskytly vojáky Hořící kamion poblíž Mezna komplikuje dopravu. Hasiči se rozhodli pro uzavření dálnice D3

prima-zeny

Anketa slavných: Známé tváře se na festivalu podělily o momenty, kdy se ocitly na dně Módní alarm z UniCredit párty: Co známé ženy oblékly nejčastěji? Bílou, červenou a flitry Nejluxusnější party ve Varech si nenechali ujít Jágr, Bartošková i vrcholní politici

prima-zoom

Co umí nejrychlejší hmyzí letec? Tragédie v Itálii: Motor letadla nasál na letišti člověka, video ukazuje devastující následky Největší meteorit z Marsu, co kdy spadl na Zemi, míří do aukce. Pravděpodobně je na vás moc drahý

prima-fresh

Od výběru masa po ideální přílohy. Průvodce grilováním s mistrem řezníkem Františkem Kšánou z Amasa Mixér: nové pobočky pekařské kavárny, restaurace na KVIFF nebo atlas mas Pinsa Marinara – poctivá chuť Itálie na křupavém těstě plná rajčat a bylinek

prima-cool

Devět minut z hraní nové Mafie Herní ikony mají vlastní tanky. Lara Croft a Duke Nukem si užívají velký nostalgický comeback Superman je příběh imigranta aneb jak (ne)nalákat lidi do kina

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Amanda Bynes chce shodit. Přiznala užívání léku na hubnutí, který frčí mezi celebritami Xholakys chce seknout se svlékáním. V nové kariéře chce lidem pomáhat duševně Rychlé miliony českých influencerů: Sharlota a Stejk přiznali konkrétní částky

prima-living

Pěstujte bílou ředkev daikon! Je čas zasít dobrou a zdravou zeleninu Silné deště hrozí v Beskydech a Jeseníkách: Připravte zahradu na velkou vodu Požár ji připravil o domov. Nové sídlo Paris Hilton má 12 ložnic a golfové hřiště

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.