Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

  • Zavřít
Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

Antonio je Ital každým coulem, narodil se v Benátkách a jídlo má doslova v genech. Je totiž už šestou generací, která se v linii Salvových věnuje kuchařskému umění. Jeden z jeho pradědů založil rodinnou firmu kolem roku 1870 a od té doby se v jejich rodině všichni věnují vaření a pečení.

Seznam.cz banner

Získali si v Benátkách takový věhlas, že dnes dodávají jídlo na ty nejhonosnější společenské události, které se konají v místních palácích.

Není tak mnoho lidí, kteří by věděli o italské kuchyni více. Antonio svolil a souhlasil, že odhalí tajemství jeho receptu na tiramisu tak, jak ho pro své klienty připravuje dnes. “Existuje mnoho způsobů, jak připravit tiramisu. Záleží, kdo má co rád a také, jakou hustotu požadujete. Já vám ukážu recept na velmi snadnou variantu, kterou si můžete kdykoli připravit doma. Je to moje nejoblíbenější verze. Sám ji dělám doma pro svou rodinu,” usmívá se Antonio.

Ingredience, které budete na recept potřebovat:

Množství odpovídá přípravě velkého narozeninového dortu. Pokud si chcete udělat pouze dvě až čtyři mističky na chuť, stačí vám čtvrtinové množství.

• 1 kg mascarpone

• 1 kg smetany ke šlehání

• 7 žloutků

• 150 g cukru

• špetka soli

• vanilkové aroma

• cukrářské piškoty savoiardi nebo k přípravě dortu světlý korpus

• kafe zředěné více vodou a oslazené cukrem (podle chuti, můžete nechat kafe i bez cukru, pokud máte rádi silnou kávovou chuť)

• kakao smíchané s práškovým cukrem

Postup:

Do velké mísy nalijte smetanu ke šlehání a přidejte mascarpone a cukr. Začněte šlehat. Ideální je pomoci si ručním mixérem. Jakmile jsou tyto ingredience spojené a cukr rozpuštěný, přidejte do mísy žloutky, kapku vanilkového extraktu a špetku soli a pokračujte ve šlehání. Měli byste získat poměrně hustou hmotu, ve které vám metla od šlehače zůstane snadno stát.

Hmotu můžete dát na chvíli do lednice, aby více ztuhla, zatímco se pustíte do přípravy misek a piškotů.

Dalším krokem je namočit piškoty do předpřipravené kávy. Pozor káva musí být studená, aby vám piškoty zůstaly vcelku. “Je třeba je tam jen lehce ponořit asi tak na dvě vteřiny, aby se nerozpadly a přebytečné kafe nechat okapat,” upozorňuje Antonio. Takto připravené piškoty vyskládáme do připravených pohárků na tiramisu. “Je na vás, kolik vrstev piškotů chctete dát. Já třeba miluju chuť kávy, takže dávám jedny piškoty na dno, pak vrstvu krému a to vše ještě jednou zopakuji. Můj šéfkuchař, ale začíná krémem a piškoty dává jen jednou doprostřed,” pokračuje Antonio.

Vyskládejte tedy piškoty na dno pohárků a na ně naneste krém, který jste nechali chladit v lednici. Nejlépe vám to půjde, pokud použijete plnicí sáček, můžete krém do misek dát ale i lžící. Přidejte druhou vrstvu v kávě namočených piškotů a na ně opět naneste vrstvu předpřipraveného krému. Jakmile jste hotovi, stačí tiramisu už jen dozdobit kakaem. Nejlepší variantou je smíchat kakao s práškovým cukrem a za pomoci sítka ho na tiramisu prosít. Hotové misky dejte ihned do lednice a servírujte vždy přímo z ní. Nikdy tiramisu nenechávejte dlouho v pokojové teplotě. Přece jen – jsou v něm čerstvá vejce.

Nejsnazší varianta, jak se tiramisu opravdu naučit, je zajet si přímo ke zdroji. “Doby, kdy se jezdilo po památkách, končí. Dnes můžete jet právě třeba do Benátek nebo jiné světové metropole a navštívit někoho z místních přímo u něj doma a naučit se tamní speciality od těch nejpovolanějších,” říká Katka Mikulková z cestovatelského portálu Travelove, který takovou možnost nabízí například v Římě, kde recept na tiramisu znají také velmi dobře.

Podívejte se na video recept, jak připravit pravé tiramisu a tiramisu dort:

Jak je to s čerstvými vejci v tiramisu?

Existuje ještě nadýchanější varianta tiramisu, která kromě žloutků obsahuje i vyšlehané bílky. Postup přípravy je stejný, jenom smetanu ke šlehání nahradíte bílky a máte tak místo šlehačky v tiramisu sníh, který ho ještě více odlehčí.

Co se použití čerstvých vajíček týče, pokud byste měli obavy, aby se vám tiramisu nezkazilo, Antonio prý běžně používá metodu konzervace pomocí cukru. Postup je následující. Vezmete si pánev do které dáte trochu vody, kterou ohřejete, přidáte do ní cukr a vaříte ho. Nesmí vám začít karamelizovat, to by znamenalo, že teplota vody je příliš vysoká. Takto svařenou vodu s cukrem pak přilijete do bílků ve chvíli, kdy si připravujete sníh do krému a máte jistotu, že se ve výsledném tiramisu nebudou množit nežádoucí bakterie.

Antonio nakonec ještě upozorňuje, že pokud tiramisu připravujete pro děti, neměli byste zapomenout použít bezkofeinovou kávu. “Moje děti tiramisu milují, ale když jim ho dělám jako dezert k večeři, rozhodně nechci, aby mi pak celou noc pobíhaly po bytě a nikdo z nás tak nemohl usnout,” směje se Antonio, “takže hlavně nezapomeňte, že pro děti byste měli použít variantu a kávou bez kofeinu.”

Od původního receptu prý prošla příprava tiramisu mnoha změnami, i přesto je prý jeho základní chuť stále zachována. “Receptura se mění stále, podle nových surovin i podle vývoje chutí dnešních zákazníků. Mění se dokonce i podle ročních období. V zimě například připravuji mnohem hutnější tučnější variantu než třeba v létě, kdy je dobré tiramisu odlehčit,” vysvětluje Antonio. Podle chuti si dnes do tiramisu můžete přidat třeba amaretto nebo pomerančovou kůru či skořici. Často se prý přidává trocha rumu do kávové směsi na piškoty. Dnes prý už existuje nepřeberné množství variant.

Pravé tiramisu podle Itala můžete připravit i jako dort, foto: Michaela Cmíralová

Zároveň ale Antonio dodává, že základ tiramisu je neměnný. Vždy máte mascarpone, žloutky a pak šlehačku nebo bílky. Hutnost výsledného moučníku pak závisí právě na poměru těchto přísad. V zásadě platí, že pokud chcete těžší variantu, přidáte mascarpone. Naopak čím více přidáte bílku nebo šlehačky, tím odlehčenější variantu získáte. Můžete se tak snadno rozhodnout, zda chcete vytvořit dort, který se bude krájet anebo pohárky, které vaši hosté mohou jíst třeba i lžičkou.

Autor: Michaela Cmíralová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky káva cukr dort recept mascarpone tiramisu smetana žloutek bílek piškot tiramisu

Návrhy pro vás

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě Sladké

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Sladké

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou Maso

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic


Přečtěte si také

Polévky
Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Prostřeno!
Prostřeno: Čokoládové řezy podle Jardy

Prostřeno: Čokoládové řezy podle Jardy

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí líčka se šípkovou omáčkou, šťouchané brambory

Prostřeno: Hovězí líčka se šípkovou omáčkou, šťouchané brambory

Prostřeno!
Prostřeno: Hokkaidó krém podle Jardy

Prostřeno: Hokkaidó krém podle Jardy

Prostřeno!
Prostřeno: Paštika z kachních jater a sádla

Prostřeno: Paštika z kachních jater a sádla

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Zvěřina v hlavní roli, ale se šípkovou, nebo se zelím? Vyzkoušejte naše zvěřinové recepty

Zvěřina v hlavní roli, ale se šípkovou, nebo se zelím? Vyzkoušejte naše zvěřinové recepty

Přílohy
Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Soutěžící
Jaroslav Moravec vaří podobné menu jako při minulé účasti

Jaroslav Moravec vaří podobné menu jako při minulé účasti

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Sladké
Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Voňavé rohlíčky obalené v sekaných oříšcích a polomáčené v tmavé čokoládě

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou Sladké

Ořechové čtverečky s bílkovou krustou – voňavé kousky s křehkým základem a nadýchanou ořechovou peřinkou

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Maso
Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Kuřecí srdíčka na houbách s bramborovými kroketami – tradiční jídlo s vůní lesa a křupavou přílohou

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Rajchl: Na Ukrajině kvete nacismus. Už mám těch propagandistických keců dost, zlobil se Dvořák Cenová válka: Máslo jde na dračku, seženete ho i za 28 korun. Paráda, radují se zákazníci Letadla Airbusu hlásí nečekaný problém. Je důležitý zásah techniků, jak se to dotkne spojů?

prima-zeny

Elizaveta Maximová o nové roli: Kolegové si mysleli, že jsem skutečně těhotná, vypráví Jiřina Hofmanová by si roli zrádce zkusit nechtěla: Hráli to tvrdě a to není můj šálek kávy Adventní trhy v Hradci Králové a Pardubicích: Soutěž talentů i nejvoňavější perník

prima-zoom

Nelidské zacházení vedlo k uzavření léčebny Neandertálci podnikali dlouhé kanibalské výpravy, lovili ženy a děti kvůli masu Nejmenší kůň na světě se vejde do nákupní tašky a jezdí v autě na sedadle spolujezdce

prima-fresh

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Zvěřina v hlavní roli, ale se šípkovou, nebo se zelím? Vyzkoušejte naše zvěřinové recepty Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

prima-cool

Sydney Sweeney hraje nebezpečné hry 5 nejlepších akčních komedií, které nedostaly pokračování Stranger Things 5 se povedlo něco nevídaného, co však pořádně naštvalo fanoušky

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Sv. Ondřej prozradí, co nás čeká! Jaké k věštění budeme mít počasí? Malíř Kristián Kodet prodal palác ve Velkém Meziříčí. Proč se k tomu odhodlal? Vánoce zase bez sněhu! První předpověď počasí radost nedělá

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.