Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cuketa
  • Kam za pivem
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cuketa
    • Kam za pivem
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Živáňská vepřová pečeně

Živáňská vepřová pečeně
Koprová omáčka
Nepečený piškotový dort s tvarohem a jahodami
Populární
Nepečené mini dortíky s jahodami a krémem z bílé čokolády
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
Citronovo-medová vepřová žebírka s brambory a fenyklem podle Jamieho Olivera
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku

Tipy na gastro akce v týdnu 16.–22. června 2014

Tipy na gastro akce 16.-22.6.

Tipy na gastro akce 16.-22.6. Zdroj: Thinkstock

  • Zavřít

Tipy na gastro akce 16.-22.6. Zdroj: Thinkstock

S tím, jak se blíží prázdniny, zvyšuje se i počet zajímavých gastro akcí, sezona je zkrátka na vrcholu, proto je aktuální týdenní nabídka nabitá skvělými akcemi. Svatá trojice – sýry, ryby, víno – naláká každého gurmána, život si můžete osladit medem či medovinou, a u dobrého piva si i zatančíte...

Sýry, ryby a víno

20.–21. června 2014, Prachatice, region jihočeský

I v letošním roce vás čekají dvě přehlídky spojené do jednoho termínu – 11. ročník národní přehlídky sýry a víno a 9. ročník eno-gastronomické přehlídky ryby a víno. Přehlídek se účastní mlékárny, rybářské svazy a společnosti a samozřejmě vinaři – ochutnáte tak sýry vynikající kvality, pokrmy z čerstvých ryb či uzené ryby a výrobky studené rybí kuchyně a cca 150 vzorků skvělých vín z Moravy a Čech. Více informací najdete ZDE.

Bernard Fest

20.–21. června 2014, Humpolec, region Vysočina

Nenechte si ujít jubilejní 20. ročník již tradičního hudebně-pivního festivalu. Čeká vás bohatá nabídka vychlazeného piva a občerstvení a v sobotu budou probíhat prohlídky Rodinného pivovaru Bernard. V průběhu festivalu vystoupí známé hudební skupiny, například No Name, Tři sestry, Kryštof, Chinaski, Divokej Bill a další. Více informací o akci najdete ZDE.

11. české medobraní

22. června 2014, Ořech, region středočeský

Přijďte si osladit život na medobraní do Ořechu! Čeká vás velký medový, včelařský a řemeslný jarmark, prohlídky světového unikátu – proskleného včelína, včelí laboratoř, Medová kavárna a Medovinový bar. Budete moci sledovat veřejné vytáčení medu na pódiu, ochutnávat a hodnotit med a medovinu, a nebude chybět ani bohatý doprovodný program. Více informací o akci najdete ZDE.

Apetit piknik

21. června 2014, Karlínské náměstí, region Praha

Apetit piknik – to je velká gastronomická party, kde můžete ochutnat sladké i slané dobroty, nakoupit si, setkat se s redakcí časopisu Apetit a zažít spoustu zábavy! Své produkty přinesou farmáři, maloproducenti, ale hlavně kulinářské hvězdy z řad čtenářů, které nabídnou své bezkonkurenční koláče, muffiny, paštiky, džemy, nápoje a mnoho dalšího. Více informací o akci najdete ZDE.

Putování za víny Brány Čech

21. června 2014, Lovosice a Malé Žernoseky, region ústecký

Zavítejte na gastronomicko-sportovně-společenskou akci, kde na trase dlouhé 3,5 kilometru budete moci na pěti místech ochutnat 15 vzorků vín, pocházejících z okolních vinic. Ke koštu budou připravena vína jakostní i přívlastková, bílá, růžová i červená. Nebudou chybět chutné pokrmy z udírny a grilu. Proběhne i losování o zajímavé vinné ceny. Více informací o akci najdete ZDE.

Autor: redakce GASTRONAUT.CZ

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Saláty

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Recepty

Pečená špagetová dýně se smetanovým špenátem a dvěma druhy sýrů

Předkrmy a chuťovky

Pizza s mortadellou, mozzarellou, ricottou a pistáciovým pestem

Předkrmy a chuťovky

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem

Zavařeniny

Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami


Přečtěte si také

Saláty

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Připravte vyhlášenou libečkovou sůl z Esky a uchovejte tak vůni výrazné bylinky na zimu

Prostřeno!

Prostřeno: Bezlepkový čokoládový dort

Prostřeno!

Prostřeno: Bažantí polévka s nudlemi

Prostřeno!

Prostřeno: Plněná parmská šunka s bagetkou a salátkem

Prostřeno!

Prostřeno: Hovězí roštěná se šťouchanými bramborami s cibulkou a slaninou

Recepty

Pečená špagetová dýně se smetanovým špenátem a dvěma druhy sýrů

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty

Domácí vaječné těstoviny – základní recept i ochucené varianty

Těstoviny

Skromně a chutně: Těstoviny cacio e pepe ricotta podle Pasta Queen

Přílohy

Gnocchi alla Sorrentina – domácí bramborové noky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou podle Pasta Queen

Zavařeniny

Dary podzimu: Šípková zavařenina podle Hanky Zemanové

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Maso

Kuře adobo: Filipínské národní jídlo chutná skvěle díky výrazné marinádě

Maso

Večeře z jednoho pekáče: Plněné kuřecí roládky pečené s batáty

Maso

Jíme zdravě s dětmi: Masová sekaná s cuketou, rýží a mrkví

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Nápoje

Tinto de Verano – španělský letní drink z červeného vína

Saláty

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Ryby a mořské plody

Fritované olihně se solí a pepřem v asijském stylu

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Polévky

Dubáková polievka s osúchom aneb Polévka z hříbků s nákypem z brambor se zakysankou

Polévky

Dýňová polévka s pivem a sýrem – oblíbená klasika v novém kabátku

Předkrmy a chuťovky

Pizza s mortadellou, mozzarellou, ricottou a pistáciovým pestem

Předkrmy a chuťovky

Poklad jižanské kuchyně: Smažené nakládané okurky s pikantním dipem

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recepty

Bez masa: Květákové steaky zapečené s čedarem

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Zavařeniny

Zavařujeme: Švestkový džem s vůní perníčků

Saláty

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku

Saláty

Green Goddess aneb božský zelený dresink je jednoduchý a hodí se skoro na všechno

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Vegetariánské

Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší

Drůbež

Šumavská pečená kachna s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíky

Maso

Vepřová líčka v krémové omáčce z lesních hříbků s domácími špeclemi s opečenou slaninou

prima-cnn-news

ON-LINE: Na Slovensku skončilo hlasování. Šimečka je před Ficem, vyplývá z odhadu Charanzová o svém favoritovi: Šimečka je svěží vítr. Fico? Návrat do korupční minulosti Fotbalová Sparta válí, ve šlágru porazila Plzeň. Viktoria prohrála po 12 soutěžních výhrách

prima-zeny

Klára Doležalová inspiruje ostatní. Místo narozeninových dárků žádá o pomoc potřebným Anna Kadeřávková jako pravá blondýnka. V růžovém kompletu všechny oslnila Proslavil se jako Brumbál, měl ale zazářit i jako James Bond. Gambon zemřel ve věku 82 let

prima-zoom

Jak správně věšet toaletní papír? Válčili s nepřítelem i zažíváním. Zoufalí nacisté postavili divizi zdravotně postižených Vraždil příbuzné a terorizoval Anglii. Mrtvolu vladaře našli zakopanou pod parkovištěm

prima-fresh

Ruský salát z krabích tyčinek s okurkou, kukuřicí a rýží – jednoduchý recept na vynikající chuťovku Smažené květákové řízky s krémovou fazolovou kaší Připravte vyhlášenou libečkovou sůl z Esky a uchovejte tak vůni výrazné bylinky na zimu

prima-cool

První trailer návratu Tomb Raidera Leonardo DiCaprio jako batmanovský záporák? Konečně víme, koho měl hrát a v jakém filmu V sobotu ve 20.15 dorazí Nesnesitelná tíha obrovského talentu

playboy

Co vás čeká v říjnovém čísle časopisu Playboy? V případě Elona Muska nepadlo jablko daleko od stromu, děda Joshua věřil ve spiknutí a svět řízený technologiemi Novým Bondem má být podle Angličanů Idris Elba, detektiv Luther ovšem roli kategoricky odmítá

lajk

Zrzek to rozjede na tři minuty. Agáta Hanychová zaútočila na rodinu Simony Krainové LGBT farářka Martina Viktorie Kopecká o miminku: Pořád se mě ptali, kdy budu mít dítě Radostná zpráva! Youtuber Jirka Král oslavil narození dvojčat. S krásnou partnerkou už mají velkou rodinu

prima-living

Jak sklízet hrušky a uskladnit je na zimu. Z padaných udělejte pečená povidla Zelená rajčata nevyhazujte. Nechte je dozrát doma. Uvidíte, že krásně zčervenají Tradiční krkonošské kyselo. Na vydatnou polévku s pikantní chutí potřebujete kvásek a houby

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Filmy od Marvelu Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.