Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Blog šéfredaktorky
Blog šéfredaktorky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 7.díl

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

  • Zavřít
Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Nejlepší hlášky z Ano šéfe!

Stýská se vám po pořadu Ano šéfe! ? Připomeňte si ty nejlepší frky šéfa Zdeňka Pohlreicha. Schválně, které z nich byste nechali tesat do kamene?

Seznam.cz banner

Hlášky z restaurace U dubu, Třebíč

„Řecký kuřecí steak zapečený s hermelínem. Řecká kuchyně je především o hermelínu.“

„To není kuchař, to je odvážná školačka.“

„Ten stůl ovládl pach chemicky vyráběných potravin a citron to nezachrání.“ (Nad první ochutnávkou.)

„To vypadá jako kinderscheisse.“ (O pokrmu Gladiátor.)

„V kartách se říká – když nevíš, tak si troufni. V český gastronomii platí – když nevíš, tak to posyp sejrem…“

„U toho hnusu je kuřecí kremace a rajče jen kvůli tomu, že je červený.“

„Jestli mám říct, co je nejlepší, tak to bude hodně tichý vysílání, to můžeme točit němej film, to není k žrádlu.“

„Quo vadis, česká gastronomie? To by mě fakt zajímalo…“

Zdeněk: "Drahouškové, chcete znát pravdu?"

Katarína: "Pravdu, nebo váš názor?"

Zdeněk: "To je stejný…"

„Teď musím vidět pachatele toho strašnýho jídla.“

„Proč bych, do prdele, měl jíst kuře s lososem na jednom talíři?“

„Počkej, ty to tam sypeš jak Babica! Musíš gently…“

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 6.díl
Blog šéfredaktorky

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 6.díl

Zdeněk: "Buď svýho kuchaře kopnete do prdele, nebo ho naučíte vařit."

Katarína: "My víme, že si to lidi rádi dávaj a že se na to jídlo vracej." (O jídle Galdiátor.)

Zdeněk: "To je fór na nástěnku, to je fór jako prase."

„Kuchař neotvírá flašky a neleje je po talířích. Kuchař připravuje potraviny. To po tobě budu chtít..“

„Jste to, co jíte, pane kolego.“

„Já vím, co to je. Působím snad na tebe dojmem slepce?“ (Vylévá kanystr s thajskou omáčkou.)

Zdeněk a Katarínina bylinková zahrádka: Viděl to ten vocas (kuchař)? Byl tady? To mě zabije! (Šéf se válí mezi záhony benediktinské zahrady a trpí.)

„Jakpak se asi Kájovi vaří bez prášku? Já tam na něj vlítnu, že se bude divit i nohama.“

Zdeněk: "Chodíš tam na tu zahrádku?"

Kuchař: "Tak dvakrát do týdne."

Zdeněk: "Máš chodit dvakrát za den – před obědem a před večeří."

Zdeněk: "Tak jak ti to jde?"

Kuchař: "Dobrý to je."

Zdeněk: "To přejde, uvidíš."

Se šéfem je vaření radost
Fotogalerie

Se šéfem je vaření radost

„Ten je zmatenej jak lesní včela.“

„Že by v tom klukovi byla přece jenom troška naděje? Něco ví, práškař.“

„Poved se nám takovej válečnej komisárek“ (Po prvním pokusu o chleba.)

„Ty do toho kloveš jak vrána do hovna.“

„Dobrý? To je málo, ty se z toho musíš posrat, když to nandaváš.“ „Ty lidi tam musej sedět a řvát hurá.“

„V tomhle tempu jsem nervózní jak sáňky v létě.“

„Dneska přijdou holky na rybu. Ty jim to tam takhle přineseš a oni řeknou: ,Božskej Kája je tady.‘ Ty prostě narušíš institut božskýho Káji a uděláš ho ze sebe.“

„Co je pro mě obrovský zklamání, je to, že jste to zvládli. Já vám nevěřil…“

„Když sem teď někdo vleze a objedná si paprikáš, tak bude koukat jak prase po první ráně.“

„Kájo, jestli to nebude dobrý, máš ve mně nepřítele na život a na smrt. Zlikviduju tě jak bramboračku.“

Hlášky ze školní jídelny Bílá, Praha 6

„Ty vole, já nemám přezůvky. To bych se měl schovat před školníkem.“

„Vařená kukuřice s bramborem. Chudáci malý…“

„Nejhorší bylo, když jsem já chodil do školy a plata smrděly jak psí kšíry.“

„Nečeká na mě někdo v kuchyni s válečkem za dveřma?“

„Máme první den natáčení a ještě jsem neřekl jediný sprostý slovo. Když jsem chodil do školy já, tak jsem řekl víc sprostých slov než dnes.“

„Počkejte, až spolu půjdem na Oscary po těch červenejch kobercích.“ (Pochvala kuchařce.)

Šéf: Co máš rád?

Žák: Těstoviny s kečupem.

Šéf: Tělesný tresty jsou už zakázaný?

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 5.díl
Blog šéfredaktorky

Nejlepší hlášky z pořadu Ano šéfe! – 5.díl

„Dostat se ze školy nebylo tak jednoduchý. Připadal jsem si jak slavná herečka.“ (Podepisuje památníčky.)

„Už vím, kam půjdem na oběd! Já vůbec nevím, proč jste nás sem zvaly?“ (Když ochutnal koprovku.)

„Tohle je normálně dobrý. Za dvacet pět korun nikdo nemůže ani pípnout.“

„Konečně jsem dokonale pochopil, proč nechci zaměstnat ženský.“

„Nejhodnější na mě není nikdo, ale relativně hodná je paní šéfová i paní šéfová tý kuchyně. Paní ředitelka hodná není, protože ona asi nechce bejt hodná.“

„Příliš mnoho kuchařů zkazí polívku a to je možná něco podobnýho jako tady.“

„Držte mi palce, ať mě kuchařka nevezme mokrým hadrem.“

„Udělej si ten život hezčí, než zjistíš, že se na to, aby byl hezčí, strašně nadřeš.“ (Když dává ochutnat učni pravý parmazán.)

„Je šokující, že dneska tady krmíme svoje děti za cenu jedný plechovky žrádla pro kočky.“

Zdeněk: "Ta když se vám zakutálí pod auto, tak už si dneska ani nekleknete." ( O dvacetikoruně.)

Kuchařka: "Já bych ji teda vyrvala z betonu."

Zdeněk: "Já bych to auto odtlačil taky, protože jsem lakomej."

„Já s tím jenom zamíchám, aby se nám to nelepilo jak pot na košili.“

„Čuchni, jak sviňa. Trošku parmazánu a je vyhráno.“

„Zdá se, že bramborová kaše je velký téma.“ (Na schůzi.)

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky jídlo gastronomie kuchař Praha 6 Třebíč Ceny Oscar hermelín

Návrhy pro vás

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma Hlavní jídla

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem Maso

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Grilovaný kuřecí supreme se zeleným chřestem na másle podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu Recepty

Grilovaný kuřecí supreme se zeleným chřestem na másle podle Jana Pípala z Vinohradského Parlamentu

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera Maso

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera

Španělská bramborová tortilla se šunkou a zeleninou – snadný recept, který si přizpůsobíte podle sebe Oběd

Španělská bramborová tortilla se šunkou a zeleninou – snadný recept, který si přizpůsobíte podle sebe

Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou Předkrmy a chuťovky

Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak Sladké

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak


Přečtěte si také

Hlavní jídla
Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma

Prostřeno!
Prostřeno: Mango-maracuja cheesecake

Prostřeno: Mango-maracuja cheesecake

Prostřeno!
Prostřeno: Paštika s domácím kváskovým chlebem

Prostřeno: Paštika s domácím kváskovým chlebem

Prostřeno!
Prostřeno: Líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše

Prostřeno: Líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, bramborová kaše

Prostřeno!
Prostřeno: Mrkvovy krém s kokosovým mlékem

Prostřeno: Mrkvovy krém s kokosovým mlékem

Maso
Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Saláty
Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Soutěžící
Iva Dvořáková se chce zbavit studu a vystoupit před cizími lidmi

Iva Dvořáková se chce zbavit studu a vystoupit před cizími lidmi

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Recepty

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Sladké
Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Kynuté šneky s jahodovým džemem – populární moučník trochu jinak

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy Sladké

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku Sladké

Mandlový tvarohový koláč s makovou náplní – pečený cheesecake pro milovníky českého máku

Maso
Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera Maso

Shepherd's pie s ragú z jehněčího masa s mrkvovým salátem podle Marka Fichtnera

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí Maso

Dušené hovězí
s rajčaty a olivami – dokonalá víkendová pečínka s výraznou chutí

Předkrmy a chuťovky
Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Nápoje
Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen Nápoje

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Recepty
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami Polévky

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Předkrmy a chuťovky
Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou

Rychlá luštěninová pomazánka s tahini – základní recept plus variace s azuki a červenou řepou

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně Předkrmy a chuťovky
12

Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin Předkrmy a chuťovky

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Předkrmy a chuťovky
Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Sladké
Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Jahodová bomba – pohledný dezert z voňavých jahod bude ozdobou každé jarní oslavy

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Saláty
Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci Recepty

Bílý chřest se strouhankou a pečenou bramborou podle Lukáše Soukupa z Brambor na Pankráci

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Saláty
Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou Omáčky

Rolované bramborové knedlíky plněné uzeným masem s cibulovou omáčkou

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí Přílohy

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

prima-cnn-news

Blažek: Piráti pro dekriminalizaci konopí nehnuli prstem. Zmínil, co se koalici nepovedlo Trump zaskočil prezidenta JAR. Pustil mu video o genocidě bílé menšiny, Ramaphosa nevěřil Konečná draží Fialovy pohádky, které zahodila Němcová. Cena jde do desítek tisíc

prima-zeny

Alice se nenechá oblafnout. Leonu prokoukne a pěkně zpraží Na smuteční večírek za Bartošku dorazili Polívka, Kaiser, Donutil i kolegové z filmového festivalu Horoskop na týden od 19. května 2025: Berany čeká změna, Střelce výhra

prima-zoom

Kolik atomových bomb má USA v Evropě? Záhada zrzavých koček byla rozluštěna. Většinou jde o samce, všechno má svůj důvod Škodí sítě 5G lidskému zdraví? Divokou konspiraci jednou provždy zlikvidoval skutečný experiment

prima-fresh

Smažený hermelín s domácí tatarkou – česká klasika, kterou si zvládnete udělat doma Těhotnej kuchař: Francouzská lahůdka rillettes z vepřového masa s bílým vínem Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

prima-cool

Nové díly Wednesday vypadají skvěle Co Arnold natočil v Praze? První trailer ukazuje spoustu akce a tančení s Trinity Konečně pořádný horor s dinosaury? Nový trailer dalšího Jurského světa připomíná Vetřelce a Čelisti

playboy

Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Tři roky streamování bez pauzy. EmilyCC zveřejňuje každou vteřinu svého života Nečekané riziko na palubě letadla. Co většina pasažérů stále ignoruje?

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Tereza Kerndlová o bydlení ve Španělsku. Popsala rozdíly mezi tamějšími obyvateli a Čechy Nejteplejší léto všech dob? Meteorologové varují před velkými vedry Hana Třeštíková před porodem řeší bydlení. V osmém měsíci předělávala kuchyň

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.