Prostřeno: Bánh Mi
banh mi
banh mi
A máme tu další vietnamskou klasiku, minikarbanátky v křupavé bagetce.
Postup přípravy
Minikarbanátky
- Mleté maso důkladně smícháme se všemi ingrediencemi a necháme ho na hodinku v chladu odpočinout.
- Z masa vytvoříme mini karbanátky o průměru asi 3 cm a silné asi 1cm.
- Opékáme na středně rozpáleném grilu do zlatova.
Sladkokyselá omáčka
- Cukr, ocet, rybí omáčku a vodu smícháme. Přidáme nadrobno nasekaný česnek a chilli papričku.
- Vložíme nakrájenou zeleninu a necháme marinovat.
Dokončení
- Bagetu rozpečeme, podélně rozpůlíme, jednu stranu pomažeme paštikou a druhou majonézou.
- Dovnitř dáme karbanátky, marinovanou zeleninu, bylinky, sriracha omáčku, zelený salát.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící