Suroviny
Postup přípravy
Na jedné pánvi rozehřejeme olej a přidáme pokrájenou papriku
Po chvíli přidáme nakrájenou a oloupanou cuketu, rajčata, česnek, sůl a pepř
Na druhé pánvi rozehřejeme olej, poté orestujeme krevetky, které jsme oloupali a vyndali z nich střívko
Přidáme česnek a trochu soli a pepře
Poté smícháme zeleninu s krevetami a případně dochutíme solí a pepřem
Teplota: 160 a 120 °CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 4Obtížnost: pro mírně pokročiléNárodní kuchyně: mezinárodníDoba přípravy: 1–30 minutČas vaření: 1–30 minutRecipe category: předkrm/ restování/ vaření/ dušení/ rybyPředkrm:Krevetky s teplou zeleninkou a bagetkoupostup:Na jedné pánvi rozehřejeme olej a přidáme pokrájenou papriku
Po chvíli přidáme nakrájenou a oloupanou cuketu, rajčata, česnek, sůl a pepř
Na druhé pánvi rozehřejeme olej, poté orestujeme krevetky, které jsme oloupali a vyndali z nich střívko
Přidáme česnek a trochu soli a pepře
Poté smícháme zeleninu s krevetami a případně dochutíme solí a pepřem