Suroviny
Postup přípravy
1
Maso si nakrájíme na stejné plátky, které osolíme a opepříme
Poté je orestujeme na pánvi a následně vložíme do pekáče, kde je pokapeme olejem a doplníme červeným vínem, bylinkami, česnekem a cibulí
Pekáč vložíme do předem rozpálené trouby na 150 stupňů a necháme maso upéct do měkka, v průběhu pečení ho podléváme vývarem
Poté maso vyjmeme, šťávu scedíme a přilijeme ke zpěněné cibulce
Přidáme brusinky, směs osolíme, opepříme a zahříváme, dokud se nezredukuje
2
Na bramborové pusinky uvaříme doměkka oloupané brambory, které scedíme a přidáme k nim máslo a mléko
Vyšleháme hustou hmotu, kterou necháme vychladnout
Poté přidáme vejce, pepř, sůl a za pomoci cukrářského pytlíku na pečícím papíru vytvoříme pusinky, které poté zapečeme deset minut v troubě vyhřáté na 180 stupňů