Suroviny
- smetana 600 ml
Head
- šafrán 0.2 g
Suroviny
Postup přípravy
Kvalitní čerstvé tortellonise špenátem a ricottoudáme do vroucí vody a vaříme asi 3-4minuty.Na rozpálenou pánev dáme 600 ml smetany, smetanu přivedeme k varu, přidáme šafrán a mícháme asi minutu. Tortelloniscedíme a vložíme do šafránového krému. Servírujeme posypané sýrem granopadano.
Kvalitní čerstvé ravioliplněné masem dáme do vroucí vody a vaříme asi 3-4 minuty. Na pánvi rozpustíme 200g másla a vložíme patnáct listů šalvěje a přidáme 15 g nastrouhaného parmazánu. Scedíme uvařené ravioli a přidáme je do šalvějové omáčky. Nastrouháme zbytek sýru granopadano a zamícháme. Servírujeme ozdobené šalvějí.