Nákup potravin během karantény: další tipy, jak na to

Tento týden jsme pro vás sepsali první článek o tom, jak si můžete v této době nakoupit potraviny domů. Nacházíme další a další tipy, takže vám je budeme postupně představovat. :) Nebo třeba možnosti, jak podpořit podniky v době aktuálních omezení i jinde než v Praze, ale o tom zase příště!

Pečivo od Crocodille poprvé pro každého

Společnost Crocodille, jeden z předních výrobců balených sendvičů a vlastník expres gourmet řetězce Bageterie Boulevard, začíná poprvé nabízet pečivo ze svého závodu jako samostatný produkt. Prodává ho online ve spolupráci s internetovým supermarketem Košík.cz a zároveň ho pomocí vlastní logistické sítě nabízí v rámci zásobovacího programu do státních institucí, nemocnic nebo obcí.

Můžete zakoupit hned čtyři druhy toustového chleba, světlé nebo vícezrnné bagety a oblíbený fitchléb. Nechybějí ani muffiny, známé například ze snídaňové nabídky nebo firemních BB Boxů. Pečivo je doručováno čerstvé přímo z pekárny a je balené.

Sýrárna La Formaggeria Gran Moravia doveze potraviny až k vám domů

Vzhledem k současné situaci, kdy se doporučuje omezit pohyb venku na minimum, řada lidí uvítá příležitost objednat si potraviny z pohodlí domova a nechat si je přivézt doslova až ke dveřím. Nyní tuto možnost nově poskytuje i síť prodejen La Formaggeria Gran Moravia, která na svých pultech nabízí čerstvé výrobky z vlastní sýrárny Brazzale Moravia, ale také řadu italských specialit. Máslo, sýry či uzeniny a víno až do domu si lze objednat v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Liberci, Ostravě i Zlíně a nově i Hradci Králové.

Nákup je možné vyřídit telefonicky přímo přes vybrané prodejny La Formaggeria Gran Moravia (Praha – Letňany, Brno – Zelný Trh, Olomouc – Horní náměstí, Hradec Králové – OC Futurum). Stačí zavolat a nadiktovat svoji adresu a objednávku. Bližší informace získáte na jejich webu.

Titbit doručuje bedýnky s ovocem a zeleninou po Praze

V posledních pár týdnech se v republice zvedla nebývalá vlna solidarity, i společnost Titbit jako doposud převážně velkoobchodní dodavatel čerstvé zeleniny a ovoce na český trh nechce zůstat pozadu a snaží se také trochu přispět.

Firma usilovně pracovala na tom, aby se jejich ovoce a zelenina dostala do vašich domácností a mají pro vás skvělé zprávy: povedlo se, spustili rozvoz po Praze! Na výběr máte tři vitamíny nadupané varianty:

  • KLASIK BOX: 3 druhy kořenové zeleniny, brambory, cibule, jarní cibulka/ředkvičky/pórek, česnek, zázvor, citrony, pomeranče/grepy, okurka/paprika/rajčata, jablka/hrušky, brokolice/květák
  • RODINNÝ BOX: 3 druhy kořenové zeleniny, brambory, zelí, cibule, pórek/čekanka, česnek, zázvor, citrony, pomeranče/grepy, mix bylinek (petržel, pažitka), okurka/paprika/rajčata, jablka/hrušky, salát, mango, brokolice/květák
  • EXOTIC BOX: batáty, chilli, mix bylinek (koriandr, bazalka), limety, manga, avokáda, kiwi, granátové jablko, ananas/meloun, žampiony/hlíva, rukola/špenát

Objednávka je velmi snadná, vše se dozvíte na jejich Facebooku.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty