4 tipy na víkendové gastroakce: oslava narozenin a samé Velikonoce

Pokud nemáte na víkend nějaké speciální plány, možná se vám budou hodit naše tipy! Můžete zaskočit popřát zmrzlinovým oslavencům na Národní třídu, případně ochutnat velikonoční menu z několika různých restaurací. Záleží jen na vás. ;)

Crème de la Crème na Národní slaví první narozeniny

I tuto slávu jsme zařadili jako velikonoční akci, jelikož se koná těsně před Velikonočním pondělím. Cukrárna Crème de la Crème na Národní v Praze slaví své první narozeniny. Přijďte je oslavit v neděli 21. dubna a získáte jednu malou zmrzlinu zdarma. V tomto zmrzlinovém salonu najdete stálou nabídkou více než 40 druhů zmrzlin, sorbetů či veganských, nebo dokonce bezcukrových variant. Kromě toho můžete ochutnat výborné domácí dorty a zákusky z řemeslné pekárny nebo celodenní snídaně.

Grand Cru připravila velikonoční menu

Restaurace Grand Cru s novými šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem připravila při příležitosti velikonočních svátků speciální menu, které se bude servírovat od 19. do 22. dubna. Pokud si rádi dopřejete i kvalitní vína, kterými se Grand Cru může pyšnit, menu si můžete objednat i s připraveným vinným párováním, které sestavil sommeliér restaurace k jednotlivým chodům. Ochutnat můžete kopřivovou polévku, houbový tatarák nebo třeba tradiční mazanec.

Manifesto Easter Market

Přijďte si do Manifesta užít nejrůznější velikonoční speciály a živou hudbu! Naši milovaní zmrzlináři z Rolls Bros. se opravdu vyšvihli! Po celou dobu Velikonoc (pá–po) budou připravovat originální velikonoční zmrzlinu! Tu vám naservírují do obrovského kindervajíčka. Pozor! Každý den jich připraví pouze 10 kusů! Tak neváhejte. Vegepunk otestují nové Grillart grily, což jistě potěší milovníky vegetariánského grilování! Těšte se na grilovaný camembert a oštiepok (valašský ovčí sýr). A také na vajíčkovou pomazánku s domácím chlebem! Další novinky se dozvíte na Facebooku.

Velikonoční Food Festival

Přijeďte do Dětenic nasát velikonoční atmosféru se vším všudy! Pro tatínky a ostatní chlapy pletení pomlázek, Dětenice OPEN = soutěž v rychlosti vypití půllitru piva, hodnotné ceny. Pro děti, maminky a ostatní malování kraslic, vyhlášení nejkrásnějších tří kraslic, dětská dílna, velikonoční tradice, soutěž v hledání velikonočních vajíček po zámeckém parku. K jídlu nebude chybět beránek, chobotnice, ústřice, středověký burger, kuří hnátky, velikonoční jidáše a mnoho dalšího.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty