Ondřej Molina

VE VARU: Pomazánka z uzené makrely podle Ondřeje Moliny

Moje hodnocení
2x

Receptů na rychlou a zdravou večeři není nikdy dost. O jeden takový se podělil kuchař Ondřej Molina v kulinární show Ve varu. Pomazánky jsou velmi vděčné, jejich příprava blesková a pokud použijete uzenou makrelu, dopřejete svému tělu zdravé tuky.

2 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Uzenou makrelu nejprve stáhněte z kůže a důkladně oberte do misky, pečlivě odstraňte všechny kosti.
  2. Přidejte čerstvý sýr nebo tvaroh, citronovou šťávu, pepř, uzenou papriku, kurkumu, nadrobno nakrájenou jarní cibulku nebo pažitku či petržel, zakápněte lžící olivového oleje a osolte.
  3. Namažte na dobrý kváskový chléb. Můžete dozdobit ředkvičkou a petrželkou.
  • PRIMA TIP: Podrobné recepty z pořadu VE VARU najdete pohromadě ZDE
  • Celé epizody pořadu VE VARU můžete shlédnout na prima+ ZDE

Vyzkoušejte také výtečnou tuňákovou pomazánku s vejci podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Ondřej Molina

Instagram @chef_ondrejmolina


Přečtěte si také

Recepty