Vaříme beze zbytku: Rychlá kuřecí pomazánka s opečeným chlebem

Moje hodnocení
2x

Máte přebytek upečeného nebo vařeného kuřecího masa a nevíte, co s ním? Využijte jej na přípravu pomazánky, díky které budete mít připravenou svačinu pro jakoukoliv příležitost nebo i lehkou večeři. Příprava je jednoduchá a vsadíme se, že téměř všechny suroviny na tuto pochoutku najdete u sebe doma.

4 porce
20 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Natrhejte nebo nakrájejte na malé kousky pečené nebo vařené kuřecí maso.
  2. Nakrájejte najemno cibuli a okurky, přidejte kuřecí maso, majonézu a hořčici. Vše důkladně promíchejte, dochuťte solí a pepřem.
  3. Opečte plátky chleba na pánvi a topinky podávejte s pomazánkou

PRIMA TIP: Při přípravě jakéhokoli pokrmu je klíčové začít s kvalitními surovinami. Kuřecí maso není výjimkou. Mějte na paměti, že nejen chuť, ale i kvalita masa závisí na původu. Kvalitní produkty poznáte třeba podle log značek na obalech, jako jsou Klasa, Regionální potravina nebo BIO. Investice do kvalitního masa se vám jistě vyplatí.

Receptů na pomazánky není nikdy dost! Vyzkoušejte například celerovou s mrkví a jablkem podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Akademie kvality


Přečtěte si také

Recepty