Suroviny
Postup přípravy
- Natrhejte nebo nakrájejte na malé kousky pečené nebo vařené kuřecí maso.
- Nakrájejte najemno cibuli a okurky, přidejte kuřecí maso, majonézu a hořčici. Vše důkladně promíchejte, dochuťte solí a pepřem.
- Opečte plátky chleba na pánvi a topinky podávejte s pomazánkou
PRIMA TIP: Při přípravě jakéhokoli pokrmu je klíčové začít s kvalitními surovinami. Kuřecí maso není výjimkou. Mějte na paměti, že nejen chuť, ale i kvalita masa závisí na původu. Kvalitní produkty poznáte třeba podle log značek na obalech, jako jsou Klasa, Regionální potravina nebo BIO. Investice do kvalitního masa se vám jistě vyplatí.
Receptů na pomazánky není nikdy dost! Vyzkoušejte například celerovou s mrkví a jablkem podle návodného videoreceptu
Kompletní recept najdete ZDE