Maso Brazilská feijoada s fazolemi, vepřovým a uzeným masem – připravená v pomalém hrnci nebo na sporáku
Ryby a mořské plody VE VARU: Dušené slávky na víně s pikantním chorizem, tymiánem a pórkem podle Ondřeje Moliny
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat
Předkrmy a chuťovky Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením
Předkrmy a chuťovky Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením
Saláty Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat
Zelenina Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu