Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Hlavní jídla Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti
Recepty Venezuelské placky arepas s medvědím česnekem a jehněčím hřbetem podle receptu ze SenSa Bistro
Předkrmy a chuťovky Hráškový hummus s avokádem, sušenými olivami a petrželkovým olejem podle Radka Davida z Vinografu
Přílohy VE VARU: Hráškové risotto s krevetovým tatarákem a sýrem stracciatella podle Marca Giampaoliho
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky 12 Baba ghanoush z cukety se zeleninou – originální verze oblíbeného předkrmu z levantské kuchyně
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin