S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s uzenou makrelou
Zdroj: Klára Michalová
S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s uzenou makrelou
Zdroj:
Klára Michalová
Rybičkové pomazánky patří mezi ty nejoblíbenější a připravují se na spoustu způsobů a hlavně z různých druhů ryb. Zkuste protentokrát vyměnit tuňáka či sardinky za uzenou makrelu. Kupte ji celou a pečlivě ji oberte, aby v mase nezůstala ani kostička. Odmění se vám výbornou chutí!
Postup přípravy
-
Do větší misky dejte tvaroh a hořčici. Celou uzenou makrelu zbavte kůže a maso pečlivě oberte, aby bylo zcela bez kostí, přidejte do misky.
-
Jarní cibulky nasekejte nadrobno, kyselé okurky na malé kostičky, dále přidejte nasekanou pažitku, limetovou šťávu a sůl s pepřem.
-
Promíchejte a nakonec vmíchejte vejce natvrdo nakrájená na malé kostičky.
-
Podávejte s dobrým chlebem, nejlépe nasucho opečeným.
S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s uzenou makrelou 2
Zdroj: Klára Michalová
S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s uzenou makrelou 2
Zdroj:
Klára Michalová