Pečená jablka se skořicí a medem
Zdroj: S vášní pro jídlo
Pečená jablka se skořicí a medem
Zdroj:
S vášní pro jídlo
Často se říká, že v jednoduchosti je síla. V tomto případě to platí stoprocentně! Pečená jablka ovoněná skořicí slupnete jen tak během několika minut, ale třeba se zmrzlinou z nich vykouzlíte opravdu famózní dezert. Zároveň se hodí do palačinek, na lívance nebo k dochucení snídaňové kaše.
Postup přípravy
-
Troubu si předehřejte na 180 °C.
-
Jablka rozdělte na čtvrtky, zbavte je jádřinců a nakrájejte na tenké plátky.
-
Promíchejte je s cukrem, skořicí a máslem a rovnoměrně rozložte do zapékací mísy.
-
Podlijte je vodou a pečte asi 20 minut.
-
Před podáváním jablka pokapejte ještě medem.
Pečená jablka se skořicí a medem 1
Zdroj: S vášní pro jídlo
Pečená jablka se skořicí a medem 1
Zdroj:
S vášní pro jídlo