Osvěžující okurkové lassí s koriandrem

Moje hodnocení
6x

V teplých dnech se můžete osvěžit okurkovým lassím s koriandrem. Tento drink vás perfektně zasytí a zároveň je pro tělo vitamínovou bombou a skvělým zdrojem vápníku..

3 porce
10 minut
indická

Suroviny

V indické kuchyni se lassí podává na závěr menu proto, že pomáhá nastartovat trávení a zklidnit žaludek. Pro děti lze připravit variantu bez koriandru, soli a pepře. Je také možné místo bílého jogurtu použít kefír. Více receptů na www.mlecnavlna.cz.

Postup přípravy

  1. Okurku oloupejte a rozkrojte na několik menších kusů. Společně s koriandrem, jogurtem a menším množstvím mléka rozmixujte dohladka.
  2. Poté přidejte zbytek mléka a dolaďte solí a pepřem.
  3. Servírujte vychlazené.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty