Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem
Zdroj: www.nejmelouny.cz
Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem
Zdroj:
www.nejmelouny.cz
Výhoda studené polévky? Nejenže na přípravu nepotřebujete plotnu, většinou je samotný recept velmi nenáročný na množství použitých surovin! Přesně tak je tomu i v tomto případě, melounovo-mangovou polévku rozhodně doporučujeme!
Postup přípravy
-
Nejprve si připravte okurku, která polévku skvěle doplní.
-
Zahřejte vodu, přidejte ocet, cukr a sůl a tímto rozvarem zalijte nastrouhanou okurku.
-
Samotná příprava polévky je velmi jednoduchá. Meloun spolu s mangem rozmixujte a jemně dochuťte pepřem a špetkou soli.
-
Přibližně za hodinu bude okurka krásně odleželá a můžete začít se servírováním polévky.
-
Nalijte na talíř, do středu vložte naloženou okurku a dozdobte natrhaným prosciuttem.
Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem 1
Zdroj: www.nejmelouny.cz
Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem 1
Zdroj:
www.nejmelouny.cz