Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem

Moje hodnocení
5x

Výhoda studené polévky? Nejenže na přípravu nepotřebujete plotnu, většinou je samotný recept velmi nenáročný na množství použitých surovin! Přesně tak je tomu i v tomto případě, melounovo-mangovou polévku rozhodně doporučujeme!

2 porce
60 minut

Suroviny

Okurkové pickles

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravte okurku, která polévku skvěle doplní.
  2. Zahřejte vodu, přidejte ocet, cukr a sůl a tímto rozvarem zalijte nastrouhanou okurku.
  3. Samotná příprava polévky je velmi jednoduchá. Meloun spolu s mangem rozmixujte a jemně dochuťte pepřem a špetkou soli.
  4. Přibližně za hodinu bude okurka krásně odleželá a můžete začít se servírováním polévky.
  5. Nalijte na talíř, do středu vložte naloženou okurku a dozdobte natrhaným prosciuttem.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Tereza Pánková

redaktorka FTV Prima

Přečtěte si také

Recepty