reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem
Autor: www.nejmelouny.cz Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem

Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem

Hodnoceno: 3x
Výhoda studené polévky? Nejenže na přípravu nepotřebujete plotnu, většinou je samotný recept velmi nenáročný na množství použitých surovin! Přesně tak je tomu i v tomto případě, melounovo-mangovou polévku rozhodně doporučujeme!
do 1 hodiny
2 porce

reklama

reklama

Suroviny (2 porce)

Okurkové pickles:

Postup

  1. Nejprve si připravte okurku, která polévku skvěle doplní.
  2. Zahřejte vodu, přidejte ocet, cukr a sůl a tímto rozvarem zalijte nastrouhanou okurku. 
  3. Samotná příprava polévky je velmi jednoduchá. Meloun spolu s mangem rozmixujte a jemně dochuťte pepřem a špetkou soli.
  4. Přibližně za hodinu bude okurka krásně odleželá a můžete začít se servírováním polévky.
  5. Nalijte na talíř, do středu vložte naloženou okurku a dozdobte natrhaným prosciuttem.
Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem
Autor: www.nejmelouny.cz Melounovo-mangová polévka s prosciuttem a pepřem

reklama