zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Grilované jahody s krémem z kozího sýra
Autor: Rozpal to šéfe! Grilované jahody s krémem z kozího sýra

Grilované jahody s krémem z kozího sýra

Hodnoceno: 0x
Na grilu se kromě masa a ryb dají připravovat i přílohy a dokonce i dezerty. Jeden velmi lahodný a přitom zázračně jednoduchý připravil Zdeněk Pohlreich v nové kulinární show Rozpal to, šéfe! Vyzkoušejte jeho dokonalé jahodové špízky s kozím sýrem, budete nadšeni :)
do 30 minut
4 porce

Při přípravě postupujte podle videoreceptu:

reklama

Postup

  1. V míse jemně našleháme smetanu s třtinovým cukrem, citronovou kůrou a kozím sýrem. Zakápneme citronovou šťávou.
  2. Jahody napícháme na špejle a dáme grilovat s kouskem másla. Jahodovou marmeládu prohřejeme a potřeme jí ugrilované jahody. Servírujeme s krémem.

Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto: Marek Dienstl

Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto: Marek Dienstl

Grilované jahody s krémem z kozího sýra. Foto: Marek Dienstl

reklama