Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilované jahody s krémem z kozího sýra

4 porce
do 30 minut
Grilované jahody s krémem z kozího sýra
Grilované jahody s krémem z kozího sýra Autor: Rozpal to šéfe!
Na grilu se kromě masa a ryb dají připravovat i přílohy a dokonce i dezerty. Jeden velmi lahodný a přitom zázračně jednoduchý připravil Zdeněk Pohlreich v nové kulinární show Rozpal to, šéfe! Vyzkoušejte jeho dokonalé jahodové špízky s kozím sýrem, budete nadšeni :)
Reklama

Při přípravě postupujte podle videoreceptu:

Reklama

Postup

  1. V míse jemně našleháme smetanu s třtinovým cukrem, citronovou kůrou a kozím sýrem. Zakápneme citronovou šťávou.
  2. Jahody napícháme na špejle a dáme grilovat s kouskem másla. Jahodovou marmeládu prohřejeme a potřeme jí ugrilované jahody. Servírujeme s krémem.
Reklama

Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto: Marek Dienstl

Grilované jahody s krémem z kozího sýra  Foto: Marek Dienstl

Grilované jahody s krémem z kozího sýra. Foto: Marek Dienstl

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama