Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Restaurace
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Velikonoce
  • Prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Nákupy
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Restaurace
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Velikonoce
    • Prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Nákupy

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Boloňské špagety

Boloňské špagety
Mramorová hrníčková bábovka
Čočková polévka
Populární
Hanácký salát z červeného zelí podle Máma peče doma
Zamotaný koláč z listového těsta s nivou a vlašskými ořechy
Králík na paprice se špeclemi podle Besky
Retro street food ze sousedního Polska. Vyzkoušejte zapiekanku!
Bramborové gnocchi se zeleninou z jednoho plechu

OCHUTNEJ SVĚT se Zdeňkem Pohlreichem na BOSCH FRESH FESTIVALU!

Bosch Fresh Festival

Bosch Fresh Festival Zdroj: archiv

  • Zavřít

Bosch Fresh Festival Zdroj: archiv

Letos se opět 4 krajská města, kterými jsou Pardubice, Liberec, Plzeň a České Budějovice, stanou hostiteli Bosch Fresh festivalu roku 2017. Jak je pro tuto událost řadu let zvykem, půjde o příjemně strávený víkend, doslova nabitý bohatým programem a skvělou gastronomií.

Svým podtitulem OCHUTNEJ SVĚT! láká největší český festival dobrého jídla a pití všechny návštěvníky k degustaci vybraných zahraničních pokrmů a delikates.

Festival dlouhá léta působí v řadě měst. Nejdéle, šest let, je stabilním bodem programu města Plzeň, dlouhá léta je zakotven také v Pardubicích, navštívil Prahu a Brno. Jenom loňský ročník festivalu přilákal bezmála 100 tisíc návštěvníků, kteří zkonzumovali celkem 300 tisíc degustačních porcí. Na každém z festivalů se pak představilo 20 top restaurací, 11 pivovarů, které dohromady přivezli až 50 pivních speciálů a vytočili 25 tisíc piv, 10 vinařství, s celkem 5 tisíci prodanými lahvemi vína, 4 pražírny kávy a 10 tisíc uvařených káv.

V rámci programu bude i letos připraveno hned několik pódií, z nichž dominantní je hlavní cooking stage s živými kulinářskými show vyhlášených kuchařských es, jako Zdeněk Pohlreich a další zajímaví kuchaři – například Marcel Ihnačák a Roman Paulus. Nechybí ani oblíbené tváře televize Prima – na festivalu se představí i Sandra Parmová a Monika Leová v roli moderátorek, zatímco Karolína Kamberská, Viet Anh Doan alias Liu z Ohnivýho kuřete nebo Ivan Vodochodský představí své kuchařské umění. V programu nechybí velmi oblíbená interaktivní workshop stage, grill stage s celodením grilováním a workshopy nebo pódium, které se bude věnovat kávě – Coffee stage.

Kromě skvělé podívané ale můžou návštěvníci po celou dobu konání festivalu degustovat menu TOP restaurací daného regionu a v soutěži si zvolit tu nejlepší z nich. O vítězi pak rozhodnou jak hlasy veřejnosti, tak odborné poroty.

O netradiční pohlazení chuťových pohárků se postará zážitková gastronomie, jako například molekulární a extrémní catering nebo entomofágie neboli hmyz na talíři. Zajímavým bodem letošního ročníku pak bude i objevování různých světových kuchyní a specialit. „V minulých letech jsme si všimli velkého zájmu lidí o vše, co souvisí se zahraniční gastronomií. Proto jsme se rozhodli pojmout letošní ročník jako takovou malou cestu napříč kulinářským světem. Návštěvníci tak mohou ochutnat kuchyni indickou, vietnamskou, americkou, francouzskou, středomořskou a další“, uvádí Martin Nauš, pořadatel festivalu.

Pro milovníky lahodných moků, jako jsou víno a pivo, budou připraveny ochutnávky z české i zahraniční produkce nejlepších vinařství a představí se známé i menší, či rodinné pivovary.

Na své si přijdou prostě všichni, od pivních nadšenců, přes gurmány v oblasti světové kuchyně až po rodiny s dětmi.

„Věříme, že tento festival přiláká do českých měst opět spoustu lidí, kteří chtějí proniknout do tajů moderní a světové gastronomie nebo jen chtějí ochutnat něco netradičního a strávit příjemný den. Doufáme, že se festival stane inspirací pro všechny, kdo holdují dobrému jídlu a pití“ dodává Martin Nauš, pořadatel festivalu.

Pro zájemce připravili navíc organizátoři poprvé v historii možnost, zakoupit si vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky. Výhodná cena vstupenky 100 Kč obsahuje jednodenní vstup na kterýkoliv den vybraného festivalu a dárek v hodnotě 40 Kč v podobě oroseného ležáku Pilsner Urquell, který si můžou návštěvníci sami, za asistence a výkladu Mastera Bartendera, načepovat do skla.

Festival se uskuteční v:

• Českých Budějovicích, 6. a 7. května na Výstavišti České Budějovice

• Plzni, 20. a 21. května v OC Plaza Plzeň

• Liberci, 27. a 28. května v Parku u bazénu

• Pardubicích, 17. a 18. června na Dostihovém závodišti

Program bude probíhat vždy v sobotu od 10 do 20 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin.

Více info na webu www.freshfestival.cz nebo na facebookových profilech festivalu.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek
Štítky food festival gastro akce Zdeněk Pohlreich Bosch Fresh Festival

Návrhy pro vás

Recepty

Lahmacun: Turecká pizza s mletým hovězím masem a paprikou

Recepty

New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra

Sladké

Velikonoční ptáčci – jidášky z kynutého těsta tak trochu jinak

Novinky

Připravte se na jaro se zelenými polévkami. Vítězí u vás špenát, hrášek, nebo spíš chřest?

Snídaně
9

Míchaná vejce na topince se špenátem a chilli

Recepty

Jaro na talíři: Vajíčkový salát s ředkvičkami a medvědím česnekem

Vegetariánské

Staročeská pučálka se sýrovými noky podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů

Maso

Mexický hovězí guláš s fazolemi


Přečtěte si také

Recepty

Lahmacun: Turecká pizza s mletým hovězím masem a paprikou

Recepty

New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra

Sladké

Velikonoční ptáčci – jidášky z kynutého těsta tak trochu jinak

Novinky

Wasabi, které známe z japonských restaurací, není vůbec wasabi. Je vyráběné z obyčejných českých surovin

Novinky

Připravte se na jaro se zelenými polévkami. Vítězí u vás špenát, hrášek, nebo spíš chřest?

Novinky

KOKO ve varu: Každodenní inspirace, recepty, rady i osvědčené pokusy v jediném pořadu

Snídaně

Míchaná vejce na topince se špenátem a chilli

Novinky

K podniku s přísnými pravidly se přidal další. K masu si děti musí dát zeleninu!

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty

Smetanová fregola s uzeninou a trojím hráškem

Recepty

Rychlá večeře za pár kaček: Fleky se zelím a slaninou

Těstoviny
4

Rychlá večeře: Nivová omáčka k těstovinám

Recepty

New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra

Sladké

Velikonoční ptáčci – jidášky z kynutého těsta tak trochu jinak

Sladké

Velikonoční vajíčka z listového těsta s tvarohem a broskvemi

Maso

Mexický hovězí guláš s fazolemi

Recepty

Kuře nebo krůta à la kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Maso

Krůtí směs s bramborami a paprikou z jednoho pekáče

Recepty

Jaro na talíři: Vajíčkový salát s ředkvičkami a medvědím česnekem

Recepty

Kuře nebo krůta à la kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Maso

Krůtí směs s bramborami a paprikou z jednoho pekáče

Gastro akce a food festivaly

Michelinské umění a barman světové třídy v The Monkey Bar Prague

Recepty

Kořeněný pečený čaj s rozmarýnem

Nápoje

Horký vánoční punč z červeného vína a rumu s brusinkami

Ryby a mořské plody

Treska skrei s paprikovým pyré a pažitkovými baby brambůrky

Ryby a mořské plody

Poklady francouzské kuchyně: Treska po pařížsku

Polévky

Chowder aneb hustá lososová polévka s kukuřicí

Novinky

Připravte se na jaro se zelenými polévkami. Vítězí u vás špenát, hrášek, nebo spíš chřest?

Recepty

Studená ředkvičková polévka s bílým jogurtem

Recepty

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Snídaně
9

Míchaná vejce na topince se špenátem a chilli

Recepty

Jaro na talíři: Vajíčkový salát s ředkvičkami a medvědím česnekem

Snídaně

Snídaňové burgery se slaninou, sýrem a míchanými vejci

Recepty

Jaro na talíři: Vajíčkový salát s ředkvičkami a medvědím česnekem

Vegetariánské

Staročeská pučálka se sýrovými noky podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů

Vegetariánské

Konfitované pórky s čočkou Puy a pórkovým krémem podle Ottolenghiho

Sladké

Thajské banánové smaženky s kokosem

Recepty

Jablečný chalupářský koláč babičky Haničky

Maso

Opálené kuře s karamelovým dresinkem a klementinkou podle Ottolenghiho

Recepty

Jaro na talíři: Vajíčkový salát s ředkvičkami a medvědím česnekem

Saláty

Poklady francouzské kuchyně: Slavnostní obědový salát s kuřecími játry a pomerančem

Saláty

Elegantní lyonský salát se zastřeným vejcem

Recepty

Kuře nebo krůta à la kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Recepty
5

Slaná pohanková kaše s majoránkou, slaninou a zastřeným vejcem

Recepty

Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Vybíráme pro vás

Zákony vlka

Kriminální

Dobré zprávy

Komedie

Půlnoční zpověď

Drama / Kriminální

Pálava

Komedie
Zobrazit více

Aktuální témata

Válka na Ukrajině
  • Historie konfliktu
  • COVID-19
  • Jak ušetřit
Česká kuchyně
  • Rychlé večeře
  • Oblíbená dětská jídla
  • Zdravé snídaně
ZOO
  • Můj muž to dokáže
  • Pálava
  • Máme rádi Česko
Horoskopy
  • Celebrity
  • Seriály pro ženy
  • Jak zhubnout
2. světová válka
  • Historie
  • Zajímavosti
  • Elon Musk
Bramboráky
  • Dýňová polévka
  • Kulajda
  • Bramboračka
Velikonoční mazanec
  • Velikonoční nádivka
  • Velikonoční věnec
  • Velikonoční beránek
Palačinky
  • Tvarohová bábovka
  • Brownies
  • Hrnkový perník

Neuteklo vám?

ZOO

Rodinný / Romantický

Černé vdovy

Komedie / Kriminální

Lásce navzdory

Komedie / Romantický

Zasněná láska

Komedie / Romantický / Telenovela
Zobrazit více

cnn

Kuciakův otec: O Jankovi se šíří konspirační teorie. Chtějí ho zdiskreditovat, tuším kdo Zrušit 17. listopad, nebo raději Svátek práce? Podívejte se, jak hlasovali lidé Přestěhujte se k nám a dostanete 1,7 milionu, láká švýcarská vesnička. Má to ale háček

zoom

Alkohol v těhotenství výrazně mění obličej dítěte. Stačí i extrémně malé množství vína Stovky psů z Černobylu zmutovaly. Co odhalila nová analýza jejich DNA? Zabijácké sršně se valí Evropou a ohrožují i Česko. Jak se dá invaze zastavit?

zeny

5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi? Služka a prostitutka na Hradě? Nepopulární Marta Gottwaldová dodnes budí lítost Jak zhubnout 10 kg – jde to za měsíc i za týden? Zdravé a reálné způsoby hubnutí

living

Petr Pavel s manželkou míří do Lumbeho vily. Nádherné obydlí má bohatou historii Milionář, o kterém se mluví. Takhle bydlí Vratislav Mynář a jeho manželka Alex Jak se zbavit mechu v trávníku. Doporučené vápnění může podpořit růst pampelišky

cool

Nový horor je tak drsný, že diváci utíkají z kin brečet a vyhodit večeři ze žaludku. Dokoukáte jeho trailer? 9 věcí, které nevíte o Smrtonosné pasti 2: Našli jste v ní padoucha z Terminátora 2? 4 nejlepší filmové vesmíry: Od Avengers ke Star Wars

iprima

Eva Burešová odhalila utajený intimní svět. Nechala nahlédnout do svého bydlení Čenská, Svěráková či Vetchá. Jak vypadají ženy českých herců, které žijí v ústraní? Talentu mají na rozdávání. Top 10 umělců, kteří oslnili svými výkony

autosalon

Nová kamera na mostech pokutuje řidiče za jeden z nejčastějších prohřešků. Je první, která to umí Radar posílá pokuty za 3,9 km/h navíc. Je to past na řidiče, do které může spadnout každý Nejnovější teoretické otázky v autoškolách jsou záludnější, než byste čekali. Vyzkoušejte si je

fresh

Jak připravit nejlepší bramborovou kaši. Naučte se 6 jednoduchých triků Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka Mramorová hrníčková bábovka

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Masopustní masky Velikonoční přání Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno MS v hokeji 2023 Velikonoce 2023 Tatarák podle Pohlreicha FIlmy od Marvelu Velikonoční svátky Aloe vera Program a výsledky MS v hokeji Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Vše o houbách Velikonoční zvyky Tabulky a skupiny MS v hokeji

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
Apple Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.