Novinky na trhu: arašídová tyčinka, nápoj z kávových třešní nebo křupavý snack

Dnes se sice slaví sv. Valentýn, ale to ještě neznamená, že máte myslet jen na ostatní! Mít rádi sami sebe je naprostý základ, a proto byste se měli čas od času odměnit nebo něčím potěšit. Ať už je to nová kniha, kytka do pokoje, nebo právě něco na zub.

Snickers Creamy Smooth Peanut

Kultovní tyčinku Snickers, která spojuje nugát, karamel a arašídy, asi bez pochyb znáte. Původní receptura uspokojuje milovníky čokolády již od roku 1930. Na scéně ji nyní doplňuje její mladší sestra – Snickers Creamy Smooth Peanut. Krémovější varianta, která je splněným snem všech milovníků arašídových pomazánek. Poctivá vrstva křupavé mléčné čokolády v sobě ukrývá hladkou arašídovou pomazánku, nepostradatelný karamel a opražené nasekané arašídy. Dobrá zpráva navíc? Nová tyčinka má jen 98 kalorií.

Doubleshot Cascara

Česká pražírna doubleshot je známá především díky výběrové kávě a svým výjimečným kavárnám. Ale neprodává jen kávu. V nabídce tam totiž najdete cascaru, nápoj ze sušené dužiny kávových třešní. Slupky, které na dlouho ztratily svůj úděl a byly jen odpadní surovinou, se tak znovu dostávají do povědomí gurmetského světa.

Možná si pamatujete, že cascara byla v nabídce doubleshotu a kaváren před mnoha lety a poté zmizela. To proto, že se ukázalo, že s ní české zákony neumějí pracovat, protože nevěděly, zda je to čaj, káva nebo co to vlastně je. Teď už ale má všechna nutná „razítka” a na doma si ji můžete koupit na e-shopu a v kavárnách doubleshotu si ji v horké, studené, alkoholické i nealko variantě vychutnat po celý rok.

Kejksy Los Křupos

Objevte novinku na našem trhu, speciální snack, kejksy Los Křupos NESPI a vychutnejte si dokonale křupavé, slaně pikantn, a přitom zdravé a výživné mlsání! České kejksy Los Křupos NESPI jsou zcela bezlepkové, ale zato nabité vysokou porcí rostlinných proteinů a nadchnou i lahodnou, jemně slanou a zároveň příjemně pikantní příchutí. Založeny jsou na lněné a rýžové mouce, hrachovém proteinu, kterého obsahují 19 %, dietní bezlepkové kukuřičné vláknině, bramborových vločkách, ale i sušeném rajčeti, cibuli, česneku, bazalce či koření, jako je sůl a kajenský pepř. Díky své vyladěné chuti dovedou nastartovat, dodat energii, povzbudit mysl i tělo a zároveň rychle zahnat hlad, dodat výživu a kvalitně zasytit. Kejksy Los NESPI 100% respektují principy vyvážené a zdravé stravy a díky jejich receptuře bez lepku je ocení i osoby se specifickým stravováním, jako jsou celiaci či vegani a vegetariáni, a doslova si je zamilují vyznavači ostřejší a pikantní chuti.

Los Křupos NESPI neobsahují barviva, aromata, alergeny a konzervanty a jsou bez přidaného cukru i vysokých dávek koření, pouze jemně slané, vyhovující zásadám zdravé stravy. Příjemným bonusem je fakt, že jsou vyrobeny pouze ze surovin vypěstovaných v ČR a EU a vyráběny jsou unikátní technologií tvarování a zdravého pečení přímo v České republice.

Zdroj: TZ; zdroj foto: TZ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty