Prima FRESH

Nová streamovací služba prima+ nabídne zábavu pro celou rodinu. A potěší i milovníky vaření a dobrého jídla

8. února vstupuje na trh nová streamovací služba prima+, kterou provozuje skupina Prima. Nabídka obsahu je široká a osloví celou rodinu, ať už vás baví originální české seriály, špičkové filmy, dokumenty, nebo pořady pro děti. A program myslí i na ty, kteří mají rádi dobré jídlo!

Nebudou chybět předpremiéry současných televizních pořadů, živé vysílání českých kanálů skupiny Prima, exkluzivní obsah od nejlepších českých filmařů a také nejflexibilnější předplatné na trhu. To je nabídka, se kterou prima+ vstupuje na trh streamovacích služeb.

Více než 2 000 titulů na jednom místě

To nejzajímavější slibuje exkluzivní vlastní seriálová tvorba pod hlavičkou prima+ ORIGINALS. Uživatelé se mohou těšit například na komediální gangsterku Bodyguardi, politické drama Sedm schodů k moci, detektivní seriál Půlnoční zpověď či tajemnou detektivní love story Zákony vlka.

Z českých rodinných filmů prima+ exkluzivně jako jediná streamovací služba na trhu uvede on-line premiéru romantické komedie Prezidentka s Aňou Geislerovou v hlavní roli. Dále nabídne komedii Hádkovi o rodině, která se nikdy neshodne a jejíž setkání pokaždé skončí tím, že se pohádají. Komorní drama Minuta věčnosti popisuje dobrodružnou výpravu otce a jeho dcery na Island. V Pánském klubu dochází pětice hrdinů na terapii pro eroticky závislé. Film Indián s Karlem Rodenem v hlavní roli vypráví o hektickém životě zaneprázdněného finančníka a jeho rodiny, do kterého vstoupí duch umírajícího indiánského náčelníka. Láska se na věk ani místo neohlíží. Své o tom ví ústřední dvojice filmu Srdce na dlani. Vztahy i střídavou péči o děti a jednou ztřeštěnou babičku řeší komedie Střídavka. Romantická komedie Ženy a život líčí lásky, útrapy i podnikání dvou sester, které jsou charakterově zcela odlišné. Další z filmů, které prima+ uvede v průběhu jara, jsou tragikomedie Spolu, rodinný film Cirkus Maximum nebo pokračování úspěšné fantasy pohádky Princezna zakletá v čase 2.

Stejně tak nebude chybět ani vlastní tvorba skupiny Prima – současná i z let minulých. Diváci zde mohou zpětně zhlédnout například seriály Slunečná, ZOO, Vinaři, Polda, Duch, Dvojka na zabití, TEMNÝ KRAJ, Ohnivý kuře, Modrý kód, reality show Prostřeno!, LIKE HOUSE, aktuálně vysílané akviziční pořady, dokumenty a pohádky pro děti.

Inspirujte se u nejlepších kuchařů

V archivu prima+ se najde i široká škála pořadů o vaření se známými kuchaři. Jednoduché recepty a inspiraci pro každodenní vaření nabízejí oblíbené pořady Karolína, domácí kuchařka s Karolínou Kamberskou a také série Když vaří táta, která představuje návodné recepty podle Martina Polačka.

Sledovat můžete i epizody pořady Šéfem za pár minut, ve kterých se naučíte vařit moderní jídla společně se šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem.

Na své si přijdou i všichni, kteří mají rádi filmy s tematikou dobrého jídla. Těšit se můžete na skvělý film Láska na kari, v kterém exceluje Helen Mirren. Za srdce vás chytne i romantický film Pekařky z Brooklynu, ve kterém se dvě sestřenice snaží zachránit tradiční pekárnu, kterou zdědily po své tetě. A možná s tímto životním dobrodružstvím jim do života vstoupí i láska.

Sledovat videoobsah na prima+ může každý

Prima+ je jediná flexibilní videoslužba na českém trhu. Uživatelům umožní konzumovat obsah na základě výběru ze tří tarifů, přičemž každý z nich umožňuje až pět unikátních profilů. Základní nabídka FREE, která umožňuje přístup do videoarchivu pořadů skupiny Prima, je zdarma. Registrovaným uživatelům umožní také sledování živého vysílání všech českých stanic skupiny Prima. Vše v SD kvalitě a s reklamou.

Rozšířená nabídka LIGHT za 99 Kč měsíčně nabídne uživatelům navíc předpremiéry oblíbených Prima pořadů a seriálů až sedm dní před televizním vysíláním, více než dva tisíce českých i zahraničních titulů a také exkluzivní obsah prima+ ORIGINALS. A to všechno v HD kvalitě a s polovičním objemem reklamy.

Tarif PREMIUM za 149 Kč měsíčně obsahuje kompletní nabídku v nejkvalitnější FullHD kvalitě a zcela bez reklam. Každý registrovaný uživatel si může vytvořit až pět rodinných personifikovaných profilů s doporučovaným obsahem na míru. Registrovat je možné rovněž až pět zařízení v domácnosti (SMART TV nebo HbbTV, telefon, počítač či tablet), současně je možné sledovat tři streamy prima+.

Každý si může vybrat hned ze tří tarifů předplatného od prémiové verze bez reklam až po sledování zdarma s reklamami.

Autor článku

Prima FRESH

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty