2
- mascarpone 500 g
Head
Postup přípravy
1
Nejprve si vytvoříme fondant – základ
Do vodní lázně dáme čokoládu a máslo
Čtyři žloutky dáme do jednoho hrnce a dva bílky do druhého, dva bílky se nechají stranou
Ke žloutkům dáme cukr a rozmixujeme, z bílků ušleháme sníh
Nakonec vše smícháme dohromady a přidáme rozpuštěnou čokoládu a přes sítko 250 g mouky
Zapékací misky vymažeme olejem a vysypeme cukrem
Do misek dáme třetinu čokolády a na ně kuličky bílé čokolády
Opět čokoládu a kuličky
Zapečeme v troubě 13 minut při 180 stupních
2
Mascarpone si dáme do misky, přidáme dva žloutky, pár lžiček cukru, mandarinkovou šťávu a pomerančový likér
Umícháme hladký krém
Podáváme spolu s fondantem, ozdobené mangem